Gå till innehåll

Lenski

Stjärnflottan
 • Innehållsantal

  52
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lenski

 • Rank
  Besättningsman

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Lenski

  Star Trek 25th Anniversary spelet

  VDMSound brukar fixa biffen angående ljud i gamla dosspel under XP. http://sourceforge.net/projects/vdmsound/
 2. Lenski

  Vårtecken

  Ja idag var första dagen utan halsduk och jacka. Det var man ju tvungen att fira med att köpa TOS Säsong 1 på DVD efter en lång och solig promenad.
 3. Lenski

  Star Trek V: the final frontier

  Ja undrar varför han måste vara Spocks brolla. Det tillför ju inget av värde alls. Han kunde ju lika gärna (och trovärdigare) vart nån snubbe som Spock råkade känna bara. Nån barndomskamrat eller nåt.. :vulcan:
 4. Lenski

  Holodeck

  Visst är det mysko? Nån som vet om detta nämns i exempelvis Star Trek Encyclopedia eller liknande? Känner att jag vill veta hur det funkar. (Ajaj.. jag börjar visa vissa trekkie-symptom...)
 5. Lenski

  Star Trek V: the final frontier

  Final Frontier är en ytterst trekkig rulle. Håller den som en av favoriterna bland långfilmerna. Har sett att många stör sig på att Uhura och Scotty flörtar. Vet inte men jag tycker dom passar rätt bra ihop på sådär på ålderns höst. =) Känslan av TOS-intrig infinner sig vid tittandet av denna film. 7/10. --- Tillagt --- Då är det 7/10 i Trekpoäng, inte film generellt sett.
 6. Lenski

  Trekkies 3

  Inte illa. Inte illa alls! Hoppas det blir reportage från GBG isåfall. =)
 7. Det är ju lite schysst att folk från en särskild planet inte är lika i sättet. Känns ju lite trist att t.ex alla från Vulcan är helt rålogiska och alla från Cronos är superkrigiska. Visserligen är ju Sybok (Spocks brolla) precis tvärt emot vad alla andra vulcaner är, men å andra sidan är det bara han än så länge. Mer sånt som med El-Aurierna. Diversity is the order of the day. =)
 8. Lenski

  Holodeck

  Har funderat lite på det här med storleken i ett holodeck. När man ser dom utan några program laddade (i grid-läget) verkar ju ett holodeck inte vara särskilt stort, men i de program som besättningen använder sig av så ser det ut som man kan gå hur långt som helst i det. Tar inte väggarna emot någonstans? Vill minnas att det var i ett tidigt avsnitt av TNG där Riker kastar en sten mot en vägg på vilken en störningseffekt uppstod. Rör sig golvet när man går? Några andra tankar kring detta? :vulcan:
 9. Lenski

  Vilken slags musik lyssnar ni på?

  Ja just ja. Det var riktigt länge sen jag såg den episoden. Får ta och peta in DVD'n på stört. =)
 10. Jag röstade på utan skägg. Känns mer "militärt" med välrakat. Den ende som bärt upp ett unix-skägg med stolthet i Star Trek är Bones i Motion Picture. Snyggt!
 11. Lenski

  Vilken slags musik lyssnar ni på?

  Haha... "Spock's Beard" låter ju rätt otrekkigt.. ;) Måste jag ju givetvis kolla upp. För övrigt vore det ju dock inte mer än rätt om Spock hade ett fett unix-skägg.. =)
 12. Lenski

  Voyager: Det bästa avsnittet

  Tattoo är min favorit. Helt såld på dess "mystik" eller vad man ska kalla det. Jag får gåshud iallafall.. =)
 13. Lenski

  Vulcaner, vem är bäst?

  Jag är lite kluven mellan Spock och Tuvok. Spock satte ju iofs ribban men Tuvok seglar över den hur lätt som helst. Det märks att Tim Russ har studerat Spock noga inför rollen som Tuvok. Men jag röstade ändå på Spock. Han ju trots allt orginalet, ur-vulcan och lite smått sarkastisk ibland vill jag notera. Och det är ju humor det =)
 14. Lenski

  Vilken slags musik lyssnar ni på?

  Rrrrrrrrrrrrrrrreggae!! Don Carlos, Michael Rose, Jacob 'Killer' Miller, King Tubby, Everton Blender, Anthony B, Yami Bolo, Sizzla, Daweh Congo och massa dylikt. Å så gillar man ju Drum & Bass modell argt och stenhårt med Technical Itch, Ice Minus, Kryptic Minds, Aquasky osv... Kan även svälja electro, hårdrock modell QOTSA och System of a Down, en del hip-hop (50cent å gubbarna går fetbort).
 15. Lenski

  The Arrival

  Högst underhållande film. Man vet inte riktigt vad som är på gång, men nåt lurt är det ju. Synd att man inte får tillbaka samma känsla de övriga 635843 gångerna man har sett den som man fick första gången. =) Sheen gör ett kanonjobb i filmen även om han är lite Sheenig som alltid.
×