Jump to content

Rick Hunter

Stjärnflottan
 • Posts

  311
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rick Hunter

 1. De som jag sett är följande... TNG, DS9, VOY, ENT Stargate SG-1 Stargate Atlantis X-Files Farscape (Bara hälften än så länge) Firefly Futurama V The 4400 Heroes Battlestar Galactica Dark Angel Space Above & Beyond Earth 2 Kyle XY (kanske inte räknas som sci-fi?) ALF (inte den heller?) Har nog gl??mt nån. Och Babylon 5 är ett framtida projekt.
 2. Inte ofta man håller med någon till 100% men det gör jag nu. Det är som du kan höra vad jag tänker!
 3. Wonder Woman filmen lär vara lagd på is då de istället skall göra en film om Justice League där Wonder Woman lär medverka.
 4. Säsong 8 av Buffy i serietidningsform finns att få tag på www.sfbok.se. Man kan även prenumerera på den, det gör jag
 5. Helt j***a underbart! Äntligen kan jag få se denna serie också utan att man ska behöva bli helt utblottad när man köper den!
 6. TNG eller VOY, lite av en humörfråga tror jag.
 7. Gott ett riktigt fan! :lol: vilka säsonger har du nu då? Inga, jag skrev nån dag :P Men en hel del inspelat på vhs i för sig.
 8. Nej, det är Boston Legal. Här står det om vilka som är med i Boston Public http://www.imdb.com/title/tt0247081/
 9. Får nog hålla med om att säsong 7 var en av de svagare säsongerna. Pararells, The Pegasus, Lower Decks, Preemptive Strike och All good things var de enda riktigt bra avsnitten. Ytterligare 6-7 avsnitt var godkända resten var medelmåttiga som bäst.
 10. Jag älskar X-Files! Det var nog den första serie jag följde på riktigt allvar! Nån dag ska jag äga samtliga säsonger på dvd
 11. Ha ha, jo så måste det nog vara :lol:
 12. Alla TOS stjärnor ska givetvis ha en. Jag menar vad hade sci-fi varit utom dem? Ge Koenig sin stjärna!
 13. Ja delvis är det väldigt mycket Star Trek och delvis är det ingen Star Trek alls. Säsong 4 är väldigt trekkig och säsong 3 är inte särskilt trekkig alls. Men på det stora hela är det mycket Star Trek över det hela och jag gillar det skarpt. Dock inte den bästa av Star Trek serier jag sett så klart, både TNG och VOY är snäppet bättre. Framförallt TNG.
 14. Rycker upp denna urgamla tråd! Det vart ingen serie som det först var sagt men väl en film! "Robotech The Shadow Chronicles" släpptes för några dagar sen! Och jag är i sjunde himlen! En uppföljare efter drygt 20 år? Vem hade trott det? Och hur ofta händer det? För den som vill veta mer skrev jag typ en liten sorts recension på annat forum under samma nick.
 15. Vissa grejer skrattade jag så hårt till att jag höll på att ramla ur stolen! :lol:
 16. Japp, Jerry Goldsmith heter han! Har gjort musik till en väldigt massa produktioner! För både tv och film! http://www.imdb.com/name/nm0000025/ Joel Goldsmith heter nån släkting till han som gjort en massa musik även han, bland annat till de båda Stargate serierna. http://www.imdb.com/name/nm0006107/
 17. Ha, en breener dräkt vore ju nästan som en Star Wars episod VI dräkt. De är ju ruskigt lika om jag inte minns helt åt h**vete En sån skulle jag också vilja ha
 18. Har ingen relegion, men jag tror att tror på något i alla fall. Vad vet jag inte B) Nästan ateist skulle jag dock säga att jag är i alla fall.
 19. Har alltid kollat på det! Ronnie är givetvis min favorit så klart!
 20. Tycker ändå det är kul att en sci-fi serie överhuvudtaget har tagit sig in på en sån lista.
 21. Jag är över 18 och känner mig allt mindre intresserad av att se Eragon.
 22. Röstade på Klingons, har börjat intressera mig mer av dem sen jag sett TNG på tv6.
 23. Hade jag bara haft pengar så hade jag köpt allt
 24. Kom med en riktig serie istället! Men å andra sidan får man ta det man får
 25. God Jul i efterskott och Gott Nytt År i förskott :P
×
×
 • Create New...