Jump to content

Thirteen

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About Thirteen

 • Birthday 07/18/1989

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Värnamo, Småland
 • Intressen
  Vetenskap, musik, sporter, djur, litteratur, måla och teckna, politik.. Och självklart, star trek

Thirteen's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Grattis på födelsedagen!

 2. En mycket trevlig tjej med Star Trek intresse!

 3. Har sett: De flesta filmerna All VOY All ENT Mycket av DS9 Endel TNG Ett par avsnitt TOS Ingen TAS
 4. "No more Trek" dethär måste vara det roligaste jag sett på länge! ingen blooper men helt klart kul :P men arrangerade misstag, har tyvärr ingen länk till den men ni vet kanske vad jag menar. Voyagers Tim Russ överspelar väldigt mycket i alla bloopers jag sett honom i, nästan lite arrangerade misstag :P
 5. B)--> CITAT(B @ 4 Jan 2006, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>Dr Moriaty lyckas med de omöjliga han lyckas bli "mänsklig" och lyckas dessutom ta sig ut från holodecket. Han hotar att förstöra Enterprise. Har jag missuppfattat det här avsnittet? Jag kommer inte ihåg att det slutade sådär :P
 6. Med! Varför? Därför. way, tre ettordsmeningar :lol:
 7. Jag gillar också Shuttlepod one - fast jag tycker det är rätt så kul när det blir lite halvfulla på slutet. Särskilt Malcolm när han börjar tala om T'Pol "Awfully nice bottom!" Tycker inte det är så farligt att de blir fulla. Wiskeyn är ju de enda som de har att dircka och de tror att alla vänner på Enterprise är döda - inte så konstigt att de blir lite fulla. <{POST_SNAPBACK}> Nej, visst, det är inte alls konstigt att de dicker wiskeyn, men de blir så fjantiga då. Kommer bara ihåg att de sa nått om att galaxen kunde fnittra hur mycket den ville utan att få deras wiskey... något sådant var det iallafall.
 8. Men om uppdraget går ut på att infiltrera en storstad då?
 9. för mycket, enligt min idrottslärare..
 10. Jag tycker hela säsong 2 överlag är riktigt bra. Ett av de bästa avsnitten är Investigations, handlingen är så oväntad och så full av vändningar att man hela tiden sitter klistrad framför TV:n. Helt klart ett av mina favoritavsnitt. Måste dock hålla med MrsRiker om att varken Cold fire eller Elogium är något vidare bra. Gillar inte heller Kes av nån anledning.. Likaså Threshold inget vidare. Handlingen är riktigt bra så länge det handlar om att färdas i Warp 10, men när de förvandlas till ödlor och får massa ungar går det lite för långt..
 11. Ransoms handlande var så tveklöst fel att det är skrämmande, men långt ifån oförståeligt.. Strandsatta i en outforskad kvadrat med inga som helst möjligheter att kontakta starfleet, halva besättningen var död, skeppet fallfärdigt.. Och så finner de ett sätt att kunna komma hem snabbare, även fast det inkluderar mord skulle det vara svårt att motstå. Det är stor chans att de skulle dö medans försöka ta sig hem. Självbevarelseinstinkt, antingen lever de eller så låter de en grupp okända aliens leva. Håller med Great Bird of the Galaxy, det faktum att Janeway heldre dör än begår samma fruktansvärd handlingar som Ransom gör henne till en bättre befälhavare, även bättre människa för den delen..
 12. Valde Tuvok, väldigt svårt val dock. Funderade även på janeway, men det skulle vara skrämmande att vara på awaymission med kaptenen :blink: Jag valde Tuvok för han är väldigt duktig på väldigt mycket, självklart är de andra också väldigt duktiga men jag gillar Tuvoks personlighet (av nån anledning :P ) Tuvok har också mycket erfarenhet så det skulle kännas säkrare. Fast jag åker gärna med vem som helst bara jag får åka :P
 13. Thirteen

  Endgame

  Att försöka förstå tidresor ger mej bara huvudvärk <{POST_SNAPBACK}> Ha, mig med :P men det är endå kul att tänka på, fascinerande.
 14. Hade nog valt tricorder, hade varit kul att kunna scanna saker
 15. Första gången jag såg ST var jag 8 år och hade aldrig hört ordet star trek innan. Råkade bara starta TV:n en dag, jag såg ett halvt voyager avsnitt och blev så galen i serien att efter jag kolla vad den hette skrev en massa komihåg-lappar så jag inte skulle missa det veckan efter.
×
×
 • Create New...