Jump to content

Storm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

About Storm

 • Birthday 03/16/1980

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.tegvall.se

Profilinformation

 • Plats
  Solna

Storm's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. BSG är en lite häftig serie. Dock så tyckte jag att den snabbt blev lite långtråkig då det i stort sätt är samma. Det är samma fienden och det finns bara Människor och Cyloner. Nu tittade jag bara till 3-4 avsnitt in i säsong 3 då jag även tappade sugen för man vet ju inte vem man ska hålla på! Den favoriten som man har fått och som man "hejjar" på kan ju helt plötsligt svinga runt och bli nått helt annat. Det är lite för mycket Dallas i rymden. Däremot så kan jag titta på avsnitt 1 flera gånger, det är rätt gött att se deras flygande ubåt lägga upp en bredsida
 2. Jag håller med dig, SG är ju lite mer pang pang och ska ju vara mer action än ST. Men jag tycker att det känns mer nära för att det är människor detta året. Det kan ju faktiskt vara så att det finns en stargate. Med ST s?? är ju det mesta i framtiden och det mesta är perfekt, inga problem på jorden. Jag tycker att det är kul att få se hur dom bygger upp allt och vad det är dom gör. Tog nårra säsonger för dom att få lite bättre tech och sen fick dom mer och mer av Asgards. Se vet ni väl om StarGate Worlds! Det är ett nytt MMORPG som är under utveckling. Det verkar ju iaf som det går bättre än för StarTrek Online, som man inte hört nått av på länge.
 3. Hoho Va kul detta va! Jag blev helt frälst av SG:1 i höstas och plöjde igenom alla 10 säsonger och 4 säsonger av Atlantis på nårra månader SG:1 Är en bättre Sci-Fi serie för mig då det är lite mer mänsklig action i den och alla inte är så duktiga som StarTrek. Dock är det inte mycket som slår Kirk MEN nu till mitt inlägg! Va roligt det va att läsa denna tråden från sida 1! Det börjar 2001 dvs 7 år sen när knappt nån visste nått om StarGate här och nu 10 säsonger senare, Atlantis på 5 säsongen och 2 filmer där Continium kommer i sommar. Plus deras nya serie som är StarGate Universe. Nu behöver vi ju bara en relations serie om ett gäng som har en bar på Beta Site ;) Kan ju heta SG:9 *hint* *hint*
 4. Jag skulle vilja köpa PC-Spelet Bridge Commander. Eller om nån vet vart i Sverige man kan köpa det. Tyvärr så verkar det som det inte tillverkas mer. Men någon kanske har klarat det för många gånger och vill sälja.
 5. Sen måste man tänka på att det finns olika sorters odödlighet. Det kan betyda att man inte dör oavsätt vad, eller att man bara är immun mot åldrande och sjukdomar. Men man fortfarande få stå ut med att man kan dö av olyckor eller fysiska skador. Då hade jag inte haft något emot det. Dock så tänker jag på att om människor vart odödliga så skulle det finnas väldigt många av oss. Och detta skulle tvinga fram "barn-kontroller" vilket gör att livets mening (enligt mig), att skaffa barn, skulle upphöra. Fast vore man odödligt så skulle man inte behöva skaffa barn. Hmm. Dilemma. Aja, hoppas bara att man fortfarande får försöka ;)
 6. Varför möter inte Enterprise eller nått annat nångång ett annat skepp som flyger upp och ner? I rymden spelar det ju ingen roll så nångång borde ett skepp komma in upp och ner eller på sidan eller nått sånt. Ställer dom in detta efter sensorer eller nått? (Ni får ursäkta dessa två nya ämnena, men har inte hittat några svar på mina frågor, andra ämnet är i Raser och Grupperingar)
 7. Satt och läste lite på startrek.com och kom på att alla andra rasers hemplaneter heter nått likande som deras ras, Vulcans --- Vulcan Bajorans --- Bajor Andorians -- Andoria osv. Varför kallas inte vår ras för Earthlings eller varför heter inte vår jord Humanus eller nått.
 8. Visst hoppas man på att det kommer en ny serie. Och att den blir väldigt populär så att inte kvaliten sjunker. Lite av problemet för StarTrek idag är att det inte är nått speciellt med rymdfilmer eller rymdserier. Det är enkelt att göra en B-serie idag, bara man har en dator och lite kunskaper om grafik. Och ska man specialisera sig på bara StarTrek så tror jag nog att bara de mest inbitna fansen kommer att gilla den. För att det ska bli populärt igen med StarTrek så måste det vara nått väldigt nytt som dom kommer med. Kommer det en ny serie så vill jag ha 24-25 århundrade där all teknik finns och man får veta nya grejor. Eller en ny TOS. (Där är ju iaf tekniken inga problem, för där har dom allt!) Eller som det diskuteras i en annan tråd, att det handlar om Starfleet och man får följa en klass, veta hur dom utbildar sig och senare in i serien kan dom ta examen och man får fortsätta följa dem på ett rymdskepp. Då deras favoritlärare får ett uppdrag att ta ut Enterprise F dess jungfruresa att utforska Beta eller nån annan kvadrat
 9. Jag letar och letar.. hittar dock inget.
 10. Jag har en sån här utgåva av DS9 samt TNG. Funkar skitbra. Kvaliteten är bra och ljudet likväl. Kan vara lite kass synkning på texten ibland, men det kan jag leva med eftersom jag bara ville se serierna och inte är nått fanatiskt Trek fan. Kommer även att sälja min DS9 box när jag sett klart den. TNG boxen har jag redan lovat bort. Är ju intressant att den säljs så bra på Tradera Och föressten så är det den kinesiska utgåvan. Och de jag pratade med när jag beställde från Kina sa att dom tagit alla säsonger och slagit ihop själva.. Därav denna konstiga box. Min ser dock annorlunda ut. Ska se om jag hittar bild..
 11. Inga Muslimer och ingen religon? För att det utspelar sig i FRAMTIDEN. Men om det skulle komma en alien till oss och det visar sig att det finns annat liv i Universum.. Skulle inte alla religioner bli rätt knäppa då? Då vet vi ju att vi inte är unika.. Och varför ha med religion.. så trist =P
 12. Mitt är här nere: | | | V
 13. Oohh.. Jag gillade "The Deflector" Lätt ett av det bästa av TNG avsnitten jag sett än så länge ( sett till säson 3 ) Härlig upplösning på avsnittet i slutet.
 14. Jag tycker att Enterprise är helt ok Jag håller nu på att kolla igenom TNG och efter det ska DS9 in. Voyager har jag sett S1 på. Det som gör att ENT är längst ner på min lista än är att det inte tillför mycket nytt. Det är saker vi har sett. Teknologier som vi har sett. Raser som vi har sett. Det utspelar sig inte i framtiden enligt min mening. Som att dom skulle göra en ArkivX Serie om när Mulder går på College. Kommer för mycket sånt här "vad som hände innan" Ja gillar inte det.
 15. Såg detta bara för nårra dagar sedan. Tänkte me på att det va så dåligt eftersom det va säsongsavslutning. Men att dom kanske ville få publiken att tro att Riker skulle försvinna. Men va rätt ok endå på slutet. Skämtet med Picard på slutet va det bästa dock Har bara sett s1 och s2 än så länge och tycker inte att nått avsnitt vart dåligt.
×
×
 • Create New...