Jump to content

One

Stjärnflottan
 • Posts

  112
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by One

 1. Språket är min favorit. Så bestämt och hetsigt.
 2. Förmodligen ingen, för om jag inte är ute och seglar så får man ha högst sju tecken på en personlig regestreringsskylt.
 3. Ska vi snacka styrka så säger jag bara: Hirogen. Älskar hirogen.
 4. TNG: Encounter at Farpoint Where no one has gone before When the bough breaks DS9: The die is cast The way of the warrior The sword of Kahless In purgatory´s shadow Ferengi love songs :lol: Call to arms Far beyond the stars VOY: Eye of the needle Future´s end Year of hell Prey Live fast and prosper
 5. Jag såg TNG avsnittet Unification del två för ett tag sedan och upptäckte en ur produktionsteamet i en spegelbild. Det är precis efter Data har sövt commander Sela, och Picard, Data och Spock är på väg ut ur kontoret som man ser en som sitter och tuggar tuggummi i den gröna kristallen på bordet. Nån som hittat någon annan "tabbe"?
 6. DEATH! :P -Eorlingarna/the riders of Rohan
 7. One

  Star Wars

  Du menar inte allvar va? :lol:
 8. Det måste vara från TOS i alla fall. Är det inte det så kan det inte vara ett federation skepp dom snackar om.
 9. Kes, och ingen mer... :P Lät hjärnan bestämma idag, det blev Tuvok. Han är skön!
 10. Jag har för mig att jag sett/hört i något avsnitt att dom en gång var svaga, och började med sina inplantat för att överleva. Tror dom var förtryckta av någon annan ras. Jag kan dock vara ute och seglar så det står det härliga till! :P Om inte så är det förmodligen i VOY jag sett det.
 11. Om jag inte minns fel, så tog han sitt eget liv.
 12. OT: I sci-fi serien Space Above and Beyond använder dom justa uttryck som weigh anchor (lätta ankar). Blev lite förvånad först, men jag gillar det.
 13. När det gäller snyggaste skeppet är Nova klassen (Equinox) en favorit. Intrepid, Prometheus och Sovereign är förståss läckra dom med.
 14. Utrymme har knappast något med saken att göra. Jag vet inte riktigt vad som är fördelen med jaktskepp, men en kan ju vara samma som Prometheus klassens "multi vector assault mode". Om jag inte har fel så är vector detsamma som vinkel och då blir det ju att anfalla från flera vinklar/håll.
 15. One

  Warhammer

  Warhammer 40K: Dawn of War ska det va´! (på PC alltså)
 16. En projektil som exploderar EFTER den bryter pansaret - en photontorpedo med en hård spets och bra fart. ;)
 17. Det hade varit intressant med ett sånt avsnitt!
 18. One

  ENT: Sången

  Introt får mig att komma i stämning.
 19. Angående vår tids vapen mot borger. Om jag inte minns fel så slår man borgerna med nävar eller med tillhyggen i FC vid några tillfällen. Detta skulle ju vara samma sorts skada som att skjuta dom med ett kulvapen. Dom kan väl inte anpassa sig mot ett knytnävsslag? :P I såna fall borde dom inte kunna anpassa sig mot ett kulvapen heller? Om detta skulle funka skulle SF kunna använda denna metoden mot skeppen också! Denna metod används idag för att bekämpa stridsvagnar. En projektil som penetrerar pansart genom ren kraft istället för en granat, så kallad pilspetsammunition.
 20. Spelet är nog Star Trek Armada (2?).
 21. Jag blev Riker/Torres på första och Data på andra. "I am incapable of any feeling."
×
×
 • Create New...