Jump to content

_starchild_

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by _starchild_

 1. Härligt YouTube-klipp..
 2. Jag tror inte att * är död, detta är nog ytterligare ett steg i kampen mot Voldemort där bara * och hans "mördare" har insikt, annars hade "mördaren" gjort samma sak med Harry när han hade chansen? Då menar jag i slutet när Harry springer efter "mördaren". För varför skulle * offra sig så när Voldemort bara växer sig starkare? Skulle han lämna alla åt sitt öde? Jag tror verkligen inte det..
 3. Humm.. Nu vet jag inte om jag vågar skriva att jag gillade filmen. Visserligen har jag inte läst boken än vilket jag tänkt och då kanske jag ändrar min uppfattning. Filmen hade sina små misstag, ett av de jag störde mig mest på var när de gjort klart Saphiras rustning "jättefort under natten" och visade upp den för Eragon, men när Saphira bar den var det en helt annan rustning. Hade de verkligen tid att göra två? Men annars var det en okej film, som dock kunde varit längre då jag tyckte den hoppade lite väl snabbt ibland.
 4. _starchild_

  10th Kingdom

  Jag ÄLSKAR 10th kingdom, har den på dvd och brukar kolla igenom den ibland, det är dock ett heldagsprojekt på över 7 timmar..
 5. Mitt scifi-intresse sträcer sig så långt tillbaka jag kan minnas, började med att min bror fick mig att fastna för Star Wars och sen var det kört. Jag är en av få i min bekantskapskrets som gillas Star Trek, definitivt den enda tjejen. En killkompis till mig har bett mig att förklara vad som är så bra för hans tjej, och mitt råd var att man skulle se tillsammans till att börja med, gärna följa en serie ihop.. Men det är svårt när ens respektive inte gillar ens egna intressen. Det är många som kallar mig nörd för att jag gillar Star Trek, scifi, rollspel osv. Men när jag får höra det brukar jag bara tacka för komplimangen. Man ska vara stolt över att vara nörd och våga sticka ut från mängden!!! :nörd:
 6. Det kan ju vara så att när Worf säger enstaka ord på klingonska så är det ord som passar bäst att inte översätta, som vapen eller så kanske de är riktigt fula svordomar. :klingon:
 7. Från säsong 4 när Worf kommer och framåt skulle jag föreslå, då börjar serien bli riktigt bra och man får en bra insikt i The Dominion osv..
 8. De har börjat om det TNG.. Inte för att det är en dålig serie men ändå..
 9. Är från Karlstad, Värmland. Finns det några i närheten som har lust att ha nån Trek-träff? (om finns det några andra som vill vara med är ni hjärtligt välkommna) Skicka ett PM i så fall!
 10. Helt klart EMH, hans minspel borde nästan få credit som biroll.. Han är ju lite som Data, han strävar hela tiden efter att vara en bättre läkare och utvecklar egna intressen. Inte dåligt av ett hologram..
 11. _starchild_

  Härskarringen

  Dom tyckte att Tom Bombadill var onödig, det tycker inte jag.. Scenen med Kummelåsarna skulle bli riktigt härlig tycker jag i alla fall.. Eftersom det ska bli så konstig översättningen så får man väl fortsätta att läsa dom på engelska. Jag och min bror var inne p?? om man skulle göra en animerad film av Bilbo i typ Pixar-style i stället för att fortsätta i Jacksons anda. Vad tror ni om det?
 12. Jag missade tyvärr SWECON, hade köpt biljett och allting men blev sjuk.. Hoppas ni andra hade roligt och nästa år ska ingen läkare minsann hejda mig!
 13. Jag har sett filmen ett par gånger nu, tyckte att den var ganska bra. Men ända sen jag såg första hp-filmen har jag bara sett filmerna för skojs skull, inte för att jag väntade mig att de skulle vara som i böckerna, för det är dom inte.. Böckerna däremot är väldigt bra. För dom som vill veta titeln på den nya Harry Potter-boken, kolla in länken nedan! http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0...,498805,00.html
 14. Jag har varit lite dålig med att kolla på Enterprise på SVT, skulle vara lite ordentlig och titta i tisdags och då visade det sig att jag redan sett avsnittet.. Hmm det gör inget för avsnittet var och är riktigt bra! Two thumbs up!
 15. Älskar Astrids böcker. Håller med om att hon borde fått nobelpriset.. <_< Alla har nog någon favorit-bok eller film, jag identifierade mig med Ronja Rövardotter när jag var liten, gick ut i skogen och skrek mitt "vårskrik".. :P Annars är det lie roligt att se Christian Bale göra rollen som Jum-Jum i Mio min mio.. Skoj skoj.. Favoriterna är många, nästan alla gillar jag förutom Karlsson på Taket, han är bara läskig..
 16. Jag brukar åka upp till Filipstad(?) där dom har något årligt firande med öltält och sånt på kvällen men i år blev det film och pizza med syster och så firade jag min systersons 1-månadsdag.. Mitt lilla hjärta det..
 17. Gissa min favorit då? Data såklart, tyckte han var häftigast sen första början. Cool, rolig, superintelligent(älskar smarta killar). Sen gillar jag dom andra mycket också men den jag gillar minst är faktiskt Beverly Crusher.. Vet inte varför, hon är ju bra på det hon gör och rödhårig precis som jag.. Men man kan ju inte gilla alla. ;)
 18. Tackar så mycket, det värmer ända in i hjärtat.. :rodna:
 19. Jag ska på SWECON, kul att det blir en bankett efteråt.. Då är det ju lättare att prata med folk och det skulle vara kul att se Tim Russ visa lite mänskliga sidor, kanske svänga sina lurviga ben på dansgolvet.. :lol: Skämt åsido, vi ses där alla glada!
 20. Hmm jag vet inte om jag uppskattar att dom lägger ut bilder på min lägenhet så där.. Sämt åsido. Där skulle man inte ha något emot att bo.
 21. _starchild_

  Boktips

  Jag har sett filmen "The mists of Avalon" som är baserad på ovannämda bok. Väldigt bra film. Visste inte att det fanns en bok men den ska jag se till att kasta mig över. Gillar man Star Wars ska man ju läsa fortsättningen tycker jag, väldigt bra böcker.
 22. Jag gilla också Buffy, gillar storyn och framför allt slagsmåls-scenerna. När hon håller på att sparka och slåss får hon ju ocks lite stryk, hon är inte totalt övermänsklig. Jag tycker att dom har gjort ett bra jobb med att få henne ganska realistisk. Go Buffy!!
 23. Eh? Tror knappast en av Storbrittaniens rikaste personer behöver hafsa ihop en bok bara för att tjäna pengar. Håller med fullständigt!
 24. _starchild_

  Härskarringen

  Oj det glömde jag nämna. Tyckte också att det var synd när man inte fick se hobernas uppror mot Saruman.. Undrar hur han dör, jag hörde att man gjort några alternativa slut. Ska bli spännande att se!
×
×
 • Create New...