Jump to content

Job

Stjärnflottan
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

About Job

 • Birthday 10/16/1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Lund, Skåne
 • Intressen
  Musik, fotboll, anime, manga, film, kultur, religion, filosofi

Job's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Personligen gillar jag säsong 3 skarpt. A Hundred Days, Shades of Grey, Seth, The Devil You Know, Pretense, Crystal Skull, många av mina favoritavsnitt. Men bäst gillar jag ändå säsong 5, inte för att spoila, men då börjar en ny, mörk kraft långsamt visa sig för att slutligen visa sitt sanna ansikte i säsongsavslutningen. Jag kan förstå att vissa människor inte gillar Stargate, men att ett Star Trek-fan inte gillar det har jag faktiskt svårare att förstå, särskilt med motiveringen "dryg". Well, believe it.
 2. Behövs egentligen översättning? Och om det så behövs, så kan man ju iaf behålla namnen. Men jag tycker att det är enkelt att saker försvinner i översättningar.
 3. Jag måste säga att jag tycker det är en ganska tråkig serie, väldigt dryg. Det händer att det är ett bra avsnitt då och då, men jag tycker att det är allt för sällan. När det gäller Atlantis har jag inte gett det en chans dock, eftersom SG1 inte är nån särskild höjdare, och bara på reklamerna har jag väldigt svårt att inte ogilla huvudpersonen.
 4. Jag håller med, jag tror det krävs kanske 10 års paus, kom ihåg att det var väldigt lång tid mellan TOS och TNG, jag tror att alla som älskar Star Trek kommer att om något bara bli mer entusiastiska när det väl är dags.
 5. Jag tycker det är jättefint, och det var ju faktiskt Doohan själv som ville upp i rymden, det var hans änka som tryckte på knappen som sköt upp raketen..
 6. Sorgligt, han var utan tvekan en av mina favoritkaraktärer i Star Trek (alla serier). Vila i Frid.
 7. Job

  Vårtecken

  här har solen skinit i fyra-fem dar nu, och varmt har det börjat bli också, nu kan man sitta ute i trädgården med en kopp kaffe o läsa, så ja, absolut.
 8. Nu kan jag meddela att Relics är inlagt, så nu kan du sova gott om nätterna igen <{POST_SNAPBACK}> Haha, vad bra, tacktack :lol:
 9. Det är dock billigare att köpa boxen på play.com. med frakten inkluderad är priset redan lägre på play.com än på amazon utan frakten inräknad.
 10. Job

  Tipsa mig

  En annan serie (som jag dock inte sett) som ska vara bra är ju den nya Battlestar Galactica-serien, jag vet dock inte mycket om vad den handlar om och har inte velat kolla upp det eftersom jag inte vill bli utsatt för spoilers då jag planerar att se den första säsongen så snart som möjligt.
 11. Job

  Tipsa mig

  SG-1 tycker jag e ganska bra, och den är en utbyggnad på Stargatefilmen som kom för några år sedan. Jag antar att du har sett den, och därmed har lite koll på vad det är för nåt, för vidare info kan du gå in här(spoilers för första episoden). Sen tycker jag Andromeda är bra också, svårt dock att förklara vad det handlar om eftersom det är nya handlingar varannat avsnitt (kraftigt förenklat) Nu blev det nog väldigt kluddig, ursäkta, nyvaken och utan kaffe <_<
 12. ST betyder en hel del för mig, en fin verklighetsflykt, som jag också bär med mig i vardagen, så jag svarar också att det ligger nånstans mitt emellan, jag är väldigt intresserad av rymden o kan titta på stjärnorna hur länge som helst, och där tycker jag ST kommer in som ett fint tillägg som gör att jag kan tänka mer på det här med rymden och universum, en fantastisk tankeserie, som man kan filosifera runt hur mycket som helst.
 13. Ack, missade tyvärr det, vet du om det kommer att gå i repris?
 14. Job

  Flygrädd!?

  Det låter inte kul...en trumhinna som spricker...fy böveln. För mig och flyg är det mera på kontrollplanet, jag känner mig så totalt utlämnad. Jag tycker tryckkabinen är trång och erbjuder noll skydd. Jag tycker att människor omkring mig är naiva som inte fattar att det är "livsfarligt" att flyga. Jag frågar mig: Vilka är piloterna? Har de sovit ordentligt? Festa de igår? Varför ler flygvärdinnorna så överdrivet? Detta med fobier är verkligen lustigt. Jag är uppfödd i Stockholms skärgård och pappa var marinofficer, så sjön och havet är för mig den totala friheten. Jag har aldrig känt mig så levande som när jag och pappa var på Ålandshav och det blåste över 30 s/m. Jag hade hur mycket som helst att göra. Det skulle surras saker, mast och segel skulle säkrast, ventiler stängas, läns skulle vara på topp, och i allt detta kände jag mig hur trygg som helst. Havet älskar jag men lufthavet hatar jag... <{POST_SNAPBACK}> Ach, havet, håller med dej, känner liknande för havet, farsan e uppfödd i Karlshamns skärgård, där vi har sommarstuga, bara att sitta på terrasen o titta ut över havet e nåt alldeles speciellt, det kan jag göra hur länge som helst, o att ut o segla.. mm..
 15. Job

  Flygrädd!?

  Fobier behöver inte vara logiska (de flesta är totalt ologiska) Som spindelfobi t.ex. här i sverige finns det ju inga farliga spindlar, men det finns ändå en väldans massa människor som är jätterädda för dom.
×
×
 • Create New...