Jump to content

Döparn

Stjärnflottan
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About Döparn

 • Birthday 09/27/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Skåne

Döparn's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Är det jämlikhet enligt din definition?
 2. Män och kvinnor bör komplettera varandra snarare än att vara så "jämlika" i alla lägen. Det är liksom hela idén med att det finns olika kön överhuvudtaget. Visst, jag är inte emot att kvinnor har framskjutna platser i samhället, men då ska det bero på att de är bättre på den specifika uppgiften än männen, såklart. Det är bättre att bejaka olikheter folk emellan än att blunda för dem och låtsas som om de inte finns där. Nu är dock hon som spelar Janeway en oerhört kompetent skådespelerska! Riktigt grym. Mycket bättre än archer i enterprise till exempel.
 3. Nu är det ett tag sedan. Men jag tackar ändå.
 4. Röstade på tng eftersom jag inte sett ett enda avsnitt av det.
 5. De är giriga svin och bryr sig bara om hur mycket pengar de generar.
 6. Mmm, nu har jag sett ungefär hälften av alla avsnitt på boxen... de typ två eller tre första avsnitten var sega, men sen blev det mycket bättre! Boxen är nu helt underbar! Gillar Tom paris, riktigt cool snubbe. Som när Tom och resten av the crew var på holodäck och B'elanna sa nåt i stil med "Tom, did you program this hologram? -Yeah, so what? He's a pig, and so are you."
 7. *dreglar ner hela mig själv* Argh. Suck. Bara region 1. Tror bilden blir svart och vitt om man kör det på min dvd.....vill ha!!! MÅTTE säsong 4 släppas på pal...men OHH NEEEJ! saker man gillar kan ju givetvis inte vara tillgängligt.... Nu har de dessutom slutat att sälja säsong 2! de flesta butiker alltså....på discshop till exempel står det något om att "det utgått hos filmbolaget".... hos mig ligger faktiskt lexx närmre hjärtat än min andra favorit-serie, star trek enterprise, gör...kanske för att lexx var den första sci-fi serien jag kom att älska....och så har man inte ens sett säsong 4.... Kai är en av de coolaste/kyligaste karaktärerna i en serie, ungefär som en Vulcan, bara coolare och utan regler för moral ....Zev/Xev är karaktärer med oerhörd sexappeal, Stan har en oerhört skön personlighet, och robothuvudet, 790 är en av de mest retliga karaktärerna i någon serie. GRYM blandning Åtminstone har jag min säsong 3 box totalt underbar! Som ett bevis på att den är grym så kan jag dra som exempel att när min kompis fick låna säsong 3 boxen så såg han ALLA 13 (45 min/avsnitt) avsnitt i sträck på en enda dag utan mycket uppehåll.....så starkt levde han sig in i storyn att han omöjligt kunde släppa det....sen förklarade han att när eftertexterna rullade på sista avsnittet så kände han sig "en aning deprimerad" för att det tog slut älskar Kai's sång....hur gick den igen? "De hwoo ey whoo, de ohhw ey whoo.... hooombara rey...de ohh rey raaa! yarum brunnen G!"
 8. "Har själv säsong 1-4 så säsong 4 finns visst allt att köpa" Var?
 9. Okej. jag tackar ödmjukast för svaren! Och ursäkta om jag är lite frågvis, men hellre det än att leva i ovisshet. ;) Men du sa att de tekniska felen av säsong 2 boxarna bara gällde skandinaviska utgivningar va? så detta problem har aldrig existerat bland boxarna i england eller? 8det finns ju svensk textning i boxarna i england exempelvis) Och en fråga till; jag såg att cdon.com (svensk sida) sålde säsong 1 och 3 boxen för ca 900 spänn, medans säsong 2 boxen kostade endast 798...bör man bli misstänksam då? Var kan man vara relativt garanterad att få en säsong 2 box utan tekniska fel? För mig känns det viktigt att det inte är några fel.
 10. okej. tack för svaret. Nu har jag iofs ännu inte detta problemet (har inte vid skrivandets stund kollat igen något avsnitt på min nyinköpta säsong 1 box) men jag undrade mest rent allmännt. Men för att precisiera lite: Menade du att både säsong 1 och 2 boxar hade detta problemet? eller var det bara säsong 2 som ju drogs in? Är säsong 2 boxarna förresten nu rent officiellt ersättna med "bra" exemplar? Jag menar; alla nätaffärer säljer ju säsong 2...
 11. Åh se trevligt då! Och de har mage att kräva 950 spänn för en massa möjliga defekta boxar? vet du möjligtvis vart man bör vända sig om man har en sådan skiva? Till webbshoppen/affären man köpte boxen i? Eller som du sa, till paramount? Och hur får man isåfall kontakt med dem?
 12. Har införskaffat Voyager 1 boxen nu! Men... Är det inte fortfarande lite för dyrt ändå? speciellt för första säsongen som har så få avsnitt om man jämför med andra säsongen..... Sedan var det väl lite lamt att det mesta av boxen bara var plast och att skivorna bara låg i små genomskinliga plastfodral (även om själva boxen självklart var snygg, så känns det som om de faktiskt skulle kunna göra boxen lite mindre flashig, och sänka priset ett par hundralappar istället.)? Eller vad tycker ni?
 13. Nu skulle jag engång för alla vilja få lite klarhet i den här frågan. Har sett att även flera här har frågat i olika trådar.... Har hört att Voyager säsong 2-boxen drogs tillbaka tillfälligt därför att textningen inte riktigt var synkad. Då till frågorna: 1. Gällde detta endast säsong 2? 2. Drog de tillbaka "alla" boxar med detta fel, eller finns det fortfarande exemplar som florerar omkring där ute, så att chansen därmed finns att man får en sådan box? Och inga kommentarer nu om "jag föredrar utan textning" eller liknande, tack.
 14. EoNeel: Klart det ger....du är fulländad vuxen. Kan man förresten få se bilder när du byggt färdigt din shuttlepod?
×
×
 • Create New...