Jump to content

Lis@

Stjärnflottan
 • Posts

  416
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lis@

 1. Q2 var ju ett helt okej avsnitt. På sätt och vis iaf. men jag håller med Quiet om dessa bestraffningar. det är helt sjukt... :arg: man går ju långt över gränsen när det gäller dödsstraff, men dödsstraff för folk under 15... det är helt totalt sinnesrubbat. (inte för att det har sååå mycket att göra med just detta avsnitt, men ändå. men hur kan man låta bli att ta varenda chans att kritisera bush å C/O?) Iaf, *tebax till ämnet* annars var avsnittet helt okej. men jag gillar inte det där med domstolen (eller vad det nu kallas) som skulle döma Q . lite skum grej. nje d gillas inte.
 2. Human Error var ju ett kul avsnitt. Håller med Sweetycow. Men ja gillar inte hur det slutade. 7/10.
 3. Är det stor chans att det blir några sådana överblivna grejer? Inte särskilt troligt. fast d beror ju på, är det stort? Finns d många platser menar jag alltså? fast iofs, klampar man inte där ett par timmar innan lär man väl inte få tag på nån. eller?
 4. Den här killen. I Enterpriseserien, tror att d är han som styr skeppet. (pilot alltså)
 5. Hmm, så är det väl inte. kanske inte plats för en sån diskution här, men så vitt jag uppfattat det så är starwarsfilmerna dokumentationer som görs typ år 4000 (om många tusen år iaf) då mänskligheten gett sig ut i galaxen och gjort sig hemmastadda och alla star-krigen redan hänt och man berättar att "så gick det till." borde alltså vara ännu längre in i framtiden än startrek. men om jag ska vimla mig tillbaka till eventuella framtida startrekserier så är tycker jag att om det ska komma någon mer serie då ska den verkligen gälla nåt bra. har dom inte använt sina bästa stories redan? tycker ja nog. en till serie skulle nog bli alldeles för lik någon av de tidigare. :vulcan:
 6. Spock är nog egentligen den bästa Vulcanen. Väldigt kul och så (särskilt i voyage home ). men jag gillar honom inte så jag röstade på t´pol för Tuvok tycker ja är dödligt tråkig. har ingen direkt personlighet, som en dator typ... Nä, då är T´pol bäst. Tycker att det verkar vara en rätt intressant figur. har inte sett många avsnitt men tycker att hon är kul och som någon ovan skrev så är hon mer mänsklig än de andra (inte för att det är nån vidare bra egenskap direkt). även om det är spock som är halvmänniska skulle man kunna tro att det var t´pol som var det istället för hon beter sig mer så. röstade alltså på t´pol.
 7. Säker på att du inte syftar du nåt eventuellt kommande barn med Jonathan Archer som förälder? Låter mer logiskt.
 8. röstade i den här för ett tag sedan och då röstade jag nog på spoc. ja minns visserligen inte vem jag röstade på men jag tror att det blev han. vet inte varför för egentligen är nog flera andra bättre. *förvirrad* :blink:
 9. Workforce 1 Ett kul avsnitt. Det bästa på länge egentligen. Gillar att Chakotay var vegeterian (smart kille ). Tycker också att d var kul att doktorn fick chans att testa sin ECH-upplaga.
 10. snackar vi varor, så såg jag för ett tag sedan en väska av märket warp
 11. Kul avsnitt. Påminner visserligen en hel del om det avsnitt där tuvok och paris fångades på en planet i nån slags rymdficka. (minns ej namnet). men d var ett trevlig avsnitt.
 12. Är det någon som vet var WCT ska ha sina treffar när dom inte längre är på draken? stack tidigare från förra treffen och hörde aldrig detta... Nån som vet??
 13. Det bästa avsnittet på länge, men ändå inte ett jättebra-avsnitt. Gillar det kanske mest därför att alla andra avnitt börjar bli rysligt dåliga. men jag håller med nån människa (vem det nu var?) om att bra-heten kan bero på att seven inte har huvudrollen. Känns faktiskt ovant att allting inte ska kretsa kring seven. men bra. Kul avsnitt, helt enkelt. klart värt att spela in *gjorde ju inte d* <_<
 14. Vad nu avsnittet hette så var det ett bra sådant. Trevligt att USA i en alternativ framtid äntligen skulle få lite vett och avskaffa sitt dödsstraff. Och inte var det väl Bush´s förstjänst.... Men men, underligt nog såg jag nog inte klart avsnittet. för jag minns inte hur det slutade. :blink: Bra avsnitt i vilket fall, det enda jag inte gillar och som tycks återkomma heeeeela tiden är: "När jag var länkad till kollektivet, så...." Rätt kass imitation men är verkligen trött på att höra Sevens väldigt "tragiska" livshistoria i varenda (nästan) avsnitt. Måste man alltid dra handlingen inom räckhåll för 7/9´s fotografiska minne så att hon kan dra ännu en av sina borgskrönor, relatera till sitt eget liv, ta det hela personligt och tillslut lösa det hemska mysteriet med lite hjälp från en förstående kapten janeway?? Så hemskt irriterande.
 15. Lineage var ju ett trevligt avsnitt. Inte så bra som avsnitt egentligen, men det är kul att det som händer, händer. (eller nåt...)
 16. Kapten: Ingen av alternativen egentligen. gillar inte nån av dem mer än den andre First Officer: Kira Science: Data Engineer: LaForge Security: Odo (han är nåt i den stilen, va? *minnesförlustad*) Pilot: Paris Doktor: Inte EMH. vem som helst av övriga.
 17. Det fattas ett alternativ däruppe: Var sjutton köper man en/äger ingen symaskin. Lägger min röst på detta och frågar samtidigt: Vart köper man dessa?
 18. Flesh and blood 2 det var väl ett trevligt avsnitt men jag missade (sorgligt nog ) 1:an. Så först fattar man inte ett dugg men "dimman lättar" tillslut och.. det var ett bra avsnitt.
 19. Uj uj uj Vad är det med avsnitten nuförtiden? Imperfection var ju nära på kasst. Seven, seven och seven. Denna gången är hon nära att dö, vad blir det nästa gång..? Hm.. Vad gäller Uni2 så missade ( ) den ytterst artificiella videon detta. (eller så felprogramerade jag, sak samma) Ettan var ändå inte bra.... Men med Drive förväntar jag mig mycket.
 20. Unimatrix Zero :sleepy: Rätt kasst. Nej mycket kasst. Långtråkigt. När blev borgerna långtråkiga? Egendomligt. Det hände ju inte så mycket egentligen, borgdrottningen utförde lite kirurgiska ingrepp, Seven är irriterande och allt känns relativt overkligt. Borgerna borde ju ändå känna till denna nya Unimatrix..? Delar dom inte tankar när dom regenererar (sover, halvsover) oxå? Och att just Seven råkade vara en på miljonen, och hade denna mutation, är verkligen ett "sammanträffande". Vill ju ha hemska borger här! Men jag ser framemot nästa avsnitt, det slutade ju iallafall spännande. Borg-Janeway hade en riktigt bekymrad min, annars såg hon i stort sätt ut som vanligt.
 21. Muse Rätt kul. 8/10 Fury Rätt.. dåligt. Jag har alltid förväntat mig att Kes skulle dö (av ålder) i slutet av avsnittet, detta efter att hon insett att hon gjort fel och blivit förlåten. Men... dom tycks inte göra som jag vill. Kan inte säga om det var bra eller dåligt. Det var bra att dom gjorde ett sådant här avsnitt, den det var dåligt att dom gjorde det kasst... Men betyget blir dock: 7,5/10 Life line Detta avsnitt var bättre när jag såg det på WCT-treffen... egendomligt. Nu var det inte lika roligt.... men rätt kul ändå. Betyg: Okänt
 22. Dubblerat inlägg. Kan nån forumledare radera detta?
×
×
 • Create New...