Jump to content

T'Pol

Stjärnflottan
 • Posts

  264
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by T'Pol

 1. Tack! Så länge jag håller mig på plats 2-3 så är jag nöjd. En spelkonsol är inte min grej men det hade varit kul att få tävla ut biobiljetter till folk som vill se Catching Fire. Jag själv har ingen nytta av dom nämligen, filmen är över på stans biograf innan jag får biljetterna i handen =)
 2. Jag deltar just nu i en tävling där man kan vinna priser hos Discshop och jag skulle uppskatta fall ni ville rösta på mitt bidrag. Rösta på mig och min blogg A Film and TV Freak Like Me via blogginlägget eller genom denna direktlänken: http://discshop.bloggportalen.se/vote?contestant_id=9 Dessutom, tar jag hem andra eller tredjepriset så kommer jag ge några läsare möjligheten att dela vinsten med mig i form av en tävling där biobiljetter till filmen The Hunger Games: Catching Fire kommer lottas ut. Men utan vinst så blir det ingen tävling, så gynna er själva genom att gynna och rösta på mig. Röstningen pågår fram tills kl 23:59 den 19 nov 2013. TACK på förhand!
 3. Jag är undersköterska inom äldreomsorgen och jobbar natt. Och nej, gamla människor sover inte om nätterna.
 4. Jag kom precis på att jag fick ett presentkort av scifishop.se lite mer än en månad innan jul och då köpte jag faktiskt mig ett Star Trek monopol.
 5. Jag tog mig så långt bort ifårn Star Trek man kunde komma när jag fick Desperate Housewives boxen med alla 8 säsonger =)
 6. Live Feed Eftersom jag är lat och inte orka skriva om allt, läs här: http://afreaklikeme.blogg.se/2012/may/live-feed-2006.html
 7. 127 hours, Black Swan och The Tourist kom väll alla i år va? I vilket fall som helst så vinner Black Swan kampen om bästa film mellan de 3, tätt följt av 127 hours och The Tourist kan inte riktigt mäta sig med dom även om den var bra på sitt egna lilla vis.
 8. Jag gör entré igen efter års frånvaro med en dum fråga. Jag har noll koll på spel och allt som har med det att göra men vill självklart testa på detta, så vad i hela friden menas med Steam? Vad är det för något? Som sagt, jag har noll koll.
 9. T'Pol

  Babylon 5

  Jag har Babylon 5: The Gathering till salu på Tradera fall någon är intresserad.
 10. T'Pol

  Idag

  I dag, eller i natt, sitter man på jobbet och det händer ingenting.. Sjukt trist när det är så här lugnt.
 11. Jag tycker att Terminator Salvation var sjukt bra jämfört med den pinsamma 3an. Den borde inta ha gjort asså. Men inte någon av dem kan jämföra sig med de två första filmerna. Och Aliens kallade någon kass här, det är ju den bästa av alla! Kanske för att jag utvecklade en kärlek till Michael Biehn som 8 åring efter att ha sett den filmen. Speed 2, ja den sög big time. Keanu var smart och tackade nej för han kände på sig att den skulle floppa, vilket den klart gjorde. Matrix 2 och 3 har tappat känslan helt klart.
 12. Det är ett av mina favo avsnitt! Älskar det avsnittet!
 13. Jag har haft otroliga problem med att gilla denna serien, men nu har jag kommit fram till att den är helt okej. Bara man kopplar bort Stargate ur Stargate Universe
 14. T'Pol

  Idag

  Okej, jag hänger inte med märker jag. Men finns det nått som heter 4D???
 15. Jag har fått tillbaka min fanboys nu, om det var här jag gnällde över att jag antagligen inte skulle få se den igen. Men jag hade fel, och hel och ren var den med.
 16. Jag är en av de få som blev total besviken på New Moon, eller vad den heter. Jag kopplade aldrig handlingen för jag var så irriterad på att dessa små pojkar skulle springa runt nakna igenom hela filmen. Och när de tar till nakna små pojkar för att få flickorna på fall säger ju att filmen suger. Vilket den gjorde.
 17. T'Pol

  Idag

  Inget att hänga upp sig på, det fanns ju massor av filmer att lägga sin tid på! Jag bryter gärna min hand igen så jag kan ta ifatt tiden.
 18. T'Pol

  Idag

  Det blev inte mer än ett glas vin till min thai mat, för jag blev så trött av vinet. Så jag fick lägga ner den planen. Men än så länge är jag vaken iaf
 19. T'Pol

  Saw-filmerna

  Tänk då att det ska snart komma ytterligare en Saw film.. Tröttnar de aldrig undrar ju jag? Man ska ju sluta när det är på sin höjd, och inte fortsätta tills det blir skit. Nja, jaja. Dessa filmer kommer säkert rulla på i en evighet. Tyvärr... Men jag gillar faktiskt inte den första filmen bäst, den va för enformig. Men vem jag gillar bäst kommer jag inte ens ihåg just nu..
 20. T'Pol

  Screamfilmerna

  DEn första filmen är super bra, men sen blev det som en stor fet repris. Och bara tanken på att det ska komma en 4:e film får mig att vilja kräkas, och ännu värre blir det när det snackas om att det ska bli en ny trilogi av det hela. Usch.. varför inte låta det vara och låta det förbli bra?
 21. T'Pol

  Idag

  Gick av natten kl 7.15 men som vanligt måste jag sitta kvar och babbla till kl 8.00. Och nu ska jag städa, gå upp på stan och inhandla vin, köpa mat, köpa nått annat som jag säkert inte allt egentligen behöver, käka min inhandlade mat och pimpla vin för att sen somna gott ikväll. Och när jag säger i kväll så menar jag att jag säkert kommer slockna runt kl 18. Jobbat natten utan att sova och vinet kommer nog ordna det. Men det är okej, för imon ska jag upp tidigt och bege mig till sci-fi mässan i malmö. Just det ja, min "man" kommer i efter middag med. Men då lär jag vara på lyset. Alkohol och ingen sömn på över 30 timmar lär ju göra så man är mottaglig.
 22. T'Pol

  Idag

  Usch, är det dax för sånt nu igen.... Jaha, då får man se till att leta upp en massa pengar, för de drar alltid för lite skatt från mig under året. Alltid lika kul när man får lappen där det står att man ska betala in 2000 kr eller 8000 som det va ett år.. Min dag da.. Kom hem från jobbet kl 07.30, "spelade in" top model och glodde på det, somnade runt 10.00 och sov till 17. Käkade middag och tog mig tillbaka till jobbet kl 20.40. Och nu sitter jag här på jobbet och väntar på att ska hända.
 23. Detta eviga bråk mellan Star Wars och star trek fanatiker. jag förstår inte, varför kan man inte gilla båda? vilket jag gör, men jag föredrar Star Trek. Och anledningen är enkel. Star trek varar längre. 6 filmen mot 5 serier och 11 filmer. Räknar inte in de animerade sakerna och annat trams här. Anyway, varför bli medlem bara för att reta någon? Jag förstår mig inte på sånt. Men men, det kan ju va kul att läsa andras tjabb, sånt är nästan lite underhållande.
 24. Tyvärr så drar många sci-fi serier till med nått sexigt för att dra tittare. Kolla bara på Stargate Universe, där är det ju en sex scen rått så kvickt. Men jag kan ärligt talat inte komma ihåg detta nakna i Entreprises pilot.
 25. Det värsta är att jag lånade ut den till en som jag nu är i stor bråk med. Så den filmen får jag väll aldrig se igen. Men annars har jag ett krav när jag lånar ut filmer: "Repar du, får du köpa en ny. Slarvar du bort, få du köpa en ny. Och det ska va samma utgåva eller bättre. Sämre utgåva godtas ej". Den kostar 99 på Discshop med, fast där är den oxå slut.
×
×
 • Create New...