Jump to content

Karemina

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Tack Maria. Låter kul ändå- Dom har säker massor med saker man kan köpa. Hehehe.....
 2. http://www.stockholm.bostream.se/warp10/On...es/00000044.htm <- det är hon, jag pratade med henne på konventet <{POST_SNAPBACK}> LOL, finns den på nätet. :o :blink: Oy Vey....
 3. Läste att John de Lancie sk dit och även Leonard Nimoy. Nu hörde jag nyss (på Beam me up Scotty...One Last time) att han (Nimoy) var väldigt kylig mot fans så även om jag kanske skulle vilja träffa honom vet jag inte om jag har lust. Ngn träffat honom? Hur brukar dessa Fedcon vara??????? Ngn som vet? Men, jag kan ingen tyska... hur ska man klara sig.
 4. Det är så roligt att se alla bilder som finns. Även mitt orange (röda på bilden) hår syntes på ett. Jag har själv lite bilder men har inte scannat in dom. finns ju så många ändå. Var rätt kul när Tim råkade titta på mig när jag tog ett kort. Tyvärr blev konsert bilderna ,örka men ja ja.... Har ju en låt som jag spelade in på mobilen min. LOL Undrar om jag kan ladda upp den på datorn.
 5. Jag är ny, kom just idag. Visste inte om detta Forumet förut. Gillar Star Trek (fast inte lika mycket som min kille gör) och var på Swecon 2004. Var jätte roligt. Glad to be here.
 6. Det var verkligen roligt att vara på Swecon 2004 (glad att min pojkvän berättade om det) så ?? 2006 kan nog bli jätteskoj. Voyager är inte min favorit serie men doktorn är för go'. Hoppas hans manager inte förstör det. Hey, Maria. It was so nice meeting you.
×
×
 • Create New...