Jump to content

One

Stjärnflottan
 • Posts

  112
 • Joined

 • Last visited

About One

 • Birthday 04/09/1981

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

One's Achievements

Fänrik

Fänrik (5/15)

0

Reputation

 1. Språket är min favorit. Så bestämt och hetsigt.
 2. Förmodligen ingen, för om jag inte är ute och seglar så får man ha högst sju tecken på en personlig regestreringsskylt.
 3. Ska vi snacka styrka så säger jag bara: Hirogen. Älskar hirogen.
 4. TNG: Encounter at Farpoint Where no one has gone before When the bough breaks DS9: The die is cast The way of the warrior The sword of Kahless In purgatory´s shadow Ferengi love songs :lol: Call to arms Far beyond the stars VOY: Eye of the needle Future´s end Year of hell Prey Live fast and prosper
 5. Jag såg TNG avsnittet Unification del två för ett tag sedan och upptäckte en ur produktionsteamet i en spegelbild. Det är precis efter Data har sövt commander Sela, och Picard, Data och Spock är på väg ut ur kontoret som man ser en som sitter och tuggar tuggummi i den gröna kristallen på bordet. Nån som hittat någon annan "tabbe"?
 6. DEATH! :P -Eorlingarna/the riders of Rohan
 7. One

  Star Wars

  Du menar inte allvar va? :lol:
 8. Det måste vara från TOS i alla fall. Är det inte det så kan det inte vara ett federation skepp dom snackar om.
 9. Kes, och ingen mer... :P Lät hjärnan bestämma idag, det blev Tuvok. Han är skön!
 10. Jag har för mig att jag sett/hört i något avsnitt att dom en gång var svaga, och började med sina inplantat för att överleva. Tror dom var förtryckta av någon annan ras. Jag kan dock vara ute och seglar så det står det härliga till! :P Om inte så är det förmodligen i VOY jag sett det.
 11. Om jag inte minns fel, så tog han sitt eget liv.
 12. OT: I sci-fi serien Space Above and Beyond använder dom justa uttryck som weigh anchor (lätta ankar). Blev lite förvånad först, men jag gillar det.
 13. När det gäller snyggaste skeppet är Nova klassen (Equinox) en favorit. Intrepid, Prometheus och Sovereign är förståss läckra dom med.
×
×
 • Create New...