Jump to content

Pjotr'k

Stjärnflottans säkerhetsbyrå (2)
 • Posts

  5,997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Status Updates posted by Pjotr'k

 1. Jag köper gärna DVD:n. 

  Peter Rydén

  Ängalyckan 3

  52338 Ulricehamn

   

  Har du swish?

   

  / Peter

 2. har mor på besök / is visited by my mother

 3. är glad över att först ha haft besök av svärföräldrar och sedan varit på fest hos Annika & Tobbe. Särskilt uppskattat var alla tårtorna och sedan det avslutande fyrverkeriet!

 4. har svärföräldrar på besök (de tog också med sig mat till vår hungriga familj :) ) / parents-in-law is visiting (and they brought food!)

 5. Jag ringde till Trygghansa idag och anmälde att C varit på BB (de ersätter kostnaden för sjukhusvistelse). De accepterade allt, men när det handlade om vilket kontonummer de skulle sätta in pengarna på, behövde C säga kontonumret. Jag ifrågasätter, då jag i princip kunde lämnat över luren till vilken kvinna som helst och be dem upprepa siffror. Deras regler var hårda på detta. Hon accepterade dock att C skickade e...

 6. äter en risifrutti mitt i natten / is up in the night having a snack

 7. LED eller LCD? Vad skall man tänka på vid köp av ny TV? Vår TV strejkar just nu och som väntat känner man sig rätt så desperat plötsligt... Play-kanalerna på webben räcker bara så långt...

  1. Lord Di Lego

   Lord Di Lego

   Vet inte hur insatt du är om såna saker. Men frågor av typ LED vs LCD tycker jag att den här tråden är en bra plats att börja:

   http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=257270

  2. Fleetadmiral

   Fleetadmiral

   Jag tycker absolut att du ska välja _äkta_ LED (se upp här för säljarens reklamsnack. Kontrollera i databladet att det verkligen är äkta LED!). Det är en senare teknik; de är energisnålare och tunnare. Har du tid att vänta ska du nog välja OLED som är en kommande teknik. Idag är de få som finns dock väldigt dyra.

 8. Find me at Skype: user petryd47

 9. sitter och väntar på att Forever Families, Sweden 2011 informationsutskotts medlemmar skall dyka upp på telefonkonferensen... Jag var först, för en gångs skull! :)

 10. blev positivt överraskad idag av en man som jag tidigare trodde var en sämre person än vad han faktiskt visade sig vara. Tänk vad fördomar kan ställa till det i huvudet...

 11. Städar huset - BVC kommer ju hit imorgon förmiddag...

 12. En vecka gammal är Josef nu...

  1. RoLaren

   RoLaren

   Huh? Vad hände med "James Tiberius"?

  2. Pjotr'k
 13. Tack för alla grattishälsningar till att vi fått vår son som nu också fått namnet Josef. / Thankyou for all the congratulations to our son Josef.

 14. Och lillpojkens namn är... Vänta lite, det kom något emellan...

 15. På riksvägen mellan Borås och Ulricehamn, efter motorvägens slut, förde en av bilarna från bilfirman Gustaf E Bil i Ulricehamn en våldsam fart igår eftermiddag vid halv tretiden. Föraren var länge över den helmarkerade linjen för att försöka ta sig förbi och han pressade på framförvarande bilar hela tiden. Hur kan man köra så våldsamt och farligt, farligt både för sig själv och m...

  1. Fleetadmiral

   Fleetadmiral

   För några dagar sedan hade jag en bil bakom mig som låg alldeles för nära och tutade hela tiden, och betedde sig allmänt konstigt (han fortsatte tuta vildsint även efter att han kört om mig!). Jag misstänker att föraren var full, drogad eller helt enkelt bara knäpp.

 16. Världen är liten OCH stor... Först får vi IDAG ett vykort från Louise & Henrik, som de skickade från sin resa i USA den 22 juli (vääldigt lång tid sedan), sedan pratar vi med Anne-Len via video-skype, nästan som att träffas IRL (smidigt trots avståndet)...

 17. Sitter här och försöker lugna en orolig bebis - det var så länge sedan sist, men visst är det en härlig känsla att ha en liten bebis här igen!

  1. RoLaren

   RoLaren

   Bra att du tar väl hand om "James Tiberius" ;)

 18. Vår son föddes idag 25 sept kl 1831, 3894 gram, 52 cm. Our son / unsere sohn was born today at 1831. Praise the lord!

  1. Show previous comments  9 more
  2. Pjotr'k

   Pjotr'k

   Tack för alla grattishälsningar!

  3. RoLaren

   RoLaren

   Namnet på gossen blir givetvis James Tiberius ;)

  4. Commander Michels
 19. dammsuger och tömmer frysen - får se om jag hinner åka till barnklädesloppmarknaden dessutom, för att köpa lite skor och kläder!

 20. Jag vill be dej om en tjänst - håll musklickaren ovanpå mitt namn här, vänta tills boxen dyker upp och håll sen musen ovanpå prenumerera linken. Klicka sen bort kommentarer & gilla-länken. Jag föredrar att mina kommentarer på vänners statusrader inte blir officiella. Tack! ♥ Lägg in det här på din statusrad om du inte vill ha ALLT DU GÖR PÅ FB att skrivas till höger så att alla kan se det! :) Jag g...

 21. Nu sticker jag och simmar en stund - får se om jag orkar mer än 500 meter, förstår inte varför jag skall ha svårt att ta mig fram längre än så (tidigare simmade jag ju normalt 1 km per gång...).

  1. Fleetadmiral

   Fleetadmiral

   Leta reda på ett strömt vattendrag och ligg på rygg i vattnet. Lätt som en plätt att ta sig 1 km utan större ansträngning. :-)

 22. Nähäpp, det blev ingen bokmässa för mig i år, men då den sista greven är död är det väl inget annat att säga om den saken... Tur att Bokmässan kommer tillbaka 2012!

 23. Matheo ikväll innan Bolibompa: "Pappa, kan jag få en macka istället för godis till bolibompa?" - Man kan ju inte säga nej till det, precis...

 24. Är någon av mina vänner här i Ulricehamn kunniga på det här med el? Vi har haft en kontakt öppen ett tag (på grund av målning av väggen) och nu när vi skall sätta ihop denna jordade kontakt har en av sladdarna lossnat och jag kan inte för mitt liv få fast den igen. Skall vi behöva få hit en elektriker till en dyr kostnad när det kanske räcker med att bjuda någon snäll person på middag? ;)

  1. RoLaren

   RoLaren

   använd rotavdraget på arbetskostnaden

×
×
 • Create New...