Jump to content

Taken

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Taken

 1. Mmm, och det är väl inte särskilt seriöst att både Linda Park och Jolene Blalock har vikt ut sig i herrtidningar. Det gör dem inte bättre än Big Brother-Linda, eller? :P

  Att vika ut sig gör dom inte till sämre skådespelerskor. Att jämföra dom med mediasugna BB-Linda är inte direkt rätt tycker jag då Linda Park och Jolene Blalock har talang vilket BB-Linda saknar helt... Tycker dock att T'Pol har blivit lite av en bröstfia då det fokuseras för mycket på just hennes bröst. Samma sak med Seven Of Nine...

 2. Tänkte komma med ett tips...

  Terminator 2 - Judgment Day - Director's cut som bla innehåller aldrig tidigare visade scener (16 minuter längre än bioversionen) kostar ynka 99:-

  Lite fakta

  Region: 2

  Text: Svenska

  Ljud: Dolby Digital 5.1

  Bild: Widescreen 2.35:1 (anamorfisk)

  Aldrig tidigare visad scener

  16 minuter längre än bioversionen

  Director's Commentary av James Cameron

  8 biografier

  80 animerade kapitel

  Speltid: 147 min

  Som sagt var, allt för ynka 99 bagis...Som hittat!

 3. Taken var en mycket bra serie. Det är inte många såna här bra serier/filmer som slutar lika bra. Många tycker jag får ett fånigt slut, men det tycket jag inte om den här.

  Nä, Taken var en mycket mycket bra serie. Vissa delar satt man ju som på nålar på. De var mycket spännande. :D

  Den får 10/10 av mig.

  Håller med dig till 100% Kanske blir det en uppföljare med tanke på slutet...

  Dom flesta skådespelarna är jättebra, men det finns några som verkligen sticker ut enligt mig: Dakota Fanning (Allie), Heather Donahue :wub: (Mary) och Emily Bergl (Lisa)...

 4. Det låter bra, men ska övrig sf och fantasy ligga på samma underrubrik? Jag tycker att om fantasy ska finnas på forumet (jag är för att det ska finnas) ska det inte blandas ihop med sf-delen.

  OK - god åsikt. Tanken vi hade med den biten var att gränsen i bland är svår att dra mellan SF och Fantasy. Vad är Star Wars? Fantasy eller SF? Alla har olika åsikter, därav blir det svårt att skilja dem åt. Visst kan vi med tiden (om det blir många diskussioner i denna del) dela upp det i två olika delforum, men än är jag inte övertygad. Finns det fler argument för att dela upp det?

  Det där med sci-fi och fantasy är som du säger svårt att avgränsa.

  Skulle kanske vara bra att dela upp dom...

  Något riktigt bra argument har jag inte förutom min personliga åsikt när det gäller fantasy och sci-fi: Fantasy är mer drakar och demoner/troll/häxor mm och Sci-fi är rymdbetonat, framtid med high tech etc.

  Du förstår nog hur jag menar...

 5. Tips till er som vill köpa serien på DVD.

  Choicesdirect säljer säsong 1, 2 och 3 för otroliga £26 st. Säsong 4 kostar £38...

  Dom säljer inte säsong 5 ännu då den inte släppts på R2UK...

  1500:- inkl frakt är som hittat för 4 säsonger.

  Eftersom butiken ligger i England så blir det ingen tull/moms som tillkommer.

  Edit: Dom har tydligen höjt priset igen då erbjudantet jag skrev om ovan bara gällde en (1) vecka...

 6. Enterprise är ännu inte planerad på DVD. Det har funnits planer, men de har beslutat sig för att vänta. VOY och TOS kommer ut i höst och nästa vår. Därefter kanske ENT kommer att ges ut, men detta är bara en gissning. Serierna brukar följa på varandra i utgivningarna, med undantag för TOS och VOY som ges ut samtidigt.

  Tack för svaret...Jag köper dock bara R1 filmer, så ST:VOY season 1 har jag redan, köpte den 24/2 om jag inte minns fel (kan säga att den är lika bra som jag kom igåg den)

 7. Tjena!

  Det finns en tråd om Star Trek spel, så jag tänkte starta en tråd om andra sci-fi betonade spel...

  Först ut är Advent rising. Advent Rising är det första spelet i en triologi av spel baserade på samarbetet med sci-fi-författaren Orson Scott Card som även ska släppa en bok baserad på spelet. I Advent Rising genomsyrar en och samma legend hela universum - att en kraftfull och gammal ras en dag kommer att ena universum. Miljoner av kulturer från lika många världar vördar och tillber dessa mytomspunna varelser, kända som Mänskligheten. Seekers vet att människor existerar och att vi hotar deras potentiella kraft, så Seekers ger sig därför ut på ett korståg för att förgöra mänskligheten. Som spelare antar man rollen som Gideon Wyeth, en kvarleva från den sista mänskliga utposten, en man som är på gränsen att upptäcka de krafter han besitter. De krafter som Seekers inte vill att han ska upptäcka.

  Synd bara att det är så långt kvar till spelet släpps...(september)

 8. Farscape.com kan man läsa följande.

  "Rallying cry of fans and critics alike is answered as new Farscape special event miniseries is announced by Sci-Fi to premiere in fall"

  Miniserien på 4 tim som heter "Farscape: Peacekeeper War" kommer att avsluta serien Farscape :(

  Bättre än inget...

×
×
 • Create New...