Jump to content

Lorian

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lorian

 1. dom skall ju släppa megaboxar med hela TNG o DS9 i USA någongång runt oktober i USA. jag undrar bara om någon vet huruvida dessa megaboxar kommer till europa? dessa megaboxar blir lite billigare än att köpa säsongerna var för sig, o eftersom jag skall köpa båda serierna vill jag ju spara så mycket pengar som möjligt. O jag vägrar köpa begagnade säsongsboxar om nån tänkte föreslå det. så jag bara undrar om någon har någon aning om dessa megaboxar kommer till europa?
 2. Lorian

  T'Pol

  först hade hon ju Panars syndrom som dom nämnde i säsong 1 tror jag. sen har dom ju visat genom säsong 1 o 2 att T´Pol alltid har varit nyfiken på att utforska sina känslor. sen händer det ju saker i säsong 3 också.
 3. många av frågorna ni har kan besvaras på www.startrek.com där dom faktiskt namnger rasen som visar upp sig i ss uniform o allt. sen e det ju en ny kille som tagit över ansvaret av serien i det dagliga skeendet, o han skall bestämma seriens kurs, så att säga. de e samma kille som skrev similitude och en stor del av slutet av säsong tre. och med tanke på spoilerserna som har delats ut av både skådisar o producenter så tror jag att den fjärde säsongen kommer att bli något i hästväg. helt i klass med de bästa ds9 säsongerna.
 4. Trip o T´Pol. ja just det ja. men dom e för sköna ihop. deras förhållande har ju sprinklats med sedan säsong 1. dom e som Spock o Bones. fast man o kvinna, o då blir det ofrånkomligt serni.
 5. aj aj aj. bästa avsnitt? similitude, eller vilket som av dom sista 7 avsnitten av säsong tre. o Harbinger e ett riktigt kul avsnitt också. Twillight e icke att förglömma heller. nä de va tufft. så jag tar similitude med en knapp marginal.
 6. det blir mr Koss om jag inte tippar helt fel. men detkommer ju inte att hålla säsongen ut. antingen blir Trip´s charm för stark så att det blir skilsmässa eller så får han en torped i skallen. dom som har hängt med i spoilers vet nog vad jag pratar om.
 7. Efter att ha sett allt av star trek som visats på tv och bio så får jag nog säga att DS9 e överlägset bäst av serierna hittils. TNG kommer nog på andra plats på grund av att det var den serien jag växte upp med. Sen e det ju väldigt vanligt att dom flesta som har sett star trek sen originalet och är "äldre" fans, brukar spy galla över allt som är voyager och Enterprise. Voyager kan jag förstå därför att när ett skepp skall vara strandsatt på andra sidan av galaxen och ändå alltid lyckas se ut som att det är nybyggt efter VARTENDA avsnitt. Där fallerar en del av "trovärdigheten" i serien (om nu någon star trek serie kan kallas trovärdig). sen att det bara fanns två intressanta karaktärer i hela serien gjorde ju inte saken bättre. (doktorn o seven om ni undrar) efter första säsongen av enterprise hade jag fortfarande hopp om en ok serie, sen efter andra säsongen gav jag upp allt hopp om att se en bra star trek serie igen. men efter att ha hört positiva ord om den tredje säsongen från USA så bestämde jag mig för att ge Enterprise en sista chans. O tro fan om det inte var riktigt bra det jag fick se. den tredje säsongen av enterprise var i klass med DS9, helt klart. och att dom har några bortglömda karaktärer (Mayweather o till en viss del Hoshi.) men denna tredje såsong ger mig hopp om att kunna njuta av en riktigt bra säsong 4 om ett tag. så om ni har gett upp hoppet om star trek, så ber jag er att bara ge enterprises tredje säsong en ärlig chans. den kan överasska er rejält. så min lista blir. 1.DS9 2.TNG 3.ENT 4.TOS 5.VOY 6.TAS filmerna orkar jag inte bry mig om att rangordna. vissa e skit vissa inte. det får räcka. :P
×
×
 • Create New...