Jump to content

Freelancer

Stjärnflottan
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About Freelancer

 • Birthday 09/27/1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Färjestaden
 • Intressen
  Star Trek, datorer..

Freelancer's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Inte jag heller. Hörde dock på nyheterna att upp till 5milj svenskar skulle kunna bli smittade om det kom hit, och många av de skulle dö. Det är ju halva befolkningen! Men jag vet iofs inte hur mycket jag litar på det. Förhoppningsvis kommer den inte ens hit.
 2. Ja, det kan ju sedan ha lagt sig i LCARS-mappen..
 3. Och när i ST fick vi reda på det här?
 4. Du menar luftpistolen du har i din vänstra byrå i vardagsrummet? :P
 5. Det finns inget virus där, måste ha kommit från nåt annat. Jag kör själv LCARS tillsammans med Norton Antivirus 2005 och den har inte hittat något.
 6. Som du beskriver det ("Astronauterna kommer att möta många hot...") så låter det nästan som om det skulle bli en dokusåpa :P Det låter väldigt spännande i alla fall. Önskar att jag kunde bli en av de astronauterna. Kanske jag kan också, men jag orkar inte utbilda mig till astronaut bara för att få en liiiten chans till det uppdraget. Synd bara att vi måste vänta i 20 år. @Schwozh: Om vi skulle lösa jordens problem först kommer vi aldrig att komma ut i rymden.
 7. Var länge sen jag såg Earth 2. En väldigt bra serie, den var min favorit. Jag missade dock de sista avsnitten, och sen slutade den ju. Kan någon berätta vad som hände? Hur gick det?
 8. Otroligt bra avsnitt! När kommer nästa säsong? Förresten, är det ingen som bryr sig om Sheppard? Han är ju på väg mot ett hive ship med en nuke i baksätetet. Verkar lite väl lägligt om Daedelus (eller vad det nu hette) skulle komma och rädda honom precis innan den detonerar. Förmodligen kommer det nog att hända iaf.
 9. I XP kan man välja att visa Klassiska kontrollpanelen (en länk till vänster i kontrollpanelen). Det kanske hjälper? Själv brukar jag ibland köra med LCARS Terminal. Det är ett program som nästan helt ersätter Windows shell med ett LCARS-liknande system. LCARS-Terminal.net
 10. hur kan man ha den som startmelodi?? kan man ändra inställningar eller laddar man ner?? *nyfiken* <{POST_SNAPBACK}> Om du har XP: Gå till Kontrollpanelen och dubbelklicka på "Ljud och ljudenheter". Under fliken Ljud kan du sedan ställa in vilka ljud som ska användas för olika funktioner. Tror det är nåt liknande i Win98.
 11. Tack, känner att jag har förtjänat den :P
 12. OK, ska försöka. 1965 gjordes en film som hette Lost in Space. 1998 gjordes en nyinspelning av den. Var serien kommer in är jag inte riktigt säker på..
 13. Nej, alltså.. Den nya filmen bygger nog på serien, det är korrekt. Men serien i sig bygger väl på originalfilmen som är från 1965 eller nåt.. Alltså: Film (1965) -> Serie (1970-1980) -> Film (1998)
 14. USS står för United StarShip och används vad jag vet för alla skepp från Jorden (Har vi sett några "civila" skepp, förresten?). Vulcans t.ex. har väl nåt annat perfix...? Alla registreringsnummer föregås av NCC (t.ex. NCC-1701). Exprimentiella skepp har istället NX. Såvitt jag vet har alla starfleet-skepp registreringsnummer.
 15. Det här är helt klart min favorit-scifi-komedi. Jag har aldrig skrattat så mycket som när jag såg den. Har sett den fyra gånger nu.
×
×
 • Create New...