Jump to content

Trojan1313

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Trojan1313's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Flyger runt? Nej... dom har ju bara ett stort gult märke (iallafall en av rangerna, kom bara in ihåg några andr färgexempel). Fast nu när jag skulle hitta ett bild exempel så såg jag http://www.startrek.com/imageuploads/20030...red/240x320.jpg, så det är kanske bara Gullarna som har det, såhär ser märket ut iallafall: http://www.startrek.com/imageuploads/20030...bol/320x240.jpg fast gult och i metall... har jag för mig anyway. EDIT: Wops, den bilden var en gullad cardassian, så jag vet inte.
 2. Finns det någon kabel-tv tjänst som erbjuder Sci-Fi Europe... eller har tänkt skaffa den?
 3. Tog det bara 4år att uppgradera till över Warp1? Jag gissar att man fick hjälp av vulcanerna. Dom är väl inte särskillt hjälpsamma? Det brukar iallafall kosta (se Enterprise avsnittet om Terra Nova). Om det skulle vara dyrt att få hjälp med att hämta några från Terra Nova, så bör väl Warp Drive bli RÄTT så dyrt?
 4. SNES spel är tillåtna att ha som s.k. roms i 24h (om jag inte minns helt fel), spelet du söker finns nog på http://www.planetemu.net/ (tror jag sett det där).
 5. Tog det bara 4år att uppgradera till över Warp1?
 6. Jag såg en dokumentär om "Conspiracy theory" (teoring om att Apollo11 inte landade på månen) där dom sa "Got a spectacular views of the earth, and supposendly went where no man has gone before"
 7. "...dessutom får man åka till det berömdet Area 51 och..." Jag vet inte om det hör hemma här (offtopic alltså), men... är det verkligen tillåtet att ebsöka Area 51?
 8. Deras trailers avslöjar ALLDELES för mycket, jag slutade se på trailers för ENT ungefär när jag började. Också är det den typiska uhm... hesa rösten som presenterar det. "Next, on Star Trek ENTERPRISE!"
 9. Och för er som gillar Tim/Tuvok så kan jag starkt rekomendera att ni redan nu köper blijetter till Swecon 2004. (Han kommer ju dit) Jag tänkte faktiskt gå dit av just den anledningen, fast nu verkar det inte bli så.
 10. Tim Russ - Tuvok, han är helt enkelt bäst.
 11. Och hur kommer det sig att just Trekkies är sådana nitpicks jämt?
 12. I Enterprise har dom ju blåa uniformer med färgen på axlarna. I de senare säsongerna av DS9 däremot så har dom grått med färgen på en tröja under och på armarna av jackan/uniformen (heter Starfleet Jacket om man ska köpa den från den officiella fan-klubben). Men det är för att DS9 utspelar sig några hundra år efter ST: Enterprise. Det blir lite ändringar för att det kanske skall bli lite lättare att se skillnad på de olika rankerna Jag vet, men jag bara rättade ett annat inlägg. Se: citatet
 13. Är inte Voyager - 1x01+1x02 - Caretaker Deep Space Nine - 1x01+1x02 - Emmisary Enterprise - 1x02+1x02 - Broken Bow som filmer? Enterprise iallafall gick tillochmed på bio. Jag tycker man lärde känna deras crew rätt bra på första avsnittet (förutom i DS9...) Alla filmer börjar inte med en serie... :P.
 14. Det är DS9s tur att vara på film nu. Desutom så är DS9 min favorit av serierna.
 15. I Enterprise har dom ju blåa uniformer med färgen på axlarna. I de senare säsongerna av DS9 däremot så har dom grått med färgen på en tröja under och på armarna av jackan/uniformen (heter Starfleet Jacket om man ska köpa den från den officiella fan-klubben).
×
×
 • Create New...