Jump to content

Stranglehold

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stranglehold

 1. Enligt denna länken så blir man nästan sugen på att köpa Tos på hddvd: HD-DVD Phaser
 2. 4x18 Smått intressant avsnitt. Dock tycker jag detta inte känns som att kolla på Star Trek längre. Skall Enterprise drivas i graven med råge?
 3. Den 24 mars sticker jag till en kompis som bor i närheten av New York. Och då undrar jag självklart vad finns det att göra där relaterat till mitt intresse?
 4. Jag jobbade hela tiden stormen var här. Vi hade båtlossning (BF95 från båt -> cisterner) på ytersta kajen i här i Kalmar. Så varje timme när man skulle ut och ta prover så höll man knappt på att ta sig tillbaka. Det värsta var när man skulle upp på lejdare m.m då man höll på att nästan blåsa bort. Jag är glad att grannen hemma hade fällt sina rangliga tallar för bara två veckor sedan. Annars vet man inte vad som kunnat hända.
 5. Det har i alla år varit otroligt mycket virus på dhs nätverk. Jag förstår inte folk som inte patchar sitt os. Men i år så har de tagit tag i det här med virus på ett helt annat vis så efter bara ett litet tag så försvann den mesta spridningen.
 6. Igår bestämmde jag mig också för att åka så nu har jag plats på rad 25 plats 4. Lite i sista stund men vad gör det ;) .
 7. På dvd har jag Flim 4 tom nemesis. Och igår fick jag Collectors Edition av Generations så gissa vad jag kollade på igår ;). Lite dubletter av Trek-matrial gör inget. Böcker: "Tales of the dominion war " & "ST:DS9 - Prophecy and change"
 8. Borderland: Vilken start på denna arc. Tillsammans med Spinners härliga skådespeleri så tycker jag denna start är betydligt bättre än den första för säsongen. 8/10
 9. Väldigt svårt val att rösta på en viss speciel här. Det är många som är bra på sina sätt: Katerine Pulaski: Hennes stil rakt framåt precis som picard gav bra konfrontationer. Lwaxana Troi: Gillade inte hennes tjafsiga stil i TNG. Men efter avsnitten med henne och Odo så lyftes hennes karaktär mycket för mig. Seven of Nine: En av de (få) lyftande karaktärerna i voyager på sitt vis att blanda borg och mänsklighet. Guinan: Enda rollen jag sätt där jag tycker Woopi gör ett bra jobb. Guinan är på sitt vis unik genom att i även de mörkaste stunderna kunna ge ett bra och upplyftande råd. Bara några av mina tankar av alla dessa roller...
 10. Det skulle vara mycket trevligt Pjotr'k. Specielt då det inte är specielt långt till dig ;).
 11. Fin jämförelse Great Bird of the Galaxy... Storm Front 2: Fin upplösning på denna arc. En bra start på säsong 4. Dock tycker jag aldrig tidresorna i Enterprise har varit säskilt intressanta och se på över lag. De funkar mycket bättre i alla de andra serierna.
 12. Storm Front: Vilken bra och spännande start på säsong 4. Hoppas Manny Coto lyfter serien och får den att hålla samma medel som säsong 3. Om det fortsätter med cliffhangers som denna så bådar det gott. Betyg: svag 4:a av 5.
 13. En sak som kommer förhindra framtida smittningar är att köra med Mozilla Firefox istället för internet explorer. Den skyddar dig mkt bättre mot intrång...
 14. Zero Hour: Ett mycket bra avslutning på säsong 3. Dock så blir det jobbigt att vänta tillls hösten. Men vad gör det nu när man vet att det kommer mer
 15. Jag bor också i Kalmar och pga att jag är så pass nytt Star Trek "fan" så har jag inte tagit mig tiden att leta upp någon passande kväll. Skulle dock vara skoj att uppleva någon gång.
 16. Då var allting sett. Då är bara frågan om man skall fortsätta med ds9, men vad jag hört skall den vara väldigt såpa aktig. Om man riktigt gillade TNG vad skall man då fortsätta med DS9 eller VOY?
 17. The Forgotten: Ett lagom bra uppföljningsavsnitt som bygger upp fortsatt handling om att stoppa vapnet med hjälp av Degra.
 18. Damage Efter att ha sett detta avsnitt så börjar man undra vad star trek går mot. Archers mörka sida börja blir kolsvart och actionet i serien blir bara mer och mer. Avsnittet följer den föregående standarden och man kan inte tycka annat än att spänningen är bra.
 19. Edward Norton -> Fight Club -> Brad Pitt -> Gift med Jennifer Aniston ett tag -> Quantum Leap - > Scott Bakula Ny: Ben Stiller
 20. Det här var en av de enklaste på länge ;) JR Bourne->StarGate SG1-> ex: Jolene Blalock och många många fler... NY: Cube
 21. Finns säkert en mkt enklare men här kommer en lösning iallafall (tog 3 min ;) ) Rudolph Valentino Dora et la lanterne magique (1978) Rita Maiden Je vais craquer!!! (1980) Nathalie Baye Catch Me If You Can (2002) Steven Spielberg Taken (2002) Catherine Dent X Files Jerry Hardin "Radue" TNG - 1x17 Ny: Day After Tomorrow
 22. Alien Fury: Countdown to Invasion -> Grace Phillips -> X-files (6x07) -> Jerry Hardin -> "Radue" TNG - 1x17 Ny: Dennis Quaid
 23. Azati Prime: Ett av de bästa avsnitten hittils i serien. Förstår inte hur man skall klara av att vänta på upplösningen i det otroligt spännande slutet.
×
×
 • Create New...