Jump to content

T'Pol

Stjärnflottan
 • Posts

  264
 • Joined

 • Last visited

About T'Pol

 • Birthday 06/04/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://afreaklikeme.blogg.se

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  karlshamn
 • Intressen
  Bio, film och TV.

Recent Profile Visitors

3,698 profile views

T'Pol's Achievements

Kapten

Kapten (7/15)

0

Reputation

 1. Tack! Så länge jag håller mig på plats 2-3 så är jag nöjd. En spelkonsol är inte min grej men det hade varit kul att få tävla ut biobiljetter till folk som vill se Catching Fire. Jag själv har ingen nytta av dom nämligen, filmen är över på stans biograf innan jag får biljetterna i handen =)
 2. Jag deltar just nu i en tävling där man kan vinna priser hos Discshop och jag skulle uppskatta fall ni ville rösta på mitt bidrag. Rösta på mig och min blogg A Film and TV Freak Like Me via blogginlägget eller genom denna direktlänken: http://discshop.bloggportalen.se/vote?contestant_id=9 Dessutom, tar jag hem andra eller tredjepriset så kommer jag ge några läsare möjligheten att dela vinsten med mig i form av en tävling där biobiljetter till filmen The Hunger Games: Catching Fire kommer lottas ut. Men utan vinst så blir det ingen tävling, så gynna er själva genom att gynna och rösta på mig. Röstningen pågår fram tills kl 23:59 den 19 nov 2013. TACK på förhand!
 3. Jag är undersköterska inom äldreomsorgen och jobbar natt. Och nej, gamla människor sover inte om nätterna.
 4. Jag kom precis på att jag fick ett presentkort av scifishop.se lite mer än en månad innan jul och då köpte jag faktiskt mig ett Star Trek monopol.
 5. Jag tog mig så långt bort ifårn Star Trek man kunde komma när jag fick Desperate Housewives boxen med alla 8 säsonger =)
 6. Live Feed Eftersom jag är lat och inte orka skriva om allt, läs här: http://afreaklikeme.blogg.se/2012/may/live-feed-2006.html
 7. 127 hours, Black Swan och The Tourist kom väll alla i år va? I vilket fall som helst så vinner Black Swan kampen om bästa film mellan de 3, tätt följt av 127 hours och The Tourist kan inte riktigt mäta sig med dom även om den var bra på sitt egna lilla vis.
 8. Jag gör entré igen efter års frånvaro med en dum fråga. Jag har noll koll på spel och allt som har med det att göra men vill självklart testa på detta, så vad i hela friden menas med Steam? Vad är det för något? Som sagt, jag har noll koll.
 9. T'Pol

  Babylon 5

  Jag har Babylon 5: The Gathering till salu på Tradera fall någon är intresserad.
 10. T'Pol

  Idag

  I dag, eller i natt, sitter man på jobbet och det händer ingenting.. Sjukt trist när det är så här lugnt.
 11. Jag tycker att Terminator Salvation var sjukt bra jämfört med den pinsamma 3an. Den borde inta ha gjort asså. Men inte någon av dem kan jämföra sig med de två första filmerna. Och Aliens kallade någon kass här, det är ju den bästa av alla! Kanske för att jag utvecklade en kärlek till Michael Biehn som 8 åring efter att ha sett den filmen. Speed 2, ja den sög big time. Keanu var smart och tackade nej för han kände på sig att den skulle floppa, vilket den klart gjorde. Matrix 2 och 3 har tappat känslan helt klart.
 12. Det är ett av mina favo avsnitt! Älskar det avsnittet!
 13. Jag har haft otroliga problem med att gilla denna serien, men nu har jag kommit fram till att den är helt okej. Bara man kopplar bort Stargate ur Stargate Universe
 14. T'Pol

  Idag

  Okej, jag hänger inte med märker jag. Men finns det nått som heter 4D???
 15. Jag har fått tillbaka min fanboys nu, om det var här jag gnällde över att jag antagligen inte skulle få se den igen. Men jag hade fel, och hel och ren var den med.
×
×
 • Create New...