Jump to content

Sandra

Stjärnflottan
 • Posts

  223
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sandra

 1. Alver = då tänker jag på att man är FAGER
 2. Vulcaner har SPETSIGA ÖRON Något som lägger sig på minnet.
 3. Sandra

  Hjälp..?

  B)--> CITAT(B @ 3 Feb 2006, 10:06) <{POST_SNAPBACK}> Sedan är det ju alltid jätte mysigt att gå i gamla stan. Jag är avundsjuk på dig Sandra! ;) Jag längtar redan dit, tack vare dig Hoppas nu man kan vara förnuftig med sina pengar och handla lite lagom överallt.
 4. Sandra

  Hjälp..?

  Tusen tack!! Nu ska jag sitta och se över vad som måste inhandlas!
 5. Sandra

  Hjälp..?

  Jag har en liten fråga, var i Stockholm ligger Sci-Fi bokhandeln?? Ska på klassresa 22-14 maj och har planerat ett besök där (trots mina klasskamraters djupa suckar och skakande huvuden) för att fylla på min lilla Sci-Fi hylla här hemma, men det blir inte särskilt lyckat om man inte vet vart man ska gå!
 6. Ajdå Har inte varit här inne på evigheter! Sista året på högstadiet har sina nackdelar, helt klart... Men men, bra förslag på namn till min berättelse, och det har blivit lite mer på den, inte mycket, men en bit! Ska lägga ut här så fort den är klar, det är lika bra! Sandra
 7. Tommy Körberg = Emil (gör inte han drängen alfred där?) J. <{POST_SNAPBACK}> Med EMIL tänker jag på bröder
 8. Idag åker jag till Tjurkö i Karlskrona, så jag kommer inte in här förrän på torsdag, men jag ska sitta och skriva mer på min Fan Fiction så jag kan leverera ett nytt kapitel kanske i slutet av veckan, det har varit så fint väder nu att jag låtit solstolen gå före datorn! Men vi sis!
 9. Tänk vad många som är bra på att skriva! jag har inte varit inne här nu på ett tag, datorn har varit lite flummig och jag har varit sjuk igen, men nu får det försöka bli ändring så jag kan rätta det nya kapitlet, så det äntligen kan komma ut! Men men, idag får det vara, för sommarlovet är ju här!
 10. Finns det inte redan om samma ämne någon annanstans?
 11. Men om uppdraget går ut på att infiltrera en storstad då? <{POST_SNAPBACK}> Hihi, då ska man nog ha med Tom Paris! :P
 12. det har du rätt i har inte tänkt så mycket, men jag vet nog var jag komemr att lyckas klämma in det där, för fortsättningen har jag ju klar på svenska då Kim komemr att råka ut för lite... men det blir passande!
 13. Tolv renar?! :blink: oj! vi har bara harar och igelkottar som ränner på gatan! Ibland kan det ju komma någon vilsen älg rusande, men vi bor nästan mitt i stan, så det är rätt ovanligt ändå. :P
 14. Förresten, finns det något som ni verkligen vill att jag ska ta med? Eftersom jag inte lagt ut senare delarna finns ju en chans att jag kan improvisera och lägga till. Det är bland annat för att slippa idétorka :P och för att det är roligt att veta vad läsarna vill!
 15. är det för att du ränner i stallet? :P Emma, inte emma i din klass, i min!, har åtminstone massor med muskler eftersom hon är i stallet dygnet runt, haha. ;) men var glad för att du rör dig... jag har blivit lite lat nu när jag slutat på ridskolan, hoppas det finns plats att börja igen till hösten... så man äntligen får fart på konditionen!
 16. nej vad söt liten sak! jag satte upp min fågelholk för... få se, jag gick i femman då, alltså måste det vara för minst tre år sedan! Men ingen liten pippi har flyttat in där :P jag tar kanske för hög hyra eller så är det grannarna ;)
 17. Få se, vad såg jag senast?? Just ja! Det måste vara Beck - sista vittnet och det senaste av ST jag såg måste vara VOY, Learning Curve..!
 18. Jag ska aldrig bli sjuk mer, man missar för mycket! <_< Så, grattis till lillen!!
 19. Grattis i efterskott! usch, får sluta att vara sjuk, man missar ju så mycket då!
 20. Jag har funderat och funderat på namn, men än så länge så är det kapitelnamn som bara dyker upp :P och nu har jag inte hunnit skriva på varken den svenska eller engelska biten för två anledningar; först så fick vi ett virus i datorn förra veckan och mamma lyckades bevisa att tjejer som hon (som inte vet ett smack om datorer!) kan lösa ett sådant problem, styvpappa orkade inte lyfta ett finger. Och två, i fredags blev jag pang bom sjuk och har legat i sängen mesta dels tills idag då jag inte kunde stå ut med klådan i fingrarna men nu ska det bli ändrinG! Fortsättningen är på väg!
 21. Sandra

  Du är kapten

  haha, men tänk vilket spring det skulle bli för att fylla på dem! har aldrig sett någon nära, allmän toalett ombord något skepp!
×
×
 • Create New...