Jump to content

Qo'noS

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About Qo'noS

 • Birthday 11/04/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping

Qo'noS's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Vill tipsa om att Star Trek på Blu-ray nu kostar 129 kr på Elgiganten. Vet inte om det även gäller i varuhusen, men jag beställde den i alla fall (frakten kostar 19 kr).
 2. Hejsan! Tänkte bara tipsa om att CDON har en kampanj där man får två Star Trek boxar för 499 kr, detta är de nya "slimline"-boxarna. Själv ska jag nog äntligen skaffa hela DS9, lite småstörande dock att det är 7 säsonger, funderar nästan på att ta en säsong i en annan serie också bara för att jag är dumsnål.
 3. Nu är det iofs ett tag sen du skrev din post men jag måste ändå tipsa om GateWorld, en ypperlig sida som har allt och lite till när det gäller information om Stargate. I deras "Omnipedia" hittar du det du söker.
 4. Qo'noS

  PS2

  På IGN finns många bra "walkthroughs", bland annat två för Alias (PS2), kolla under "Walkthrough FAQs" så får du nog hjälp.
 5. Nej, tror de slutade efter andra eller tredje sesången. De visade bara den första säsongen, på TV3. Det hade nog varit väldigt svårt att visa alla säsonger, eftersom serien fortfarande spelas in.
 6. Finns det någon sida att kolla närmare när det gäller filmen? Kommer den verkligen på bio? Jag tänkte ju på att den lades ner...kanske den kommer på video direkt? Jag är själv kluven till denna serie, men tycker att det skall bli kul att se filmen. <{POST_SNAPBACK}> Här kan du läsa lite om filmen, Serenity, och om du fortfarande inte tror att den kommer på bio bara på grund av att FOX har väldigt dålig smak kan du kolla under kommande filmer på SFs hemsida.
 7. SG-1 kör på för fullt och är snart i mitten av sin nionde säsong. SG-1 och Atlantis utspelas samtidigt, men det är inte så mycket "utbyte" mellan serierna då Atlantis utspelas i Pegasusgalaxen.
 8. Microsofts nya operativsystem kommer att heta "Windows Vista", tidigare hade det kodnamnet Longhorn, Vista och Longhorn är exakt samma sak. På samma sätt hade Windows XP när det var under utveckling kodnamnet Whistler. Om jag inte minns helt fel ska det släppas någon gång under 2007.
 9. Spoilervarning nedan för alla som inte sett hela DS9 Dominion blev väl knappast hårt slagna i alfakvadranten. Federations- klingon- romulanstyrkorna hade ju tillsammans stora problem att övervinna Dominion och hade knappast klarat det utan att Cardassierna bytte sida i elfte timmen och att Odo övertalade den kvinnliga formskiftaren att hon skulle kapitulera. Alltså kan ju knappast det ha något med Janeways beslut att göra. <{POST_SNAPBACK}> Dominion hade ju dessutom en massa skepp på andra sidan maskålet som väntade på att komma igenom, men inte kunde på grund av minorna. Jag är ganska säker på att de hade många fler skepp på andra ställen i Gamma-kvadranten också. Om man ska tänka realistiskt så är nog anledningen till att manusförfattarna valde att Voyager skulle åka genom Delta-kvadranten att de inte skulle överleva särskilt länge i Gamma. Som jag har uppfattat det kände väl Dominion till Federationen och de hade nog inte uppskattat att ett federationsskepp kommer och "spionerar" på dem, även om kriget inte brutit ut ännu.
 10. Jag tycker också att den nya Battletar Galactica är väldigt bra, jag har inte sett originalet så jag kan inte jämföra med den, men det är absolut en av de bästa scifi-serier jag har sett. Det står lite om den i den här tråden. Serien har visats på Sky One sen i oktober (trots att den hade premiär på Sci-Fi i går) och hittills har 11 avsnitt visats.
 11. Wesley (Wil Wheaton) är med på bröllopet i början, han sitter brevid Beverly och syns i ca 10 sek under Picards tal, en väldigt liten roll alltså.
 12. Vem är det? Nån skådespelare med arabiskt ursprung antar jag? <{POST_SNAPBACK}> Alexander Siddig, eller Siddig El Fadil som han hette innan han bytte namn spelade Dr Julian Bashir, en av huvudrollerna i DS9. Sen så föddes han i Sudan inte i Syrien.
 13. Jag har en liten fråga för er som har sett Stargate Atlantis, denna fråga hör inte riktigt till detta ämne men jag tycker det är onödigt att starta ett nytt bara för en liten fråga. **********liten SPOILER********** Vad är det för Tricorderliknande sak som Dr McKay bär runt på? Den som visar olika typer av strålning, energikällor osv. Är det något som kommer från jorden eller är det Ancient-teknologi? Jag kan inte minnas att jag har sett något liknande i SG-1. Om den kommer från jorden, finns det sådana i verkligheten?
 14. Vad jag menade med förbud var en funktion som gör att det inte går att skriva två inlägg i rad. På t.ex. Sweclockers forum som använder vBulletin är det omöljigt att skriva två inlägg i rad och man får upp ett felmeddelande, fast den funktionen kanske inte finns i forumets programvara. I och för sig så kan det ibland vara bra att kunna skriva ett nytt inlägg om det är ett gammalt ämne som man vill "återuppliva". Det bästa vore nog en tidsgräns på några dagar innan man kan skriva ett nytt inlägg i ämnet (om ingen svarat).
 15. Jag föreslår att ni inför förbud mot att skriva två inlägg i rad i samma ämne, det är mycket irriterande när någon gör det. Om man vill ändra eller lägga till något till ett inlägg, som ingen svarat på, kan man istället redigera det.
×
×
 • Create New...