Jump to content

Bromma_Herman

Stjärnflottan
 • Posts

  549
 • Joined

 • Last visited

About Bromma_Herman

 • Birthday 12/15/1987

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm

Bromma_Herman's Achievements

Örlogskapten

Örlogskapten (8/15)

0

Reputation

 1. Nejdå. Polisen står på SGCs lönelista. De hanterar de jordiska hoten, vi hanterar de utomjordiska... Det är i alla fall alltid ett säkert kort att stå och snacka med Stockholm Trekkers. Alltid så trevliga, och alltid intressanta. Ni råkar för övrigt inte veta om det vore möjligt att herrn som fotograferade mig där skulle kunna skicka bilderna? En av de lite mer irriterande sakerna med att Cosplaya är alla bilder som tas och du får sällan se någon av dem.
 2. Jag ser till att hälsa på er varje år. Väldigt lätt att göra då ni är det första man ser när man kommer in ;-) /Stargate SG Team Member
 3. Letar efter TNG / Harry Potter Fanfiction som jag läst här. Någon som har ett tips?

  1. startrek92

   startrek92

   http://www.fanfiction.net/ Stort utbud, båda bra historier och mindre bra :)
 4. Jag tror faktiskt att Sisko var omedveten. Hade han inte varit det så tror jag inte han hade reagerat så starkt. Jag vill inte gå så långt så att kalla honom naiv, men det verkar som han ansåg Garak var ett redskap för honom - utan att veta att det egentligen var tvärtom.
 5. Jag tyckte In the Pale Moonlight var lugnt en av Deep Space Nines höjdpunkter och absolut ett av de bästa avsnitten i hela serien. Siskos kamp mellan det som är bra för Alphakvadranten i stort och vad som är moraliskt riktigt är riktigt intressant, speciellt då det riktas mot en ras som absolut inte skulle haft något emot att göra något liknande mot andra. Samtidigt är insatsen gigantisk. Hade ambassadören kommit tillbaka hade det nog inte varit svårt att använda försöket som ett argument för större inblandning i konflikten - Mot Federationalliansen som redan har sina problem med brist på manskap och besvärliga allierade. I det stora hela stödjer jag Siskos och Garaks agerande. Romulanerna hade en vältränad och orörd flotta där ryggraden består av ett av Alphakvadrantens mest kraftfulla och mångsida slagskepp, den politiska viljan att använda den om det skulle bli nödvändigt och ett av galaxens bästa underättelsenät. Att få dem emot sig hade varit fruktansvärt. Att få dem med sig avgjorde kriget. Slutklämmen med "And I think I can live with it" gav mig rysningar.
 6. Om man jämför Bridge Commander med Legacy så tycker jag faktiskt Bridge Commander vinner överlägset. Striderna i BC känns mer "Trekkiga", det kan ibland finnas en diplomatisk lösning (eller i alla fall fler än en), voice acting är bättre, storyn generellt är oerhört mycket bättre och man kan faktiskt spela igenom det utan att ta direkt kontroll av Skeppet.
 7. Även jag kan intyga Victorias förträfflighet, både som Trekker, Politiker och Person. Men det verkar som ett *host* visst parti har väldigt många fans av Sci Fi generellt. Det är tack vare dem jag upptäckte StarGate SG1 och faktiskt satte mig ner och såg igenom TNG.
 8. Är intresserad av att köpa allt i Skeppväg. Dvs USS Kelvin, Enterprise samt Warbird. (Kan ha missat något). Skicka gärna PM om ni har något att erbjuda.
 9. Har bokat biljett till Stockholm, Sergel 1. 21.00 Har även en av de bästa platserna så jag kan inte känna mig missnöjd med det heller.
 10. Jag säger bara King Kong (2005). Spenderade 3.5 timma på en biograf med det kräkmedlet som tydligen får kallas film...
 11. Jag hoppas inga av er missade kultavsnittet 1969 som gick igår...
 12. Starship Troopers gjordes från början till en annan film. Det var först när någon påpekade likheterna mellan filmen och boken som man bytte namn på filmen och karaktärerna och det. Regissören har inte ens läst boken. Enligt mig är boken hundra gånger bättre än filmen och filmen är en ren o skär våldtäkt mot Heinleins minne.
 13. Kan lugnt säga att det finns väldigt få avsnitt avsnitt inom vilken tv-serie som helst som faktiskt har överaskat mig rejält gällande handlingen. Kan dra de som överaskade mig i StarGate universumet. Dessa var Sunday [Atlantis 3x14], Meridan [sG-1 5x21], Heroes [sG-1 7x18], Solitudes [1x17], Dominion [sG-1 10x19] samt Unending [10x20]. Vill någon veta vad som överaskade mig med Unending så klicka på Spoilerlänken i min signatur.
 14. Förutsägbara avsnitt finns det i alla Tv-serier och är inget som Stargate bara hittat på. Dessutom är det väl bättre att gull gull löser saker än att Harry Kim gapar ut sig en två minuter lång monolog och sen trycker han en knapp och allt är bra.
 15. Jag förstår hur man kan jämföra VOY och Atlantis Det förstår jag också, men som jag också skriver så avviker sig storyn redan efter första säsongen då de flesta VOY kopplingar försvinner. Dessutom så är Sheppard och Wier mycket sötare tillsammans än Janeway och Chakotay ;)
×
×
 • Create New...