Jump to content

Phlox

Stjärnflottan
 • Posts

  207
 • Joined

 • Last visited

About Phlox

 • Birthday 02/17/1983

Phlox's Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

0

Reputation

 1. Phlox

  TOS på DVD

  Snart kommer säsong tre och i mitten på december kommer även trean ut. Fram med TAS sen så samlingen blir komplett.
 2. Jag har för mig att det var just en författarstrejk i slutet på andra säsongen. De tvingades återanvända gamla manus från Star Trek Phase II som skulle bli en ny serie med Kirk och de flesta andra från TOS (Dock inte Spock). Phase II gjordes om till första långfilmen TMP. Det är även därför som det bara är 22 avsnitt i TNGs säsong 2.
 3. Jag kan nu stolt säga att jag har sett hela DS9. Garak är min favorit. Ibland vet man aldrig när han talar sanning eller ljuger.
 4. TOS är den serie jag har sett minst av. Jag har sett lite mer än hälften av alla avsnitt. Jag tittade när det gick på femman och har haft några region 1 dvder. Jag tänker köpa TOS när det kommer i säsongsboxar. Annars har jag sett hela TAS, TNG DS9 och VOY. Har i min dvdsamling hela TNG och DS9. Planerar även att köpa VOY på DVD när det kommer.
 5. Eftersom TMP var den första specialutgåvan av Trekfilmerna så skiljer sig designen. Det finns alternativa designer som fans har gjort som liknar de övriga SE utgåvorna. Dock funkar inte länken längre som jag hade till dem. Det finns alltså ingen annan officiell omslag på till TMP än det du har. (Region 1 utgåvan är lite annorlunda)
 6. Kan du ge exempel på nåt avsnitt när Voyager använder såna? Kan själv inte komma ihåg nåt sånt. Liten spolier om ett DS9 avsnitt från säsong fyra. . . . . . . . Såg förresten nyss DS9 avsnittet Paradise Lost. Där har ett Excelsiorclass skepp uppgraderats med bättre phasers och även quantumtorpeder.
 7. Innan logiken tog över på Vulcan, var de våldsamma och det var nära att hela civilisationen slogs ut. Sen kom Surak och undervisade om logik. Alla vulcans accepterade inte den nya läran. En del lämnade planeten och skaffade sig ett nytt hem. De är de som nu är romulans.
 8. 1: 100 tackor guldpressad latinum. 2: En kylare till min bil 3: En dosa snus.
 9. Kommer inte ihåg så jättemycket om extramaterialet eftersom det var över ett år sen jag såg det. Det är denna box som gäller. Nu borde den finnas att köpa begagnad, har kollat på Tradera, men där fanns den inte. Borde även finnas billigare helt ny nånstans.
 10. Tänkte att det är dags för en uppdatering av denna tråd. Jag har alla filmerna utom Nemesis på DVD, varav de fyra första är SE/DE versioner. Hela TNG på DVD och första säsongen av DS9 på DVD som kom igår. Av TOS på DVD så har jag volym 1-5 och 40. Även TAS på DivX på 2 cdskivor. Framtida köp: resten av DS9. VOY som bör komma ut nästa år. Vill även ha hela TOS men det blir så dyrt med 2 avsnitt per titel. ENT när nu det kommer att komma, hoppas vi slipper vänta tills sista säsongen slutar. Sen vill jag ha TAS på DVD men det lär nog inte komma ut. Det var mer än ett år sen nu så berätta vad mera Star Trek filmer och avsnitt ni har samlat på er.
 11. Hade Prime Directive varit uppfunnit hade Archer varit tvingad att göra på samma sätt. Jag tycker att han gjorde rätt.
 12. Gene Roddenberry dog den 24 oktober 1991. Alltså under TNGs femte säsong. Geordi blev befordrad från Lieutenant J.G till Lieutenant mellan första och andra säsongen av TNG och till Lieutenant Commander mellan andra och tredjes säongen av TNG.
 13. Endgame. I stort sett ett bra avsnitt, trots vad Janeway höll på med. Kul att se några klassiska Starfleetskepp på slutet.
 14. Ingen som känner igen Harrys skepp? Det är ett Novaclass skepp. Samma som USS Equinox. Några kommentarer kommer inte från mig, det blir efter del två.
×
×
 • Create New...