Jump to content

Commondore C=64

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About Commondore C=64

 • Birthday 11/24/1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Noraström
 • Intressen
  Shortly thereafter, Species 8472 launched a retaliatory strike, sending hundreds of powerful bioships into the Delta Quadrant with the goal of eliminating all lifeforms from the galaxy, destroying entire planets and fleets in Borg-occupied space.

Commondore C=64's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Rätta mig om jag har fel men det är väl från Star Trek? Detta var all annan Sci Fi... Darth Vader har ju filmhistoriens coolaste repliker: Captain Piett, Deploy the fleet, so nothing gets off the system. You are in command now, Admiral Piett Indepence Day har också en: Ingen fred.... Dö!!! Den filmen älskar jag pga dom osmarta utomjordingarna... hm.. joo men ändå. dom frågade ju vilket citat som avr ens favorit. men då ska man väl kunna skriva det med även fast de här är "övrig sience fiction?" de är ju många frågopr här som har med star trek å göra!
 2. jaa 2001 är absolut läsvärd. men man kanske skulle ta å läsa 2010. fast filmen är värdelös. vet du vem som är resigör till 2010?
 3. hm.. jaaa 2001 ska vara mycket bättre. mycket vackrare. regisören ser tydligen alla sina filmer som ett konstverk. då måste den vara vacker. men 2010 är välö inte så bra? ;)
 4. regisören till 2001 såg tydligen sina filmer som ett konstverk. Kankse spelade detta en avgörande roll till att många säger att den är så vacker?
 5. kan man ju tycka. visst påminner hon lite om Jennifer Lopez? Kanske därför hon fick rollen med. Men är inte stackars Max lite undernärd? Som i alla filmer då. Som dom troligen tänker: -"Det går ju inte med en "tjock" i huvudrollen. :arg: ;)
 6. "Live long and prosper" -Spock
 7. jaaa. kanske det. men det är väldigt förvirrande för det står ju aldrig att han gör det., eller der en ledtråd till det. får försöka förstå ändå.
 8. Hittade det på google när jag sökte efter Kenny Starfighter bilder. Då kom denna sidan upp bland träffar!
 9. får jag bara fråga vilken tid den går på måndagar?
 10. Mycket man inte förstår, men särskilt detta. I 2001 Mellan Planeterna III 16. Discovery Alldeles i slutet av det kapitelet handlar det ju om när David Bowman med besättning kommit ombord på Discovery. Och han och en till är vakna. Men helt plötsligt sover han. Och väcks upp av Hal. Och sen står det att -" Han befann sig fortfarande i utbildningsavdelningen i rymdflygcentralen i Houston, under texas heta solsken. Och sen i nästa kapitel 16:Hal så är dom på Discovery. Hur går allt det där till? Han är först på discovery och ska vara vaken hela tiden. Sen väcks han upp av Hal. Men han är på en forsknings avldelning i Houston. Och helt plötsligt i nästa kapitel är dom i Discovery igen. Tacksam för svar <_< .
 11. hm.. joo som sagt läser jag boken nu. såg 2010 en sen kväll här om veckan. jag tyckte att den var väldigt seg. Somnade faktiskt :rodna: Men, till saken. Min kille sa att 2001 var mycket bättre. så de var ju synd att de inte var 2001 dom sände. Men boken tycker jag är lite förvirrande. först åker en man upp till månen för att undersöka den där stenen. och helt plötsligt åker david med besättning ut med discovery. Men boken är ju gammal. Måste verkligen se 2001. Nån sa att den var vacker. sant?
 12. möjligt. andra sägs vara sämre. har tyvärr inte sett 2001. fast dom har ju säkert tagit bort mycket i filmen. ska inte en tredje film göras?
 13. -"Ånej, inte igen" - sägs av en bukett petunier. Från Liftarens Guide till galaxen. helt klart bäst. även andra citat från den boken är bra. eller? bollibolli
 14. såg 2010 för inte så länge sedan? inte så bra film. en annan resigör tydligen än i 2001? men till saken, är 2010 verkligen så mycket sämre än 2001? Och är boken bättre än filmen, då 2001 alltså? tacksam för svar! BolliBolli :jemhadar:
 15. även vintergatan 5b eller vad den nu hette var väldigt bra. dom borde absolut haft en liknade idé till någon julkalender. denna var usel detta året. Hör kanske inte till saken, men ska den verkligen innehålla när ett barn tar en lärare på brösten, och sen gör pappan likadant? Det är förnedrande. Precis som om barnen ska tro att det är fritt fram å ta all på brösten. Bu för årets kalender. <_<
×
×
 • Create New...