Jump to content

MrsRiker

Stjärnflottan
 • Posts

  730
 • Joined

 • Last visited

About MrsRiker

 • Birthday 09/11/1972

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Karlskoga
 • Intressen
  Jag är en 32-årig litteraturvetenskapsstudent som bor i Karlskoga med min Startrekintresserade man och vår 10-åriga dotter som även hon har börjat gilla Trek. Tur för henne :-)

  Jag hade inte tittat på Trek innan jag blev tillsammans med min karl för över 10 år sen. Han fick mig att börja titta på Voyager när det sändes på SVT och sedan dess har mitt intresse bara växt och växt. Och växt!! :-)

Recent Profile Visitors

3,635 profile views

MrsRiker's Achievements

Kommendörkapten

Kommendörkapten (9/15)

0

Reputation

 1. Är det bara jag som tycker att det är lite äckligt? :sjuk:
 2. B)--> CITAT(B @ 19 Jan 2006, 16:29) <{POST_SNAPBACK}> Jo, det är bra slutledningsförmåga fast är du verkligen säker på att 47 kommer från detta avsnitt. Jag tror att 47 dök upp inan dess. Jojo, det gjorde det ju. Men ursprungsidén till 47 kanske kom därifrån. Star Trek handlar om rymden....och utomjordingar landade på jorden (?) första gången 1947. Kopplingen till rymden finns alltså i siffran 47.... Inte att det dök upp i det avsnittet för första gången alltså...
 3. Nu har jag inte läst hela tråden och det kanske är någon som uppmärksammat det här förut, men när jag kollade på DS9:s Little green men häromdagen så slog det mig att det var ju 1947 som ferengerna landade i Roswell.... Kan det inte vara därför??
 4. Tror att det är en önskedröm tyvärr... Sirius dog ju på riktigt så JK Rowling är ju inte främmande för att ta död på karaktärer.
 5. Nu har jag läst och jag måste säga att jag tror att h*n dog. H*n dök ju upp på ett porträtt bland övriga gelikar och det borde ju inte ha hänt om h*n inte dog på riktigt, eller hur?
 6. Å andra sidan kanske de orden som sägs på klingon är ord som det inte finns någon motsvarighet till på engelska och därför så är det de klingonska orden som slipper igenom? Som gagh, tex. Tror inte det finns nån motsvarighet till det i människospråk. Annat än "läbbiga levande maskar som ligger på en tallrik och som klingons envisas med att äta"... Det är ju en möjlig förklaring i alla fall....
 7. Adolfson & Falk (som har gjort en fantastisk låt som heter just Hav)
 8. Jag tycker de flesta filmerna som dissas här är helt OK och sevärda. Även om jag inte tycker att Pearl Harbour (som nån dissade har jag för mig) är världens bästa så kan man ändå titta på den utan att vilja kräkas och riva ut sina ögon. Och även om jag tex kategoriskt vägrar att se filmer där Jim Carrey är med (HATAHATAHATA) så kan jag se att vissa gillar dem, att det finns förtjänster i den typen av humor, ??ven om den inte tilltalar mig. Men min poäng (även om den för tillfället är hemskt luddig ) är att alla filmer ni hittills har nominerat är A-filmer, med hög budget och helt OK manus (med viss reservation för Christopher Lambertfilmer *fniss*) Är det ingen av er som har sett en äkta b-film? Där skådisarna är så dåliga så att porr-akt??rer framstår som oscarsvinnare i jämförelse? Där manuset skulle ha blivit bättre om en ett-åring författat det? Där regissören borde släpas ut på torget och stenas till döds för att han stulit tid ur ens liv och fått spendera pengar på dynga? En film som uppfyller alla dessa ovanstående kriterier är Strangeland. I den spelas huvudrollen av Dee Snider (ni vet det blonda lockiga monstret från Twisted Sisters), manuset är dessutom skrivet av honom och den är det värsta jag har sett. Se den inte. Vad ni än gör!!
 9. Åh, den har jag suktat efter.... Vad roligt, och vilken bra fru!!
 10. Dags att skaka liv i den här tråden i år igen tänkte jag Jag har fått ett spel av min man, Star Trek: Away team, som jag ska tillbringa mellandagarna med Kom tomten med några startrekjulklappar till er, vänner??
 11. B)--> CITAT(B @ 23 Dec 2005, 22:25) <{POST_SNAPBACK}> God jul till alla härliga trekkers som bidrar till ett levande forum! Någon som vet vad god jul heter på klingon. Jag sökte lite på nätet men hittade inget! Provat att leta på "blodig jul"?? ;) God jul allihop. Ät lagom mycket mat, drick massa glögg och hoppas att tomten kommer med många paket till er allihop
 12. Oh nej, inte det.... Inte en spegeluniversumfilm. Det vore väl hemskt?
 13. id-ego-superego....alltså FREUD *fniss*
×
×
 • Create New...