Jump to content

Freelancer

Stjärnflottan
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Freelancer

 1. Inte jag heller. Hörde dock på nyheterna att upp till 5milj svenskar skulle kunna bli smittade om det kom hit, och många av de skulle dö. Det är ju halva befolkningen! Men jag vet iofs inte hur mycket jag litar på det. Förhoppningsvis kommer den inte ens hit.
 2. Ja, det kan ju sedan ha lagt sig i LCARS-mappen..
 3. Och när i ST fick vi reda på det här?
 4. Du menar luftpistolen du har i din vänstra byrå i vardagsrummet? :P
 5. Det finns inget virus där, måste ha kommit från nåt annat. Jag kör själv LCARS tillsammans med Norton Antivirus 2005 och den har inte hittat något.
 6. Som du beskriver det ("Astronauterna kommer att möta många hot...") så låter det nästan som om det skulle bli en dokusåpa :P Det låter väldigt spännande i alla fall. Önskar att jag kunde bli en av de astronauterna. Kanske jag kan också, men jag orkar inte utbilda mig till astronaut bara för att få en liiiten chans till det uppdraget. Synd bara att vi måste vänta i 20 år. @Schwozh: Om vi skulle lösa jordens problem först kommer vi aldrig att komma ut i rymden.
 7. Var länge sen jag såg Earth 2. En väldigt bra serie, den var min favorit. Jag missade dock de sista avsnitten, och sen slutade den ju. Kan någon berätta vad som hände? Hur gick det?
 8. Otroligt bra avsnitt! När kommer nästa säsong? Förresten, är det ingen som bryr sig om Sheppard? Han är ju på väg mot ett hive ship med en nuke i baksätetet. Verkar lite väl lägligt om Daedelus (eller vad det nu hette) skulle komma och rädda honom precis innan den detonerar. Förmodligen kommer det nog att hända iaf.
 9. I XP kan man välja att visa Klassiska kontrollpanelen (en länk till vänster i kontrollpanelen). Det kanske hjälper? Själv brukar jag ibland köra med LCARS Terminal. Det är ett program som nästan helt ersätter Windows shell med ett LCARS-liknande system. LCARS-Terminal.net
 10. hur kan man ha den som startmelodi?? kan man ändra inställningar eller laddar man ner?? *nyfiken* <{POST_SNAPBACK}> Om du har XP: Gå till Kontrollpanelen och dubbelklicka på "Ljud och ljudenheter". Under fliken Ljud kan du sedan ställa in vilka ljud som ska användas för olika funktioner. Tror det är nåt liknande i Win98.
 11. Tack, känner att jag har förtjänat den :P
 12. OK, ska försöka. 1965 gjordes en film som hette Lost in Space. 1998 gjordes en nyinspelning av den. Var serien kommer in är jag inte riktigt säker på..
 13. Nej, alltså.. Den nya filmen bygger nog på serien, det är korrekt. Men serien i sig bygger väl på originalfilmen som är från 1965 eller nåt.. Alltså: Film (1965) -> Serie (1970-1980) -> Film (1998)
 14. USS står för United StarShip och används vad jag vet för alla skepp från Jorden (Har vi sett några "civila" skepp, förresten?). Vulcans t.ex. har väl nåt annat perfix...? Alla registreringsnummer föregås av NCC (t.ex. NCC-1701). Exprimentiella skepp har istället NX. Såvitt jag vet har alla starfleet-skepp registreringsnummer.
 15. Det här är helt klart min favorit-scifi-komedi. Jag har aldrig skrattat så mycket som när jag såg den. Har sett den fyra gånger nu.
 16. Har sett både ettan och tvåan. Den andra borde inte ha fått filmas, den 'r usel jämfört med ettan.
 17. Det finns inget om det på IMDb i alla fall. Måste ha ett annat namn då.. *EDIT* Finns tydligen en TV-serie som bygger på orginalfilmen..
 18. De har väl inte köpt in säsong 3 än...?
 19. Förlåt kära OnO att jag har försummat dig och vår lek, det måste jag genast åtgärda Ny: Ono :lol: :P <{POST_SNAPBACK}> Ny: Carl Johnsson. <{POST_SNAPBACK}> Du är förlåten MrsRiker. (Gör inte om det bara) ;) Välkommen till lekhörnan Freelancer! Carl "Cloffe" Johnsson var Produktion Designer till filmen "Änkeman Jarl" där John Harryson var med. John's son Peter "så ska det låta" Harrysson var med i "Gräsänklingar" tillsammans med Lena Olin. Lena var med i "Ignition" tillsammans med Michael Ironside. Michael var med i "Andromeda" episoden "Abridging the Devil's Divide" . "Andromeda" är skapad av Gene Roddenberry! <{POST_SNAPBACK}> Bra jobbat Nån ny "ledtråd", kanske?
 20. Vad menar du? Det finns väl ingen tvåa? ?!?
 21. Förlåt kära OnO att jag har försummat dig och vår lek, det måste jag genast åtgärda Äktenskapsbyrån från 1913 regisserades av Victor Sjöström... ...han har även regisserat The Scarlet Letter från 1926... ...i den filmen var Lillian Gish med... ...denna gamla dam har även agerat i Hobson's Choice tillsammans med Robert "Freddie Krueger" Englund... ...som har haft en roll i Babylon 5 där ju ett flertal ST-kändisar varit med, tex Walter Koenig Ny: Ono :lol: :P <{POST_SNAPBACK}> Enkelt. I filmen Ono spelade Teresa Budzisz-Krzyzanowska, som även spelade i filmen Ocalic miasto. Där spelar Herbert Sievers, som också medverkar i Nacht im Grenzwald. Den filmen handlar om tyskar, vilket också ENT-avsnittet Storm Front gör. :P Ny: Carl Johnsson.
 22. Nej, pengar betyder inte allt. Men tyvärr betyder det mycket i det samhälle vi lever i idag. Pengar behövs till nästan allt.
 23. Det vet jag, var inte så jag menade. Jag blev själv retad (av andra orsaker), så jag vet hur det är. Och eftersom man inte döper någon till 7of9 så hoppas jag att det uppfattades som ett skämt.
×
×
 • Create New...