Jump to content

Jonte_rubbit

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jonte_rubbit

 1. Denna boxen kommer jag självklart att köpa eftersom jag inte har någon tidigare Voyager säsong och Voyager är den bästa serien enligt mig.
 2. Jag skulle gärna vilja ha en tricorder som man kan ta upp och scanna lite när man vill. En replicator skulle dra för mycket el och jag skulle inte ha plats för ett holodeck.
 3. Jag tycker att Interpid är det snyggaste skeppet eftersom det är så snabbt och avancerat. Av de andra raserna så är Borgkuben den som jag skulle röstat på sist.
 4. Är det denna du menar? http://www.startrekdb.se/multimedia/ljud/l...k=ent&del=musik
 5. Den officiella hemsidan för Star trek online kommer ju 2006 så det tar nog tyvär ett tag innan ett demo kommer...
 6. Tyvär är ju de flesta star trek spel dåliga. Annars är ju mina favoritspel Elite force och Armada 2.
 7. Från världens bästa film: "Hamburgers. The cornerstone of any nutritious breakfast."
 8. Idag köpte jag "Star trek TNG RPG Narrators toolkit" som är gjort av last unicorn games. Jag hoppas att den kan ge lite tips på hur man ska spelleda star trek. Och sen får man ju en SL skärm också.
 9. Hmm, kan det vara Tillbaka till framtiden?
 10. Soldat --> Stora otäcka vapen
 11. Nu kanske detta inte passar här alls, men under andra världskriget köpte sverige fyra stridsbåtar från Italien och döpte två av dessa till Romulus och Remus.
 12. Jag ska börja med en ny kampanj men vet inte riktigt när och var den ska utspela sig. Jag funderar på något i delta-kvadranten där RP är Talaxians, eller kanske något jag har hittat på själv, som ett krig mellan klingon och federationen runt 2370. Har någon annan något förslag på när och som vad det kan vara roligt att spela? Förresten så är min Narrator's guide signerad av Garrett Wang, han som spelar Harry Kim i VOY.
 13. Jag röstade på Aliens, mest eftersom det alltid är trevligt med marines. Fyran tycker jag däremot är direkt dålig.
 14. Ja, jag ska spela det i helgen, och efter det kan jag berätta om hur vi spelade. Men finns det något annat rollformulär så att man inte behöver slösa så mycket bläck?
 15. Och sen har jag hittat en konspiration i böckerna. På framsidan på Players Guide är det alla kaptener, Kirk, Picard, Sisko och Janeway, och i bakgrunden ser man picard, enterprise-D och Kirk. Bara "de snälla" altså. På framsidan av narrators guide ser man Borg queen, en Cardassian, Q och Khan. I bakgrunden ser man en klingon, en romulan och någon ödla, altså bara "ondingar" (förutom Q kanske). Altså: Decipher försöker få oss att tro att spelarna är snälla och SL är sånna man ska hålla sig borta ifrån och helst utrota fullständigt.
 16. Själv så gör jag skepp och planeter innan spelmötet, så jag bryr mig inte så mycket om hur lång tid det tar. Förresten har jag inte hittat någon sida där man kan ladda ner rollformular och äventyr, vet någon om det finns någon sådan sida?
 17. Hmm, ja denna tråden kanske skulle ha legat i Quarks holodäck. Men nästa bok jag ska köpa kommer deffinitivt att vara starships då det är kul att göra skepp och som jag har förstått det så finns det nya regler för att göra sina egna skepp.
 18. Den här disskusionen har jag tänkt ska handla om bordsrollspelet Star trek RPG Hej, för ett tag sedan köpte jag Star trek RPG (Deciphers version från 2002) och måste säga att jag tyckte att det var ett mycket bra köp. Reglerna är delade i två böcker, en för spelarna och en för spelledaren. Jag tycker att det är väldigt lätt att sätta sig in i reglerna, som är enkla och snabba. Det är inte så mycket som saknas i böckerna och det är kul att slå fram sina egna planeter och civilisationer och hela delen med solsytems-skapandet är mycket bra detaljerat men ändå enkelt. Det finns väldigt mycket bakgrundsinformation och stor historiedel så man kan spela under vilken tidsperiod som helst. Och man behöver ju inte spela som några från starfleet, utan man kan ju spela som ett gäng med ferengiska merchants, några ocampas som försöker hitta en väg attt få längre liv, eller varför inte som cardassians under federation-cardassian kriget. nåja, det finns ju inte bara bra saker utan det jag saknar i regelböckerna är mer info om olika skepp, och tips om hur man spelleder spelet. Så, är det någon annan här som har Star trek RPG och vad tycker ni om spelet isåfall?
×
×
 • Create New...