Jump to content

Lis@

Stjärnflottan
 • Posts

  416
 • Joined

 • Last visited

About Lis@

 • Birthday 06/04/1988

Lis@'s Achievements

Örlogskapten

Örlogskapten (8/15)

0

Reputation

 1. Q2 var ju ett helt okej avsnitt. På sätt och vis iaf. men jag håller med Quiet om dessa bestraffningar. det är helt sjukt... :arg: man går ju långt över gränsen när det gäller dödsstraff, men dödsstraff för folk under 15... det är helt totalt sinnesrubbat. (inte för att det har sååå mycket att göra med just detta avsnitt, men ändå. men hur kan man låta bli att ta varenda chans att kritisera bush å C/O?) Iaf, *tebax till ämnet* annars var avsnittet helt okej. men jag gillar inte det där med domstolen (eller vad det nu kallas) som skulle döma Q . lite skum grej. nje d gillas inte.
 2. Human Error var ju ett kul avsnitt. Håller med Sweetycow. Men ja gillar inte hur det slutade. 7/10.
 3. Är det stor chans att det blir några sådana överblivna grejer? Inte särskilt troligt. fast d beror ju på, är det stort? Finns d många platser menar jag alltså? fast iofs, klampar man inte där ett par timmar innan lär man väl inte få tag på nån. eller?
 4. Den här killen. I Enterpriseserien, tror att d är han som styr skeppet. (pilot alltså)
 5. Hmm, så är det väl inte. kanske inte plats för en sån diskution här, men så vitt jag uppfattat det så är starwarsfilmerna dokumentationer som görs typ år 4000 (om många tusen år iaf) då mänskligheten gett sig ut i galaxen och gjort sig hemmastadda och alla star-krigen redan hänt och man berättar att "så gick det till." borde alltså vara ännu längre in i framtiden än startrek. men om jag ska vimla mig tillbaka till eventuella framtida startrekserier så är tycker jag att om det ska komma någon mer serie då ska den verkligen gälla nåt bra. har dom inte använt sina bästa stories redan? tycker ja nog. en till serie skulle nog bli alldeles för lik någon av de tidigare. :vulcan:
 6. Spock är nog egentligen den bästa Vulcanen. Väldigt kul och så (särskilt i voyage home ). men jag gillar honom inte så jag röstade på t´pol för Tuvok tycker ja är dödligt tråkig. har ingen direkt personlighet, som en dator typ... Nä, då är T´pol bäst. Tycker att det verkar vara en rätt intressant figur. har inte sett många avsnitt men tycker att hon är kul och som någon ovan skrev så är hon mer mänsklig än de andra (inte för att det är nån vidare bra egenskap direkt). även om det är spock som är halvmänniska skulle man kunna tro att det var t´pol som var det istället för hon beter sig mer så. röstade alltså på t´pol.
 7. Säker på att du inte syftar du nåt eventuellt kommande barn med Jonathan Archer som förälder? Låter mer logiskt.
 8. röstade i den här för ett tag sedan och då röstade jag nog på spoc. ja minns visserligen inte vem jag röstade på men jag tror att det blev han. vet inte varför för egentligen är nog flera andra bättre. *förvirrad* :blink:
 9. Workforce 1 Ett kul avsnitt. Det bästa på länge egentligen. Gillar att Chakotay var vegeterian (smart kille ). Tycker också att d var kul att doktorn fick chans att testa sin ECH-upplaga.
 10. snackar vi varor, så såg jag för ett tag sedan en väska av märket warp
 11. Kul avsnitt. Påminner visserligen en hel del om det avsnitt där tuvok och paris fångades på en planet i nån slags rymdficka. (minns ej namnet). men d var ett trevlig avsnitt.
 12. Är det någon som vet var WCT ska ha sina treffar när dom inte längre är på draken? stack tidigare från förra treffen och hörde aldrig detta... Nån som vet??
 13. Det bästa avsnittet på länge, men ändå inte ett jättebra-avsnitt. Gillar det kanske mest därför att alla andra avnitt börjar bli rysligt dåliga. men jag håller med nån människa (vem det nu var?) om att bra-heten kan bero på att seven inte har huvudrollen. Känns faktiskt ovant att allting inte ska kretsa kring seven. men bra. Kul avsnitt, helt enkelt. klart värt att spela in *gjorde ju inte d* <_<
×
×
 • Create New...