Jump to content

TOS lover

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

About TOS lover

 • Birthday 05/18/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/hipphipp

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm,Sollentuna
 • Intressen
  Star trek och Scince Fiction

TOS lover's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Vet inte alls va de kan vara värda, 200 kronor kanske?
 2. Har tre figurer från ST:TMP: Scotty, Kirk och Bones. De är i plast, ca 9 cm höga. Någon som är intresserad?
 3. En TOS phaser som jag köpte för ett par år sedan på science-fiction bokhandeln i Stockholm. Detaljrik sak i plast med vridbara och tryckbara knappar. Den har tre inställningar (stun...kill, vaporize & self destruct!) och ger ifrån sig ljud och ljus. Den lilla "phasern" går att ta loss och eftersom batterierna sitter i denna så fungerar den utan "phaser II". Yotube video (låg kvalité på ljud och bild). Den är nog inte värd mer än 200-300 kronor, passar bra att ha till uniformen eller bara som ball leksak :lol:
 4. 6 stycken inbundna rollspelsböcker från Decipher. Köpte dessa för ett par år sedan men kom aldrig igång med spelandet, därför har det legat nedpackade sedan dess. Böckerna är på engelska, innehållande spelregler, detaljerade texter, bilder och ritningar över skepp och vapen. För mer info: Wikipedia. 600 spänn plus frakt om de inte kan hämtas upp i Sollentuna/Stockholm.
 5. Jag gör så att jag kollar upp kostnader hos posten idag och om det inte blir alldeles för dyrt så kör jag på det. Hör av mig senare /Tos lover
 6. Replika från Master Replicas säljes. Den är mycket fint skick, fullt fungerande. Säljer den pga tappat intresse för serien (förlåt.. ) och brist på ställe att förvara den. 1000 spänn, avhämtning i antingen Sollentuna eller någonstans i centrala Stockholm. http://www.tradera.com/Master-Replicas-TOS...uktion_94472025
 7. TOS lover

  Hemsidor!

  jag skulle också vilja göra en star trek sida men jag vet inte riktigt hur man gör hemsidor.
 8. om du går in på http://www.startrekdb.se/teman/teman.php?tema_id=11 så kan du läsa om det mesta om konventet
 9. vid ett hotel i närheten av globen om du går till början av den här diskusionen står det
 10. när swecon2006 startar blir det ju 40 år sen den första star trek avsnittet gjordes borde man inte bjuda in nån cool skådespelare som spock :vulcan: eller kirk, nån riktigt stor skådespelare menar ja :rodna:
×
×
 • Create New...