Jump to content

MacroNet2004

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About MacroNet2004

 • Birthday 05/09/1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Knutstorp

MacroNet2004's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Som kanske tagit sitt namn ifrån nationalparkens? ;) Undrar om de hade det i åtanke när de namngav Spocks far...
 2. Sarek är en av vårt ärorika lands nationalparker... så nu vet du det ;)
 3. Väldigt lätt att svara för mig... har nämnligen sett allt... till och med TAS. och Wrogie den heter Insurrection ;)
 4. Jag tycker att Enterprise borde släppas på DVD precis som alla andra serier... dock tror jag inte att den blir lika populär i butiken som DS9 eller TNG.
 5. Ah, hittade fakitkst det spelet i en "tradition" butik i Helsingborg. Köpte det inte p.g.a. penningbrist men fick sedan reda på att en kompis hade det. Jag lånade det och jovisst... bättre än de flesta andra halvkassa Trek spel
 6. Man får reda på det i bland annat TNG. Startrek.com hade också gjort en sida men jag hittade inte den när jag gjorde det första inlägget. Jag har faktiskt sett om hela TNG sen jag frågade frågan den här tråden handlar om för att verifiera att "Great bird of the Galaxy"s svar var korrekt...
 7. tycker att översättare borde vara mer insatta i det programmet som de översätter. Man ska inte översätta ord som "warp" eller "thrustor", det bara får allt att se billigt ut. man kan ju säga "aktivera warpdriften" men inte "aktivera överljusdriften" som jag sett i många avsnitt. Såna översättningar är både störande och irriterande, tack och lov för DVD.
 8. ah.... man tackar så mycket... det var mer än vad jag begärde, tack så hemskt mycket.
 9. Tyckte faktiskt att 3x21 var bra men tidsresan var lite konstig eftersom att när de väl träffar varandra och de säger till Archer att byta kurs så borde de rent teroetiskt sätt bara försvinna eftersom de hindrar Enterprise att åka in vilket borde göra att de aldrig existerat. Invecklat detta ;)
 10. Tycker det vore bra med en Fan-Fiction sektion, jag skriver och läser en del mycket sånt. Tycker det är rätt intressant att läsa om andra personers tankar och ideer om Star Trek. Jag har läst VVS8 (Voyager Virtual Season 8) den var rätt intressant faktiskt och det är något att rekommendera (Voyager Virtual Season 8 kan du läsa om här). Kärlekshistorier mellan karaktärerna gillar jag däremot inte att läsa om så mycket, det kan bli lite väl "fiction" när man läser sånt tycker jag...
 11. Jag tycker Ferengi är den "bästa" rasen om man nu ska kalla någon ras för bäst. Jag tycker det för att det är den enda rasen som enligt mig för någon egentlig humor till Star Trek och speciellt DS9. Min favorit är Nagusen själv, han är lite som mig. Snål som en, en... ja något Om jag skulle röstat för ett år sedan skulle jag valt Borgerna för då hade jag inte sett Voyager. Tycker att den serien gör så att Borgerna framstås som mesiga och dumma. Klingons är jag bara så trött på eftersom de har ältats fram och tillbaka genom hela TNG och DS9 mer än någon annan ras. Dessutom är de med i Star Trek 2-7 rätt mycket. De må vara den mest omtalade rasen inom Star Trek men de är bara så uttjatade. Romulanerna är ju självklart bra de också. De blir nog min Nummer 2, de är lite "sneaky", hämndlystna och listiga. Ett koncept som verkligen går hem hos mig. Det var lite om vad jag tycker... :ferengi:
 12. Jag blev komfunderad, hur går den romulanska kommandostrukturen. Från rådsmedlem (på Romulus) och ner till motsvarande ensign (på ett skepp)
×
×
 • Create New...