Jump to content

Ranger

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ranger

 1. håller med, det var inget vidare slut, det kändes lite tamt, var som ingen riktig seger. sen var det ju lite synd att angel försvann så fort. hadde varit roligare om han stannat.
 2. min teori om "the first" är att han helt enkelt är Djävulen, odjuret, hin håle, ja vilket ord man nu vill använda.
 3. Själv är man väll mycket med kompissar och cruisar med bilarna, och ibland blir det väl att man skruvar en del,en kompis bygger en värsting stereoanläggning i bilen, så ibland har man väl assisterat honom. en hel del bil blir det i allafall,funderar som bästpå om man skulle svänga ihop ett par måsvingedörrar påen gammal bil jag har, bara för skojs skull. och på vintern blir det mycket skoter, som nog är bland det bästa som finns!!!
 4. First contact och Voyage home är dom bästa, röstade på first contact
 5. några jag skulle vilja se är: Sean Connery: som kapten Jeff Goldblum: som vetenskapsofficer och kanske Will Smith som Chefs tekniker
 6. gillar inte riktigt hur Jolene Bablock spelar, Tim Russ är nog den bästa, gillar även Kim Catrall, men hon är nästan för "charmig".....
 7. Jag är aktiv i forumet på Turbo performance club och forumet på Skoterleden.net, är den nåra fler an jag som håller till där??
 8. Vilken skulle vara eran drömcasting till en trek besättning? alltså vilka skådespelare som helst......
 9. i förtexterna till kill bill ser man denna text "revenge is a dish best served cold" -gammalt klingonskt ordspråk :klingon:
 10. hoppas bara att det går att se, störningar och åter störningar på den kanalen, jämt och ständigt. men det konstiga är att det är bara på 4:ans kanaler det stör....(Boxer)
 11. Ranger

  Nexus

  Hon sa även att i nexus spelar tiden ingen roll, därför kan man också gå ut ur nexus i vilken tid man vill, det var alltså det picard och kirk gjorde. så han var inte kvar i nexus när han besegrade Soran.
 12. vet nån om federationen har några jaktskepp "fighters" , alltså små stridsplan.
 13. tyckte det vart för ljust nu, var trevligare för, lite mer "star trek" om man säger så... :klingon:
 14. Enterprise D är klart det skepp som har mest "stil" Ent E ser som lite klumpigt ut. med sin stor teknik del.
 15. Galaxy class skeppen tycker jag är väldigt snygga, varför så många gillar defiant förstår jag inte, den ser ju mest ut som en................klump. sovereign och intrepid class skeppen ser också lite klumpiga ut med en så stor engeinering section.
 16. att man inte ska lägga ner en serie bara så där måste jag hålla med om. fast även om enterprise är ganska bra, tycker jag inte att den håller alls samma klass. som Voyager och The Next Generation. personligen skulle jag vilja se en ny serie i "rätt tidsålder", jag tycker det är intresantare med ny teknink å nya upptäckter, kanske är det fler som tycker som jag och därför den inte blivit riktigt lika populär som voyager.
 17. Jag tycker det hadde varit roligt med en serie om voyager besättningen, men jag tror inte det går att göra när serien fick ett såpass "markerat" slut. kanske en ny besättning är det bästa, men kanske är svårt att genomföra "utan serie"
×
×
 • Create New...