Jump to content

Rickard

Stjärnflottan
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

About Rickard

 • Birthday 10/23/1982

Rickard's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Va!?, är du riktigt säker? Riktigt riktigt alltså? Jaja, då var det inget att bry sig om då Men han var så lik Paris att jag trodde det var han. Alla dessa crewmen... Det var ju bra ialla fall. Då kan jag sova inatt. Har faktikst några fler exempel på stand-ins som syns. får se om jag kan komma på någon.
 2. Hej, var ett tag sedan jag var här. Kände att det var dags för ett inlägg. Måste säga att jag gillat sista säsongen skarpt. Void var schyst. Helt klart. Härligt upplägg och skön Startrek-anda där besättningens moral, och även skeppet voyager pressas till det yttersta. Tyvärr innehåller detta avsnitt det mest B-iga fel jag någonsin sett i hela serien. Jag har nu inte möjlighet att kolla upp detta men är ganska säker på min sak. En "Body stand-in" för skådisen Robert Duncan McNeill (Tom Paris) har så himla slarvigt använts i en av inledningsscenerna till "Void" och jag blir så arg på sånna tabbar. Det ser så riktigt dåligt ut. Om någon vill kolla upp detta och bekräfta så är det den scenen i matsalen (meshall) som Neelix och Paris kastas omkull och frukter far ut över golvet, då voyager glider in i tomrummet. Man ser inte Duncans ansikte i den scenen, men kort därpå går kameran in på neelix och Tom (Som nu står upp?) Inte sjutton var det Robert som användes där!? Någon scen senare står båda två och tittar ut genom fönstret, man ser skådisarna bakifrån, och titta vad tunnhårig Tom är där! (Där eller senare) Säger Neelix även "What hapend to the stars?" -Men ni kan inte missa det. Jag vill inte klanka på Voy som serie, med detta är så dåligt gjort!!!
 3. Äsch, snyft. Jag tyckte inte om det. Hoppas att det finns några höjdaravsitt innan serien är slut. någon som vet om de sista avsnitten har någon vilja kvar?
 4. "Seven of Nine is the hotets thing in the 24th century" Thats Way.
 5. Ser du vad som är fel i rummet? Lite svårt men du kommer på det, spooky! http://proxyed-www.dtig.de:81/whatswrong/
 6. För mycket lösa trådar... Det känns som om ansvariga bakom Voyager har varit så fast beslutna om att hålla tempot uppe specellt i slutet av serien, kanske i rädsla över att tappa tittare. Istället tappar man något annat viktigt. Personlighetsutveckling, Sympati för karaktärer, mm. Man hade kunnat göra mer, av så mycket mindre. Besättningens rädsla över att inte komma hem, att Voyager verkligen är vilse liksom, interna motsättningar. Sånt som skulle kunna ha genomsyrat hela serien. Om någon fattar vad jag menar. Och jag tror att hardcorefansen hellre skulle villja se att mer följs upp.
 7. Asså, Jag kan ha fel men Seven springer till doktorn, och doktorn svarar, att hon drömmer. Sen, lite senare när Janeway pratar med Seven, Minns hon inte att hon var på Unimatrix zero!? Fast det kan vara jag som drömmer också. Men sen när är "Va **********" En svordom? Jag vill bara förklara för mina trekkerkompisar att mitt hårt redigerade inlägg ovan, inte innehåller en massa svordommar. Visst det blev väll lite tjatigt med uttrycket. Förlåt. Var kanska trött, men försökte skriva med en humoristisk underton. Ha det bra.
 8. INLÄGGET HAR REDIGERATS PGA SVORDOMAR Fattar inte... Seven kom ihåg att hon drömt, det gjorde ingen annan. Sen kommer hon inte ihåg att hon drömt!? ********, Janway, Be´lana och Tuvok blir assimilerade. Känner inte borgkollektivet till deras planer då? ******** i First Contact går det inte att hjälpa besättningen som bli assimilerade! Men Picard var väll drönaren, Lecotius eller ******** han hette. Och han blev normal. Och ********, varför bytte de inte ut Picards armar mot vapen och klor. Och ******** visste Janeway att de skulle få behålla sina armar och ben. För det lät som om det som hände var del av en listig plan... Jag har inte sett upplösningen, Men det var kanske inte på riktigt!? Kanske var ombordstigningen bara gjord på samma sett som med Unimatrix Zero? ********, Hoppas det, så att alla är säkra i varsin borgsovalkov, Okok. jag ska lugna mig till nästa Söndag. Ha det bra, ********. INLÄGGET HAR REDIGERATS PGA SVORDOMAR
 9. Oj, schyst avsnitt, det senaste. Mycket effekter och bra handling
 10. Varken B1 eller B2, utan TAADAA: B-9 !
 11. Jag gillar Amidala, Synd att hon dör i nästa...
 12. Hmmm, Hmmm... Jag tycker det är hemskt dålig uppföljning av vissa avsnitt. Det finns inget sammanhang i serien. Det är som om karaktärena inte har något humm om dåtid och framtid. Det finns ingen röd tråd. De ska hem, men visst... Äsch, vad är det jag försöker säga!? I Detta avsnittet gör vi dethär, och i detta gör vi dethär... Är den någon som fattar vad jag menar. Det finns ju inget "flyt" Don´t get me wrong, i love ST and i love VOY. But this is the mayor problem you know... oj, vad internationel jag är!!! Vafasen!? finns det inga trekkers kvar på forumet eller!? HAR NI SOMMARLOV!?
 13. Hur givet var det inte att hon INTE skulle stanna.
×
×
 • Create New...