Jump to content

Smirf

Stjärnflottan
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

About Smirf

 • Birthday 03/01/1979

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Piteå

Smirf's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag har tillgång till hela första säsongen av Alantis nu, så jag börjar med Atlantis. Men jag tackar hjärtligt för era åsikter
 2. Jag har inte följt SG-1 eller Star Gate Alantis nogrannt, så jag tänkte göra ett försök att ta mig en titt på en av serierna ordentligt. Men eftersom jag själv inte riktigt vet vilken serie jag ska börja med så undrar jag vilken ni tycker är bäst av de båda. Motivera gärna era svar
 3. Undrar just om det finns något hopp om att de visar Alantis på svensk tv. Angående SG-1, visades alla säsonger i Sverige?
 4. Jag blev minst sagt irriterade när det var fotboll på 3:an i stället för The 4400 i onsdags.
 5. Tvärtom, har du ett mer anvancerat operativsystem med tyngre grafiskt gränssnitt så är det logiskt att det är mer krävande. T.ex. Windows 3.1 gick jättebra på min 486:a, men Windows 95 gick otroligt segt. Allt eftersom program till datorer utvecklas, se blir mer krävande, så behöver man snabbare datorer. Dock tycker jag att steget från XP till Vista verkar bli lite väl stort när det gäller systemkrav.
 6. Det som jag tycker är lite oroande är de extrema hårdvarukrav som Winows Vista har. Visst är det logiskt att operativsystem blir mer krävande, men hoppet från XP till Vista tycker jag är omotiverat.
 7. VM - > inställda TV-program. Jag brukar alltid svära åt program som utgår på grund av sportevenemang.
 8. Nej, jag pratar inte om närliggande solsystem eller om rymden utan våra hav. Jorden består till 70% av vatten, och en förvånansvärt liten del av all den havsytan är utforskad. I veckan som var lyckades några japanska forskare fånga en levande jättebläckfisk på bild. Bläckfisken de tog bilder av var "bara" 8 meter lång, de kan bli upp till 18 meter! Jag tycker att mänskligheten ska lägga mer energi på att utforska och förstå våran egen planet än t.ex. planera rymdfärder till Mars. Tänk er hur många fantastiska okända livsformer i havsdjupen det kan finnas vars existens är hotad av våra föroreningar av haven. Kanske kommer en framtida kapten "Kirk" snarare vara ett befäll på en ubåt än ett rymdskepp.
 9. En internationell satsning på en ersättning av rymdfärjorna är mer logisk än att ett ensamt land ska betala rubbet.
 10. Jo, jag har också läst om att det såg ett föremål som lossnade från färjan vid start. Jag hoppas verkligen att Columbia katastrofen inte upprepar sig. Det kanske är dags att ersätta rymdfärjorna, men frågan är om det finns tillräckligt med politisk och ekonomisk vilja för att ge sig på ett sådant omfattande projekt.
 11. Rymdfärjorna har stått stilla sedan den tragiska förlisningen av Columbia när hon skulle återvända igenom atmosfären för ungefär två och ett halvt år sedan. Men i dag så lyfte äntligen den första färjan sedan dess. Det var en mäktig syn att se Discovery lyfta live. Önskar bara att jag hade varit i Cape Caneveral och sett henne lyfta i stället för att se på CNN, men, men, får hopas att jag har vägarna förbi Cape Canaveral någon gång i framtiden ;)
 12. Tydligen ska hans aska spridas i rymden. Ett passande slut för en stor skådespelare. http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0...,675839,00.html Reast in peace Scotty.
 13. Smirf

  brumm brumm!

  Big green [ valfri egenskap] machine fungerar också.
 14. Smirf

  brumm brumm!

  Grattis till din nya bil! Den är för liten för min smak. Att t.ex. kollidera med en större bil som Volvo V70 kan inte vara allt för kul. Men visst ser den fräck ut Med tanke på färgen så är Piggelin det självklara namnet!
×
×
 • Create New...