Jump to content

_starchild_

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About _starchild_

 • Birthday 05/30/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Karlstad
 • Intressen
  Film, Star Trek, Science Fiction typ Sea Quest och annat går också ner. TNG är favoriten! Har varit intresserad av science fiction så länge ja kan minnas. Det började med att jag såg Star Wars så var jag fast sen.

  Onödigt (?) fakta: Fyller år på samma dag som Michael Piller! Detta är jag väldigt stolt över. Han är lite äldre dock. Nån som undrar vem han är, fråga mig gärna i så fall!

_starchild_'s Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag tror inte att * är död, detta är nog ytterligare ett steg i kampen mot Voldemort där bara * och hans "mördare" har insikt, annars hade "mördaren" gjort samma sak med Harry när han hade chansen? Då menar jag i slutet när Harry springer efter "mördaren". För varför skulle * offra sig så när Voldemort bara växer sig starkare? Skulle han lämna alla åt sitt öde? Jag tror verkligen inte det..
 2. Humm.. Nu vet jag inte om jag vågar skriva att jag gillade filmen. Visserligen har jag inte läst boken än vilket jag tänkt och då kanske jag ändrar min uppfattning. Filmen hade sina små misstag, ett av de jag störde mig mest på var när de gjort klart Saphiras rustning "jättefort under natten" och visade upp den för Eragon, men när Saphira bar den var det en helt annan rustning. Hade de verkligen tid att göra två? Men annars var det en okej film, som dock kunde varit längre då jag tyckte den hoppade lite väl snabbt ibland.
 3. Jag ÄLSKAR 10th kingdom, har den på dvd och brukar kolla igenom den ibland, det är dock ett heldagsprojekt på över 7 timmar..
 4. Mitt scifi-intresse sträcer sig så långt tillbaka jag kan minnas, började med att min bror fick mig att fastna för Star Wars och sen var det kört. Jag är en av få i min bekantskapskrets som gillas Star Trek, definitivt den enda tjejen. En killkompis till mig har bett mig att förklara vad som är så bra för hans tjej, och mitt råd var att man skulle se tillsammans till att börja med, gärna följa en serie ihop.. Men det är svårt när ens respektive inte gillar ens egna intressen. Det är många som kallar mig nörd för att jag gillar Star Trek, scifi, rollspel osv. Men när jag får höra det brukar jag bara tacka för komplimangen. Man ska vara stolt över att vara nörd och våga sticka ut från mängden!!! :nörd:
 5. Det kan ju vara så att när Worf säger enstaka ord på klingonska så är det ord som passar bäst att inte översätta, som vapen eller så kanske de är riktigt fula svordomar. :klingon:
 6. Från säsong 4 när Worf kommer och framåt skulle jag föreslå, då börjar serien bli riktigt bra och man får en bra insikt i The Dominion osv..
 7. De har börjat om det TNG.. Inte för att det är en dålig serie men ändå..
 8. Är från Karlstad, Värmland. Finns det några i närheten som har lust att ha nån Trek-träff? (om finns det några andra som vill vara med är ni hjärtligt välkommna) Skicka ett PM i så fall!
 9. Helt klart EMH, hans minspel borde nästan få credit som biroll.. Han är ju lite som Data, han strävar hela tiden efter att vara en bättre läkare och utvecklar egna intressen. Inte dåligt av ett hologram..
 10. Dom tyckte att Tom Bombadill var onödig, det tycker inte jag.. Scenen med Kummelåsarna skulle bli riktigt härlig tycker jag i alla fall.. Eftersom det ska bli så konstig översättningen så får man väl fortsätta att läsa dom på engelska. Jag och min bror var inne p?? om man skulle göra en animerad film av Bilbo i typ Pixar-style i stället för att fortsätta i Jacksons anda. Vad tror ni om det?
 11. Jag missade tyvärr SWECON, hade köpt biljett och allting men blev sjuk.. Hoppas ni andra hade roligt och nästa år ska ingen läkare minsann hejda mig!
 12. Jag har sett filmen ett par gånger nu, tyckte att den var ganska bra. Men ända sen jag såg första hp-filmen har jag bara sett filmerna för skojs skull, inte för att jag väntade mig att de skulle vara som i böckerna, för det är dom inte.. Böckerna däremot är väldigt bra. För dom som vill veta titeln på den nya Harry Potter-boken, kolla in länken nedan! http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0...,498805,00.html
 13. Jag har varit lite dålig med att kolla på Enterprise på SVT, skulle vara lite ordentlig och titta i tisdags och då visade det sig att jag redan sett avsnittet.. Hmm det gör inget för avsnittet var och är riktigt bra! Two thumbs up!
×
×
 • Create New...