Jump to content

bjorn98009_91

Stjärnflottan
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bjorn98009_91

 1. Jag tyckte att det var lite underligt att Storbritanniens premiärminister var producent/regissör.
 2. Jag skulle säga Christopher Nolan, om det är Interstellar vi pratar om: http://www.imdb.com/title/tt0816692/
 3. Kanske dags att börja bidra igen! ^_^
 4. Ah, okej. En definitionsfråga mao vad man anser vara "klart".
 5. Dock är stationen långt i från klar, https://en.wikipedia.org/wiki/International_Space_Station#Pressurised_modules
 6. Tack! Aha! Själv vart det lite tvärt om när jag vann filmen på DVD först. Ska kanske ge bort min DVD-utgåva till en bättre behövade. ^^
 7. Jag lyckades också vinna tävlingen på Filmfenix.se ^^ Nice! :P
 8. Ditto. Var också väldigt skeptisk, men som alltid växter de nya skådisarna på en.
 9. Matt Smith ska det stå och han spelar "The Doctor" i Doctor Who.
 10. Den var awesome Orvar Säfström lyfte det hela med att indroducera varje stycke också!
 11. Jag röstade på de nya filmerna, fast hade lika väl kunnat rösta TAS. Är fortfarande rätt irriterad över den alternativa tidslinjen så det är ändå därför de får min röst. Tycker de förstör Trek lite och agerar reboot. Nu finns det helt plötsligt en massa "Trekkies/ers" som inte sett de äldre serierna och tycker att JJs filmer är de enda äkta filmerna. Är ju sugen på en film/serie som utspelar sig efter Nemesis, men det kan jag ju glömma i och med den alternativa tidslinjen. Dock tycker jag att Into Darkness var bättre än Star Trek (2009).
 12. Om DS9 och VOY konverterades till Blu-Ray skulle jag typ dö, så ***** episkt och awesome att äntligen kunna njuta av serierna som de skulle se ut och inte småsuddiga som mina DVD-utgåvor är.
 13. Jag var 7 och det var när Voyager började sändas 1998 på SVT. Eller tekniskt sett vad jag 6 år då jag inte fyller år förrän sent i oktober.
 14. Finns andra frågetecken i artikeln, som t.ex. att den benämn som "skräckmässa". Mailade och påpekade felet och de sa att de skulle åtgärda det, det var igår vid halv 10. Han svarade även med: Kanske dags att sätta in någon mer kunnig eller har någon som korrläser innan det publiceras?
 15. Det lät ju lite förvirrande med "som använder en kombination av flytande väte och syre under stigningen i atmosfären upp till 26 000 m höjd. När höjden och mach 5 har uppnåtts används enbart det medhavda vätet för att gå upp i omloppsbana runt jorden". Jag tolkade det som att raketen använde flytande väte och flytande syre under stigning och sen enbart använde vätet för att ta sig upp i omloppsbana; med tanke på att väte inte kan antändas utan syre så lät detta som ett mysterium. När jag läste den engelska artikeln förstod jag att de använder flytande väte och syre från atmosfären under stigning och sen använder det medhavda bränslet, vilket troligtvis borde vara mer flytande väte och flytande syre. Detta är precis samma bränsle som används i rymdfärjorna, bara det att de då redan från början använder syre från bränsletankarna. Fördelen med att använda syre i atmosfären är ju att man behöver ha mindre av den varan med sig och på så sätt blir inte farkosten lika tung och får lättare att lyfta.
 16. 1080p och widescreen på TNG hade varit awesome! De får gärna göra om specialeffekterna för min del! Eftersom effekterna inte ligger på filmen i sig, borde man inte kunna lägga på de gamla som ett extra lager som kan slås av och på och samma med de nya effekterna, bara välja vilket lager man vill kolla på Visst de gamla effekterna ser ju sämre ut eftersom de är äldre och i lägre upplösning, men det får man ta.
 17. Jag hade kunnat tänka mig att skriva en massa recensioner ^^ Speciellt om Voyager-avsnitten då de är mina favoriter
 18. Blev sugen på ett TOS-avsnitt :D

  1. RoLaren

   RoLaren

   Vilket blev det?

  2. bjorn98009_91

   bjorn98009_91

   By Any Other Name :) Riktigt bra avsnitt. Blev sugen efter att ha sett lite extramaterial från säsong två ^^

  3. The Holy Three

   The Holy Three

   By Any Other Name ä riktigt bra, väldigt underskattat som jag skrivit i en tråd här på forumet.

 19. Haha, har de kopplad till Gravatar, så den uppdaterar samtidigt som jag uppdaterar bilden på Facebook.

 20. Jo, det hade det, men jag väckte det till liv igen när jag hälsade på henne tidigare i år ^_^ Hon säger att hon indeed borde bli mer aktiv på forumet, precis som jag borde bli mer aktiv. Aja, enough OT.
 21. Det är möjligt att jag skriver något, kanske om jag får en kaka ;) Annars skriver säkert johannalaforge något eftersom hon var en av de jag reste med ^^
×
×
 • Create New...