Jump to content

larsk

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About larsk

 • Birthday 08/26/1985

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Töreboda

larsk's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag har region 1 boxarna. De har en pappkartong med tre slimline dvdfodral inuti. Aha. Men då måste det vara mer än en skiva per fodral? och papplådan måste väl också vara smalare? Någon som har den engelska utgåvan av region 2 boxarna?
 2. Det var avsnitt 9 i säsong 4 som de visade i fredags. Håller med om att det är svårt att hänga med vart de är i serien. Men det blir ju så när de kör alla avsnitt på en gång utan uppehåll. Bra lista över avsnitten finns förresten på Wikipedia.
 3. Någon som köpt nån säsong på dvd? Jag köpte den svenska utgåvan av säsong 1 från discshop.se och blev lite förvånad när den kom i ett enda plastfodral och inte i flera vanliga dvd-fodral och "papplåda" som sg1-boxarna. Någon som har fått en likadan dvd-box i ett enda plastfodral? Någon som har någon av import-boxarna och kan berätta hur de ser ut?
 4. Jag älskade Kenny Starfighter när det gick på TV och nu äntligen skall de göra en film om honom. Kenny Begins skall ha premiär i februari 2009: http://www.expressen.se/noje/film/1.958203...r-blir-langfilm
 5. Det här var ju nåt av det bästa man hört på länge!
 6. TV4 är väl inne på säsong 2 nu? Enligt följande sida så är avsnittet från i söndags (#213 Disturbing Behavior) från i mitten av säsong två. http://www.crashdown.com/episodes/
 7. På amazon.com finns i alla fall hela säsong 1 i en box: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...&s=dvd&n=507846 Men när den kommer till sverige vet man ju aldrig.
 8. Det finns en tråd där detta redan diskuterats: http://www.startrekdb.se/forum/index.php?showtopic=944 Såg t.o.m. att du (Thalaxian) hade skrivit om "It Came from Outher Space" i den tråden.
 9. Såg tyvärr inte heller hela avsnittet men man kan läsa om vad som hände på andromedas hemsida: http://www.andromedatv.com/episodes/season2/epi_215.html
 10. larsk

  Odyssey 5

  Hittade nedanstående sida på TV Tome: http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowM...0858/Odyssey_5/ Verkar ju inte blivit en alltför populär serie eftersom det inte ens visades en hel säsong. Den startade i Juni 2002 och slutade i september samma år.
 11. Ja det var bra priser det. Måste man betala med kort? Jag hittar då inget annat alternativ men det är väl inte lätt att fixa på något annat sätt när de skickar från UK.
 12. Ja visst är det gött! http://www.discshop.se/LIVE/shop/ds_produk...lang=&id=41114&
 13. Kommer de gamla skinsen att göras iordning för denna version?
 14. Låter som om du spelat in med longplay fast spelat upp i vanlig hastighet.
 15. Detta har skrivits om på Swedish Trekkers hemsida: http://www.trekkers.se Där finns även länk till Yens Wahlgrens hemsida och uppsats.
×
×
 • Create New...