Jump to content

Pjotr'k

Stjärnflottans säkerhetsbyrå (2)
 • Posts

  5,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Pjotr'k last won the day on June 21 2020

Pjotr'k had the most liked content!

1 Follower

About Pjotr'k

 • Birthday 05/22/1972

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

41,379 profile views

Pjotr'k's Achievements

Amiral

Amiral (15/15)

8

Reputation

 1. Helst inte Paramount+. För min del är det Netflix som jag använder just nu så därför vore det bäst med den tjänsten. Men jag tror att det ändå blir Paramount+ då de vill få över alla serier dit allt eftersom.
 2. Imponerande hög ålder. Jag gillade honom i rollen som doktor Galen - övertygande.
 3. Vem är bäst - den var riktigt svår! Jag tycker att de flesta har sin charm. Kirk med sin starka självkänsla, Picard med sitt starka patos, Sisko för att han är så driven, Janeway för hennes starka känsla för sin besättning, Archer för hans oskuldsfullhet samtidigt som han växte med uppdraget, Georgiou för humorn och bestämdheten och Pike för den oerhört starka utstrålningen. Den enda jag inte känner något särskilt för är Rios som känns mer som att han inte bryr sig om särskilt mycket - men även han kanske kan växa som kapten. När jag väger samman allt vill jag nog därför säga Pike - Pike var helt underbar i Discoverys senaste säsong och jag kan knappt bärga mig till dess att Pike-serien kommer, kanske nästa år.
 4. Jag tänker att immaterialrätt i Federationen mer har att göra med att den som har upphovsrätten är den som får "credd" för att de skapat det hela och att detta är en viktig del i ett system där pengar inte är viktigt, men status i form av goda omdömen och gott rykte är viktigare.
 5. Åh, vad tråkigt att höra. Han var oerhört bra i Continues.
 6. O ja, det är kul, även om jag kan tycka att deras interna skämtanden ibland kan bli lite väl mycket - det känns ibland som att det blir lite väl många pressade skratt följt av "Oh my God - that is so funny". Fast de är ju rätt nya på att jobba tillsammans i detta format, så jag förlåter dem.
 7. Jag har lyssnat på de första tre avsnitten och jag har valt som du föreslog att se avsnitten innan jag lyssnar på deras "recap".
 8. Jag förstår inte riktigt vad man gör där. Kostar det att vara medlem och vad kan man göra mer än att flytta på teleskop? Kan du förklara lite mer, så kanske jag själv förstår det roliga med det?
 9. Jag tycker även att det är lite väl dyrt med utropspris på 50 USD för ett hundhalsband. Men för nörden med extra pengar kanske det ändå kan locka.
 10. Alltså, det här med att Picard blev en "synt" var något som jag tänkt på under hela säsongen. Men då var det mer att han egentligen redan var en synt men inte visste om det. Jag har från början upplevt att introt i varje avsnitt visar att han liksom byggs ihop (precis i slutet av introt) och utifrån det har jag tänkt att han är en synt. Jag älskar lösningen med att han fick en syntetisk kropp, men också att det blev ett värdigt farväl till Data. Data är helt klart Brent SPiners bästa Soong-karaktär. Den har ett sådant djup och det här med att han ville dö är ju något som varit en återkommande sak i Datas liv.
 11. Bra sammanfattning. Jag behåller mitt betyg om att den är bland de bättre, men den är absolut inte den bästa. Håller med om att dessa flörtar med tidigare fans självfallet alltid är välkomna för oss "hardcore trekkers", men det är inget som håller för en längre tid och jag har faktiskt lite tröttnat på att det hela tiden skall poppa upp gamla karaktärer. Alltså även jag som då är en "hardcore trekker". Men säsongens slut gör att jag i alla fall ser med tillförsikt på kommande säsong.
 12. Tack för tipset. Jag har uppdaterat!
 13. Det känns lite spretigt, minst sagt, men CBS satsar stort och har det senaste halvåret sagt att deras mål är att ha en eller två serier på gång hela tiden, så att det skall finnas något för alla. Vi får väl se om det är en bra satsning.
 14. Ja, det vore ju verkligen intressant. Jag tycker annars att de flesta karaktärer (förutom Elnor, då) döljer saker...
 15. Välkommen! Passerar Uddevalla ett par gånger under sommaren men har ännu inte stannat där. Är annars från Ulricehamn.
×
×
 • Create New...