Jump to content

Durator

Stjärnflottan
 • Posts

  299
 • Joined

 • Last visited

About Durator

 • Birthday 10/30/1963

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Uppsala

Recent Profile Visitors

3,636 profile views

Durator's Achievements

Kapten

Kapten (7/15)

0

Reputation

 1. Det här var Star Trek för mig. Bra story tycker jag. Innehöll en del som man vill se i ST som the Prime Directive, lite utforskande. Och man ser lite mer av personerna på Discovery.
 2. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21910936.ab Ett nytt amerikanskt plåtschabrak. Med Kirk vid spakarna :-)
 3. Nämen... jag hade gett upp hoppet, faktiskt. *Snyft (nästan)* Ska bli väldigt spännande att följa den här produktionen. Kan bara bli bra :-)
 4. He Was, And Will Always Be... RIP Leonard Nimoy
 5. Kul att se Q, John de Lancie! Annars syns det, som sagts ovan, att det gått 27 år mellan bilderna.
 6. Rätt! Jag gillar Colm Meaney!! Din tur.
 7. Vilken Star Trek skådeseplare spelade pilot i Die Hard 2?
 8. Kan det vara Jellyfish som farkosten hette?
 9. På SVT i programmet Grotesco del 2 så dyker det upp en del bekanta ansikten. På Rymdskepp II dyker Kapten Jean-Claude Zorg med piloten Krock, koordinator Shakee-Ra och skeppsroboten Bingo, förvillande lika Jean-Luc, Worf, Deanna och Data, eller vad säger ni?
 10. Schysst att man fick ritningarna också. Då är det ju bara att sätta igång i garaget. Först flytta på bråten som ligger där och sen skaffa en hink mörk energi, så är det klart sen.
 11. Jag var väldigt negativ till SG Atlantis i början. Men även om serien var väldigt ojämn så gled den mer och mer under skinnet på en och blev riktigt små puttrig, men inte mer. Kan också klaga på att översättarna på TV6 hade problem med vad de skulle kalla alla gadgets och kallade dem olika i avsnitten. Men man överlever sånt. Det började ju förståss med alla säsonger med Dean Andersson och SG-1. Den var ju också hyfsad får man säga. Jag ser nog fram mot en ny SF serie. Hoppas den når svensk TV också.
 12. Har sett TOS för ett bra tag sedan. Jag är inte överdrivet förtjust, nu förtiden, i TOS, tiden har gått vidare. Men många av filmerna med TOS har ju klarat sig bättre än serien med åren. Står nu med biljetterna i hand och förväntar mig att få se action med välkända rollnamn, kanske bli förbryllad över hur de förklarar saker och ting som med Vulkaner och Romulaner... Jag tror med filmen så flyttar man fram ST och jag hoppas att man får med den positvism om framtiden som ST ändå st??r för så att filmen inte blir en dystopia-sci-fi-rulle... Jag hoppas man får med känslan av ST och att man kan acceptera att det är nya skådespelare. Samma känsla som inför då man kollade på de nya avsnitten av VOY eller DS9.
 13. Hej! Kehtoy af Ibumetin eller som jag heter bland vänner Pethe Maväs Kul!
 14. I artikeln från USA Today så påpekar de att det *förvånande* nog inte, förmodligen, bara kommer att talas engelska på jorden i framtiden. Jag tycker förstås att det låter rimligt att man har lokala språk och språk som fungera på en teknisk nivå, och kanske ett annat på en politisk etc. Det påminner mig lite off the record om mina amerikanska polare. När vi var i Prag så missade vi vår buss hem, så jag stolpade över torget till några pragbor och frågade dem, på tyska, om de visste när nästa buss kom. Mina amerikanska vänner förvånade sig över att jag kunde franska OCH tyska samt svenska (eller skandinaviska då jag ju pratat med norrmän på resan). Jag kan egentligen inte franska eller tyska men kan några fraser från skolan som ligger nån stanns i hjärnbarken. Men jag tror att synen att engelskan är och kommer att vara ett världspråk i all oändlighet lite faller tillbaka på deras världssyn, liksom .
 15. Det var en kul artikel som, också tidigare nämnts, med en humoristisk anda. Jag håller med dig om att Sisko visar upp mer djup som ledare när han balanserar mellan det religiösa Bajor och gerillan och dessutom har med både dominion och Cardassier att göra. Picard är ju mer en vetenskapsman, som Schran också påpekar, som ibland skickas iväg på ambassadörliknande uppdrag, som jag tror Picard inte gillar i nåt avsnitt så vitt jag kommer ihåg nu. Jag tror inte han skulle gilla att vara president. Kirk är ju alldeles för kolerisk och skulle förmodligen tvinga alla civilisationer som han styr över som president hundra år bakåt i tiden. Janeway och Archer kanske? Nja, knappast va?
×
×
 • Create New...