Jump to content

LT Commander

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About LT Commander

 • Birthday 10/12/1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.cristoffer.fylkehed.se/

Profilinformation

 • Plats
  Vingåker
 • Intressen
  Star Trek & Star Wars

LT Commander's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Ja iof så är det ju smart att ha en sådan funktion inprogrammerat, och jag vill bara säga att blue alert inte finns med i 1701-manualen eftersom galaxy-klass skeppen inte kan landa. förutom krachlandningar då man oftast har red alert på.
 2. följd fråga till alla närvarande hur snabbt är då TransWarp som borgarna använder? :blink:
 3. jag vill bara säga att "red alert" igentligen hittades på av Archer på NX-01 men han ville vara lite mer diplomatisk och tyckte att "red alert" var lite skrämande så han körde på "tactical Alert" som automatiskt ladda vapnena och liknande. en intresant fråga är när dom andra kom till t.ex. varför sköldarna på alla skepp höjs om man går på "yellow alert" undrar vem som kom på det.
 4. Vad jag inte förstår är att nästan alla skepp som är omnämda är relativt nya modeler personligen tycker jag om Intrepid och då snackar jag inte USS Voyager Intrepid utan Star Trek Enterprise intrepid dom gamla Intrepid skeppen. Dom har en ganska slående likhet med Norway men jag tycker den är riktigt bra ritad (för den tidsåldern) sedan måste jag också bara säga att designen var bättre då jag menar det finns såna onödiga grejer på t.ex. USS Enterprise-E i NX-01 så tog dom vad dom hade i -E så blir dom helt galna om en stol går sönder.
 5. Okej han gjorde det han gjorde men, om man ska fälla en kapten (eller högre officer) så behövde man en militärdomstol med generaler (eller i det här fallet amiraler) så jag skulle ha avlöst honom direkt sedan fortsatt resan för chansen att överleva ökar direkt om man är fler än en. Ensam är INTE stark! (tycker jag)
 6. Jag röstade för StarFleet mot Dominion med tanke på att enbart Starfleet var med i striden. resten av meddlemarna i UFP deklarerade sig ju neutrala. Sedan tycker jag det känns bra när man får se hela flottar med skepp det är det jag längtat efter i alla serierna all dessa skepp alla dessa strider. Okej UFP är Neutralt men det känns bra att veta att dom åtminstonde kan försvara sig. :jemhadar:
 7. Jag vet att det är ett DS9 avsnitt. Quark köper en massa skrot från någon sedan när han gick igenom det hörde han någon gråta. Sedan kom sisko & c:o och hittade ett litet barn i. Det har iaf jag för mej.
 8. Men vad som folk inte vet är att federation har utveklat ett cloaking device som gör att man kan flyga rakt igenom solida object utan att synas. Som byggdes på Rikers föredetta skepp som var ett Oberth class skepp och fanns av Enterprise-E och monterades på Enterprise-E så då körde det ihop sej lite på hemmaplan:P men som man sagt så är det förbjudet att utveckla Cloaking-device men eftersom att cloaking-devicen är några av dom bästa försvars metoderna i hela galaxen så skulle jag personligen göra exact vad dom har gjort.
 9. Cita från DS9 säsong 3 The Search part 1"Officealy she´s an escort ship unofficealy she´s a Warship nothing more nothing less"
 10. för det första kanske bara en säsong hade försvunit med tancke på att det är ungeför 10 000 jusår kortare sen ej att glömma the Domininon :jemhadar: eller dom kanske redan hade blivit besegrade av Starfleet då och föresten om jag vore kapten skulle inte jag ha nått imot lite lung & ro :P
 11. Om jag vore Kapten för Voyager när dom gick förlorade i Delta-Quadraten så skulle jag nog åka mot det Bajoranska maskhålet efter att ha studerat kartor måste jag säja att det nog skulle vara så ***** mycke säkrare och skulle gått snabbare. Sen hamar dom i federationen igen och fan va kul det skulle va om dom hamna mitt i en Dominion attackfront då skulle jag faktiskt skratta :P
 12. Jag skulle nog kunnat överse det där med hans motor och "bränslet" för att det är faktiskt bättre med 2 skepp istället för 1. störe chans att överleva antar jag. :osäker:
 13. jag tog bara Armada 1 & 2 som exempel men jag tror personligen att det skulle bli bra man skulle få se hur skeppen presterar o sånt -_-
 14. Det enda jag kan säga är att Voyager var snabbt och mycket avancerat när det lämnade Deep Space Nine. Men när hon komm hem måste hon ju fortfarande vara ett av dom snabbaste skeppen i flottan och helt klart det mest avancerade. Men sen tycker jag också det är lite orättvisst att jämföra på det här sättet jag menar mellan NX-01 och ENT-E så är det ju typ 400 år eller nått. Så jag tar Voyager men jag tycker ändå det är jobbigt och jämföra skeppen
 15. jag skulle faktiskt inte ha något emot en film om en hel flotta med flera olika raser (mest Federation) t.ex. som i Star Trek Armada 2 åker igenom en Transwarphub och attackerar BORG. Ganska kul att se skeppen i strid tillsamans och sen är det alltid kul att spränga nåra Borg skepp :borg2: trevligt me lite Fight!
×
×
 • Create New...