Jump to content

Cloud

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cloud

 1. Följde uppskjutningen live på NASA's hemsida under ett antal timmar idag vilket var mycket intressant :)

  Vi får hoppas att dem är i fullt ös med en helt ny generation av skyttlar snart! All respekt åt NASA som inte rädda för att drömma om framtiden och uppnår allt mer mål som tidigare verkat svåra eller omöjliga.

  To boldly go where no man has gone before.

 2. Är det någon som vet om det var planerat till 3 filmer från början, eller om man gör ytterligare två endast på grund av framgången med den första?

  Det var inte menat att bli en trilogi från början och Cameron var först mycket spektisk till idén om uppföljare.

 3. Riktigt fränt! Blir ju nästan sugen på att skaffa en. Tricordern har nog alltid varit min favoritpryl i Star Trek. Jag föredrar en sån framför en phaser any day! :) Problemet är väl att jag med största sannolikhet skulle börja scana allting till en frenetisk utsträckning, haha!

 4. Haha, reklamfilmen för Enterprise är guld och Eddie Izzard är så otroligt vass! Älskar hur han alltid drar in några paralleller till Star Trek under varje show och kan skoja om det så friskt! Men det är ju för han själv är ett sådant stort fan :)

 5. Spännande avsnitt med ett dramatiskt slut och starkt budskap. Man tycker lite synd om Trip när han får höra nyheten i slutet. Bra skådespelat av både Scott Bakula och Connor Trinneer. Ett bevis på att ett välskrivet manus med en fängslande story är allt som behövs för att fånga tittaren. No epic space battles required, så att säga. En del verkar ju behöva det för att bli helt tillfredsställda, tyvärr.

 6. Måste nog säga att jag intentifierar mig mest med Harry Kim - en helt vanlig människa, har den typen av humor, håller mig lite i bakgrunden men tar gärna klivet fram när det behövs, kompetent i mitt arbete, trevlig och vänlig. Harry är nog den i serien som jag skulle säga är minst extrem - torres har ett ***** humär, seven och tuvoc har varken "känslor" eller humor, Neelix är lite väl mesigt snäll och Docktorn är en riktig skvallerbytta haha :) så Harry fick det bli

  Du sade mer eller mindre precis vad jag tänkte! :) Han är en ganska vanlig person och enkel att tycka om enligt min mening. Har bra humor, tar klivet fram om det behövs, kompetent, trevlig, snäll (what you said). Kan känna sig aningen osäker i en del situationer och uppträder ibland som en ung och naiv kille, åtminstone tidigt i serien. Jag måste ge manusförfattarna eloge för ett bra jobb med hans karaktärsutveckling genom seriens gång... Så det fick bli Harry-boy! ;)

 7. Hur ohumant och fel det än låter måste man medge att Archer faktiskt tvingades välja the lesser of two evils. Hade han istället valt att hålla Sim vid liv och låta Trip dö skulle han inte varit en mycket bättre person. Hela situationen var ett mycket svårt och känsloladdat dilemma för Archer... I slutänden tycker jag att han gjorde det mest logiska beslutet.

 8. Nu spoilade du saker för mig :( ^

  Den här tråden ska handla om säsong 1!

  Äsch då, jag tycker inte du ska lyssna på vad To'E'Cra sade och istället se själv och bilda en egen uppfattning! :) Jag älskade Jonathan Archers utveckling som en karaktär, and the ship's captain. Speciellt under den tredje säsongen, som var den bästa ur många aspekter, om du frågar mig!

 9. En av de två bästa serierna. Delad första plats med Voyager. The Next Generation kommer inte långt därefter dock, samma sak gäller Deep Space Nine som ligger sneppet efter TNG.

  Kan dessvärre inte säga så mycket angående The Original Series då jag inte sett allt ännu... Shame on me, I know! ;) Men det kommer, sanna mina ord!

×
×
 • Create New...