Jump to content

Storm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Storm

 1. BSG är en lite häftig serie. Dock så tyckte jag att den snabbt blev lite långtråkig då det i stort sätt är samma. Det är samma fienden och det finns bara Människor och Cyloner. Nu tittade jag bara till 3-4 avsnitt in i säsong 3 då jag även tappade sugen för man vet ju inte vem man ska hålla på! Den favoriten som man har fått och som man "hejjar" på kan ju helt plötsligt svinga runt och bli nått helt annat. Det är lite för mycket Dallas i rymden. Däremot så kan jag titta på avsnitt 1 flera gånger, det är rätt gött att se deras flygande ubåt lägga upp en bredsida
 2. Jag håller med dig, SG är ju lite mer pang pang och ska ju vara mer action än ST. Men jag tycker att det känns mer nära för att det är människor detta året. Det kan ju faktiskt vara så att det finns en stargate. Med ST s?? är ju det mesta i framtiden och det mesta är perfekt, inga problem på jorden. Jag tycker att det är kul att få se hur dom bygger upp allt och vad det är dom gör. Tog nårra säsonger för dom att få lite bättre tech och sen fick dom mer och mer av Asgards. Se vet ni väl om StarGate Worlds! Det är ett nytt MMORPG som är under utveckling. Det verkar ju iaf som det går bättre än för StarTrek Online, som man inte hört nått av på länge.
 3. Hoho Va kul detta va! Jag blev helt frälst av SG:1 i höstas och plöjde igenom alla 10 säsonger och 4 säsonger av Atlantis på nårra månader SG:1 Är en bättre Sci-Fi serie för mig då det är lite mer mänsklig action i den och alla inte är så duktiga som StarTrek. Dock är det inte mycket som slår Kirk MEN nu till mitt inlägg! Va roligt det va att läsa denna tråden från sida 1! Det börjar 2001 dvs 7 år sen när knappt nån visste nått om StarGate här och nu 10 säsonger senare, Atlantis på 5 säsongen och 2 filmer där Continium kommer i sommar. Plus deras nya serie som är StarGate Universe. Nu behöver vi ju bara en relations serie om ett gäng som har en bar på Beta Site ;) Kan ju heta SG:9 *hint* *hint*
 4. Jag skulle vilja köpa PC-Spelet Bridge Commander. Eller om nån vet vart i Sverige man kan köpa det. Tyvärr så verkar det som det inte tillverkas mer. Men någon kanske har klarat det för många gånger och vill sälja.
 5. Sen måste man tänka på att det finns olika sorters odödlighet. Det kan betyda att man inte dör oavsätt vad, eller att man bara är immun mot åldrande och sjukdomar. Men man fortfarande få stå ut med att man kan dö av olyckor eller fysiska skador. Då hade jag inte haft något emot det. Dock så tänker jag på att om människor vart odödliga så skulle det finnas väldigt många av oss. Och detta skulle tvinga fram "barn-kontroller" vilket gör att livets mening (enligt mig), att skaffa barn, skulle upphöra. Fast vore man odödligt så skulle man inte behöva skaffa barn. Hmm. Dilemma. Aja, hoppas bara att man fortfarande får försöka ;)
 6. Varför möter inte Enterprise eller nått annat nångång ett annat skepp som flyger upp och ner? I rymden spelar det ju ingen roll så nångång borde ett skepp komma in upp och ner eller på sidan eller nått sånt. Ställer dom in detta efter sensorer eller nått? (Ni får ursäkta dessa två nya ämnena, men har inte hittat några svar på mina frågor, andra ämnet är i Raser och Grupperingar)
 7. Satt och läste lite på startrek.com och kom på att alla andra rasers hemplaneter heter nått likande som deras ras, Vulcans --- Vulcan Bajorans --- Bajor Andorians -- Andoria osv. Varför kallas inte vår ras för Earthlings eller varför heter inte vår jord Humanus eller nått.
 8. Visst hoppas man på att det kommer en ny serie. Och att den blir väldigt populär så att inte kvaliten sjunker. Lite av problemet för StarTrek idag är att det inte är nått speciellt med rymdfilmer eller rymdserier. Det är enkelt att göra en B-serie idag, bara man har en dator och lite kunskaper om grafik. Och ska man specialisera sig på bara StarTrek så tror jag nog att bara de mest inbitna fansen kommer att gilla den. För att det ska bli populärt igen med StarTrek så måste det vara nått väldigt nytt som dom kommer med. Kommer det en ny serie så vill jag ha 24-25 århundrade där all teknik finns och man får veta nya grejor. Eller en ny TOS. (Där är ju iaf tekniken inga problem, för där har dom allt!) Eller som det diskuteras i en annan tråd, att det handlar om Starfleet och man får följa en klass, veta hur dom utbildar sig och senare in i serien kan dom ta examen och man får fortsätta följa dem på ett rymdskepp. Då deras favoritlärare får ett uppdrag att ta ut Enterprise F dess jungfruresa att utforska Beta eller nån annan kvadrat
 9. Storm

  Dataspel

  Jag letar och letar.. hittar dock inget.
 10. Jag har en sån här utgåva av DS9 samt TNG. Funkar skitbra. Kvaliteten är bra och ljudet likväl. Kan vara lite kass synkning på texten ibland, men det kan jag leva med eftersom jag bara ville se serierna och inte är nått fanatiskt Trek fan. Kommer även att sälja min DS9 box när jag sett klart den. TNG boxen har jag redan lovat bort. Är ju intressant att den säljs så bra på Tradera Och föressten så är det den kinesiska utgåvan. Och de jag pratade med när jag beställde från Kina sa att dom tagit alla säsonger och slagit ihop själva.. Därav denna konstiga box. Min ser dock annorlunda ut. Ska se om jag hittar bild..
 11. Inga Muslimer och ingen religon? För att det utspelar sig i FRAMTIDEN. Men om det skulle komma en alien till oss och det visar sig att det finns annat liv i Universum.. Skulle inte alla religioner bli rätt knäppa då? Då vet vi ju att vi inte är unika.. Och varför ha med religion.. så trist =P
 12. Mitt är här nere: | | | V
 13. Oohh.. Jag gillade "The Deflector" Lätt ett av det bästa av TNG avsnitten jag sett än så länge ( sett till säson 3 ) Härlig upplösning på avsnittet i slutet.
 14. Jag tycker att Enterprise är helt ok Jag håller nu på att kolla igenom TNG och efter det ska DS9 in. Voyager har jag sett S1 på. Det som gör att ENT är längst ner på min lista än är att det inte tillför mycket nytt. Det är saker vi har sett. Teknologier som vi har sett. Raser som vi har sett. Det utspelar sig inte i framtiden enligt min mening. Som att dom skulle göra en ArkivX Serie om när Mulder går på College. Kommer för mycket sånt här "vad som hände innan" Ja gillar inte det.
 15. Såg detta bara för nårra dagar sedan. Tänkte me på att det va så dåligt eftersom det va säsongsavslutning. Men att dom kanske ville få publiken att tro att Riker skulle försvinna. Men va rätt ok endå på slutet. Skämtet med Picard på slutet va det bästa dock Har bara sett s1 och s2 än så länge och tycker inte att nått avsnitt vart dåligt.
 16. Det är Riker som gäller. Han är ju the King =) Troi gillar jag inte alls. Dels för att skådespelerskan inte kan spela lessen eller upprörd. Skrattar varje gång hon ska försöka gråta eller vara lessen.
 17. Jösses, får man inte svära? Jag har vart medlem nu i kanske 2-3 dagar. Och jag tycker det är som på de flesta forum med nån inriktning. Vi har Moderatorer och en Admin som sköter allt som han eller hon vore Gud. Allsmäktig och tycker säkert att det är rätt skönt att göra det med. Och efter att ha läst denna tråden så inser jag ju va löjligt allt är. Det cencureras i trådar, det låses och allt verkar vara för bagateller. Enligt min mening. Nja är nog faktiskt bäst att jag håller mig till att läsa för jag är van vid att få skriva fritt bara så länge jag håller mig innom ramarna. Ni är alla välkomna till http://forum.exet.nu Jag är moderator där och lovar att där får ni skriva som ni vill.
 18. Nu kommer jag väl få många arga Trekkers på mig. Men jag köpte mina boxar från Asien. Det är inte några kopior utan Asien utgåvor. Bara engelsk och kinesisk text plus att det är kina tecken på boxarna och på DVD skivorna. Boxarna är snygga och är nästan som de svenska och US boxarna. Ser ut som Star Trek böcker och när man öppnar så ligger alla DVD skivor där i. Alla säsonger av DS9 och TNG för 2000:- inkl frakt. Men då är det konstiga tecken osv på. Men stör inte mig för jag vill bara se på serierna. Visst gillar jag StarTrek Men är inte sån Trekker (har lärt mig säga det istället för Trekkie ) att jag betalar över 8000:- för en hel säsong.
 19. Är det inte så att archer bara säger att dom skjutit upp invasionen med 200 år? Då menar han väl att om dom fått meddelandet idag så hade invasionen börjat då. Men dom skjuter upp den 200 år. En invasion behöver ju inte börja när man anfaller. Dom sköt bara upp allt 200 år. Det va iaf ett bra avsnitt. Även om jag är lite sen. Jevla OS =P Hade hellre sett Enterprise igår än kollat på Damfotboll. Gick inte på samma kanal eller tid men endå ni fattar principen.
 20. Ent-E tycker jag är snyggast men det är nog mest för att det är nyaste tekniken. Och då menar jag inte på Star Trek vis utan i CGI. Även om TOS och de gamla filmerna är bra så är det ju inte snyggt animerat. Iaf inte med mina ögon. Va säkert super när det kom. Men idag ser det bara för roligt ut. Men har idag fått mina två TNG och DS9 boxar med alla säsonger så kanske ändrar uppfattning efter sett TNG.
 21. Jorå ett Star Trek MMORPG hade vart grymt. Lär bli väldigt svårt dock. Jag har spelat SWG (Star Wars Galaxies) och tycker att det är ***** skoj men det fattas nått. I det spelet så vill ju alla vara jedi, ja kanske inte alla men de flesta iaf. Så det blir en stor jakt på att bli Jedi. Vilket är jobbit. Problemet med ett StarTrek spel är att StarTrek är så mycket "större" ??n StarWars. Ett spel skulle bara kunna göra sig bra om det vore tillräckligt stort. Inte så skoj om man bara kunde åka mellan 5 planeter osv. Jag skulle vilja ha det så här: (om jag fick bestämma) Du börjar med att välja ras och kön. Finns de stora att välja mellan, och man kan INTE vara borg. Man börjar sen på hemplaneten för den rasen. Med detta kan man sen ta jobb på olika skepp. I början får man jobba på fraktskepp eller liknande och åka runt i Rymden. För att senare (eller direkt) söka in på flottan hos respektive ras eller i Star Fleet om man tillhör det. Då ska man utföra uppdrag både i rymden och på land och när man klarat av detta får man välja inriktning. Pilot, Kapten, Skytt, Engineering (svenska?) eller Doktor. Sedan kan man söka in till olika skepp. För att kunna flyga ut i Rymden så måste man hitta 5 st personer med alla dessa kriterier och sedan baserat på level och erfarenhet så får man hitta eller hyra ett skepp. Hittar man inte alla dessa så får man hyra mindre skepp osv. Oj va långt detta blev. Men vore skoj om det kom. Det är ju mode att göra MMORPG nu för tiden.
 22. Svarar Wrath of Kahn. Mest för att Kirk är min favorit och att i denna filmen får han visa sin storhet. Bäst är ju helt klart när alla tror att dom är fast på den där planeten och att Kahn ska förstöra Enterprise. Så tar han upp sin walkietalkie (sorry) och snackar med Spock. Garvar som fan varje gång. Har dock inte sett TNG serien än så har inte samma relation till Generations, FC osv.. Men det kanske ändrar sig när jag sett dom.
 23. Tjena. Är en StarWars fan som tröttnat på att vänta så jag fick syn på Enterprise på TV. Började kolla på detta och upptäckte att det va ju helt underbart. Har kollat på alla filmer och har hela tiden älskar Kirk. Det är ju han som är Star Trek =) Har inte kollat så mycket på serier men har precis beställt alla säsonger av TNG och DS9 så jag har lite att göra i höst. Filmerna står redan där hemma. Jag är en vanlig fan och inte nån Trekker Gillar filmerna men struntar i om dom inte går på toaletten eller varför dom möter borg i ENT och inte vet nått om det i TNG osv.. Har dock en liten fråga. Tänkte ställa den här istället för jag vet inte vart den ska vara. Finns det en karta nånstans över ST Universum? Jag vet att det finns nån över SW. Men skulle vilja se lite hur allt ligger till osv. Behöver ju inte vara skalenlig
×
×
 • Create New...