Jump to content

Stranglehold

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

About Stranglehold

 • Birthday 05/25/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Kalmar

Stranglehold's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Gratulerar på födelsedagen, även om du nog inte längre besöker forumet :)

 2. Enligt denna länken så blir man nästan sugen på att köpa Tos på hddvd: HD-DVD Phaser
 3. 4x18 Smått intressant avsnitt. Dock tycker jag detta inte känns som att kolla på Star Trek längre. Skall Enterprise drivas i graven med råge?
 4. Den 24 mars sticker jag till en kompis som bor i närheten av New York. Och då undrar jag självklart vad finns det att göra där relaterat till mitt intresse?
 5. Jag jobbade hela tiden stormen var här. Vi hade båtlossning (BF95 från båt -> cisterner) på ytersta kajen i här i Kalmar. Så varje timme när man skulle ut och ta prover så höll man knappt på att ta sig tillbaka. Det värsta var när man skulle upp på lejdare m.m då man höll på att nästan blåsa bort. Jag är glad att grannen hemma hade fällt sina rangliga tallar för bara två veckor sedan. Annars vet man inte vad som kunnat hända.
 6. Det har i alla år varit otroligt mycket virus på dhs nätverk. Jag förstår inte folk som inte patchar sitt os. Men i år så har de tagit tag i det här med virus på ett helt annat vis så efter bara ett litet tag så försvann den mesta spridningen.
 7. Igår bestämmde jag mig också för att åka så nu har jag plats på rad 25 plats 4. Lite i sista stund men vad gör det ;) .
 8. På dvd har jag Flim 4 tom nemesis. Och igår fick jag Collectors Edition av Generations så gissa vad jag kollade på igår ;). Lite dubletter av Trek-matrial gör inget. Böcker: "Tales of the dominion war " & "ST:DS9 - Prophecy and change"
 9. Borderland: Vilken start på denna arc. Tillsammans med Spinners härliga skådespeleri så tycker jag denna start är betydligt bättre än den första för säsongen. 8/10
 10. Väldigt svårt val att rösta på en viss speciel här. Det är många som är bra på sina sätt: Katerine Pulaski: Hennes stil rakt framåt precis som picard gav bra konfrontationer. Lwaxana Troi: Gillade inte hennes tjafsiga stil i TNG. Men efter avsnitten med henne och Odo så lyftes hennes karaktär mycket för mig. Seven of Nine: En av de (få) lyftande karaktärerna i voyager på sitt vis att blanda borg och mänsklighet. Guinan: Enda rollen jag sätt där jag tycker Woopi gör ett bra jobb. Guinan är på sitt vis unik genom att i även de mörkaste stunderna kunna ge ett bra och upplyftande råd. Bara några av mina tankar av alla dessa roller...
 11. Det skulle vara mycket trevligt Pjotr'k. Specielt då det inte är specielt långt till dig ;).
 12. Fin jämförelse Great Bird of the Galaxy... Storm Front 2: Fin upplösning på denna arc. En bra start på säsong 4. Dock tycker jag aldrig tidresorna i Enterprise har varit säskilt intressanta och se på över lag. De funkar mycket bättre i alla de andra serierna.
 13. Storm Front: Vilken bra och spännande start på säsong 4. Hoppas Manny Coto lyfter serien och får den att hålla samma medel som säsong 3. Om det fortsätter med cliffhangers som denna så bådar det gott. Betyg: svag 4:a av 5.
 14. En sak som kommer förhindra framtida smittningar är att köra med Mozilla Firefox istället för internet explorer. Den skyddar dig mkt bättre mot intrång...
×
×
 • Create New...