Jump to content

Sandra

Stjärnflottan
 • Posts

  223
 • Joined

 • Last visited

About Sandra

 • Birthday 12/25/1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Värnamo
 • Intressen
  Intresserad i lite allt möjligt, är nog en typisk allätare, vissa gånger hoppar jag runt mellan saker, andra stannar för evigt.

  Annat som jag nästan dagligen gör:
  Läsa, skriva, teckna, sjunga, spela roller. Så det är väl passande att jag går Estetiska programmet inriktning Bild & Form


  //Sani

Sandra's Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

0

Reputation

 1. En mycket trevlig tjej med Star Trek intresse.

 2. Alver = då tänker jag på att man är FAGER
 3. Vulcaner har SPETSIGA ÖRON Något som lägger sig på minnet.
 4. Sandra

  Hjälp..?

  B)--> CITAT(B @ 3 Feb 2006, 10:06) <{POST_SNAPBACK}> Sedan är det ju alltid jätte mysigt att gå i gamla stan. Jag är avundsjuk på dig Sandra! ;) Jag längtar redan dit, tack vare dig Hoppas nu man kan vara förnuftig med sina pengar och handla lite lagom överallt.
 5. Sandra

  Hjälp..?

  Tusen tack!! Nu ska jag sitta och se över vad som måste inhandlas!
 6. Sandra

  Hjälp..?

  Jag har en liten fråga, var i Stockholm ligger Sci-Fi bokhandeln?? Ska på klassresa 22-14 maj och har planerat ett besök där (trots mina klasskamraters djupa suckar och skakande huvuden) för att fylla på min lilla Sci-Fi hylla här hemma, men det blir inte särskilt lyckat om man inte vet vart man ska gå!
 7. Ajdå Har inte varit här inne på evigheter! Sista året på högstadiet har sina nackdelar, helt klart... Men men, bra förslag på namn till min berättelse, och det har blivit lite mer på den, inte mycket, men en bit! Ska lägga ut här så fort den är klar, det är lika bra! Sandra
 8. Tommy Körberg = Emil (gör inte han drängen alfred där?) J. <{POST_SNAPBACK}> Med EMIL tänker jag på bröder
 9. Idag åker jag till Tjurkö i Karlskrona, så jag kommer inte in här förrän på torsdag, men jag ska sitta och skriva mer på min Fan Fiction så jag kan leverera ett nytt kapitel kanske i slutet av veckan, det har varit så fint väder nu att jag låtit solstolen gå före datorn! Men vi sis!
 10. Tänk vad många som är bra på att skriva! jag har inte varit inne här nu på ett tag, datorn har varit lite flummig och jag har varit sjuk igen, men nu får det försöka bli ändring så jag kan rätta det nya kapitlet, så det äntligen kan komma ut! Men men, idag får det vara, för sommarlovet är ju här!
 11. Finns det inte redan om samma ämne någon annanstans?
×
×
 • Create New...