Jump to content

Rymdmonstret

Stjärnflottan
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rymdmonstret

 1. http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn6999 rätt likt om ni frågar mig!
 2. Nelix är helt enkelt totalt omöjlig som person i serien *suck* :P har sett nästan hela säsong2 av voyager nu och nää, det går bara inte. :blink:
 3. ok. jag fattade inte riktigt omröstningen först, tur någon skrev en förklaring till den ...
 4. http://www.colormailer.com/prom/5f/se/home.html har man en email adress skickar de en kod dit, sen måste man dra hem deras program. installera och sedan beställa och ange koden. Man får fem bilder 13x17 lr fem st. 13x19. Billigt (gratis) är bra. Inte ens frakt behöver man betala...
 5. 34013478, finns naturligtvis på min presentation sedan tidigare..
 6. ja.. tidigare finns ju babelfish.altavista.com .. men ibland kanske man vill ha från engelska till engelska, ja bara för att förstå det hela lite bättre, jag ger er: http://www.tashian.com/perl/multibabel.cgi *tada* (jag hade rätt kul med den här faktiskt)
 7. Jag tycker även jag att Neelix var lite "over the top" alltså han var bara fööör mycket. Sen tyckte jag hans förhållande med Kes kändes nästan lite äckligt bara för att han var mycket äldre än henne. Hon blir ju bara 9 år gammal i vilket fall. Ocampa ska nog vara tillsammans med andra Ocampa..
 8. vad jag lät "grinig" igår.. kan bero på att jag var jättetrött och inte fick sova på kvällen, och min sambo är sjuk och jag är hängig och åååå.. men såklart skrev man under eländet iaf. Det borde andra göra också.. förresten är det nån som vet om man kan få in sci.fi channel med parabol lr?
 9. fantastiskt.. hoppas de 90 signaturerna som hittils skrivit på hjälper...
 10. Hm.. Dark Star, från 1974 är en jättebra film på många sätt, men det tog mig en 2-3 gångers omseende innan jag förstod detta. För det första, om man inte förstår humorn, så verkar allt bara korkat, som att skeppet är gigantiskt, men alla sitter på "bryggan" helt inklämda som sillar.. Eller badbollsmonstret som de plockade upp efter vägen... Eller det jättelånga hiss-schaktet med hissen som typ bara stannar på en våning.. Eller bomben som blir filosofisk.. allt detta kan ju verka jättefånigt och bara dumt, men som sagt, för varje gång man ser filmen så blir den roligare.. ;) http://www.imdb.com/title/tt0069945/
 11. jag tycker tng eftersom att jag själv håller på att se ds9 just nu. Helt själviska orsaker m.a.o
 12. ..och du kan skriva lite fanfiction nu när du börjar få abstinens nästa gång..
 13. alla jag känner som sett filmen säger att den är jättedålig så jag kommer bojkotta den och inte se den, jag har heller inte ännu sett "battlefield earth"... för dem som undrar kommer jag heller inte att se "hotet från underjorden 4"...
 14. jag väljer att svara istället för att "svara" eftersom det verkar onödigt att citera hela ditt inlägg.. Men jag känner igen mig i det att jag gärna vill ha mina filmer i vardagsrummet (där det är nära till tv:n och dvd spelaren och det ser mysigt ut med mycket film, men som dig så förstår jag att du inte vill låna ut dem.. jag känner alltid en viss ångest över om man får tillbaka sina filmer eller inte? köpa för att samla problemet känner jag också igen, att ibland så köper man saker man inte behöver för att de är "en klassiker" och man bara måste ha dem bara för saken skull.. jag tror dock att det är bättre att bara samla på saker man verkligen vill ha, då slösar man lite mindre pengar.. mm.. ett mirakel att du får ha allt i vardasrummet om sambon inte tycker du ska ha dem där.. men samtidigt är det svårt om du nu inte vill sitta och se film i källaren.. det är ju bra så länge ni kommer överens, annars får du ta och investera och göra som en biosalong i källaren så det känns mysigare att sitta där nere...
 15. hmm startrek.com har ju iaf. dagens klipp och sådant du kan titta på medan du väntar på en ny tv.... ?
 16. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=5...ousRenderType=1 läs artikeln! "Forskare vill göra svarta hål i Schweiz Svarta hål - som är så tunga att inte ens ljuset kan komma ut från dem och som glufsar i sig allt i sin väg - kan tillverkas i en partikelaccelerator mitt i Europa. Det låter som om hela vår planet riskerar att sugas in och försvinna för alltid när fysikerna sätter i gång sitt experiment. Men så är det inte alls. De svarta hålen kommer att vara mindre än en miljondels miljarddels millimeter och leva i miljarddels miljarddels miljarddels sekunder. Inte ens partiklarna i närheten lever farligt då." star trek kommer allt närmare! :P :jemhadar: :klingon: :cardassian: :ferengi: :vulcan:
 17. hm. det finns nog standardkoppar, raktajino får de alltid i en raktajinomugg tex. (de med bred botten smalare topp?) sen måste den väl slumpa mellan färg på koppen lr vilket porslin etc..?
 18. och vad händer om det är en grop just för din ena fot, du kan ju ramla och bryta nått.. eller om kaniner har grävt sitt bo under marken så det är instabilt just där du transporteras fram?
 19. men eftersom replikatorteknologi och transporterteknologi är lite närbesläktade kanske man då slipper obehaget att bli transporterad till en ökenplanet med sandstorm och sedan upptäcka att sanden filar ned insidan av ens matsmältningssystem? jag menar alltså att samma säkerhetssystem kanske trycker bort alla andra underliga partiklar?
 20. Kunde det egentligen bli bättre? Är det bara jag som är nostalgisk över alla "gamla" serier, som Knighrider? ...(eller Airwolf och a-team för den delen..) Jag såg förresten att discshop släppt säsong 1 av den nu, det är nästan så att man skulle ta och investera! Däremot den där uppföljande knightrider spinnoffen med tonåringar som körde några slags motorcyklar (där bilen i den serien delades upp i 2 cyklar och mittpartiet bara "trollades bort) den serien var mindre bra..
 21. bara avsnitt 1-4 av den här serien som är värda att se.. men det är ju min personliga åsikt.. Zev är jättebra, Xev är inte det..
 22. Jag har funderat på en sak.. nu verkar det ju inte finnas flugor i startrek, inte ens en endaste blomfluga! Men _om_ det fanns, och en fluga nu skulle ta och flyga in i replikatorn, medan, låt oss säga en varm tallrik soppa höll på att materialisera sig, vad skulle då hända?
 23. Rymdmonstret

  Angel

  jag köpte säs 1-4 av angel på discshop, (de är för övrigt rätt billiga nu..) och väntar spänt på säs 5... säs 4 var inte särskilt bra iofs jag antar att joss whedon inte iddes mer efter 7 säsonger buffy i hetsigt tempo...
×
×
 • Create New...