Jump to content

Thirteen

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thirteen

 1. Har sett: De flesta filmerna All VOY All ENT Mycket av DS9 Endel TNG Ett par avsnitt TOS Ingen TAS
 2. "No more Trek" dethär måste vara det roligaste jag sett på länge! ingen blooper men helt klart kul :P men arrangerade misstag, har tyvärr ingen länk till den men ni vet kanske vad jag menar. Voyagers Tim Russ överspelar väldigt mycket i alla bloopers jag sett honom i, nästan lite arrangerade misstag :P
 3. B)--> CITAT(B @ 4 Jan 2006, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>Dr Moriaty lyckas med de omöjliga han lyckas bli "mänsklig" och lyckas dessutom ta sig ut från holodecket. Han hotar att förstöra Enterprise. Har jag missuppfattat det här avsnittet? Jag kommer inte ihåg att det slutade sådär :P
 4. Med! Varför? Därför. way, tre ettordsmeningar :lol:
 5. Jag gillar också Shuttlepod one - fast jag tycker det är rätt så kul när det blir lite halvfulla på slutet. Särskilt Malcolm när han börjar tala om T'Pol "Awfully nice bottom!" Tycker inte det är så farligt att de blir fulla. Wiskeyn är ju de enda som de har att dircka och de tror att alla vänner på Enterprise är döda - inte så konstigt att de blir lite fulla. <{POST_SNAPBACK}> Nej, visst, det är inte alls konstigt att de dicker wiskeyn, men de blir så fjantiga då. Kommer bara ihåg att de sa nått om att galaxen kunde fnittra hur mycket den ville utan att få deras wiskey... något sådant var det iallafall.
 6. Men om uppdraget går ut på att infiltrera en storstad då?
 7. för mycket, enligt min idrottslärare..
 8. Jag tycker hela säsong 2 överlag är riktigt bra. Ett av de bästa avsnitten är Investigations, handlingen är så oväntad och så full av vändningar att man hela tiden sitter klistrad framför TV:n. Helt klart ett av mina favoritavsnitt. Måste dock hålla med MrsRiker om att varken Cold fire eller Elogium är något vidare bra. Gillar inte heller Kes av nån anledning.. Likaså Threshold inget vidare. Handlingen är riktigt bra så länge det handlar om att färdas i Warp 10, men när de förvandlas till ödlor och får massa ungar går det lite för långt..
 9. Ransoms handlande var så tveklöst fel att det är skrämmande, men långt ifån oförståeligt.. Strandsatta i en outforskad kvadrat med inga som helst möjligheter att kontakta starfleet, halva besättningen var död, skeppet fallfärdigt.. Och så finner de ett sätt att kunna komma hem snabbare, även fast det inkluderar mord skulle det vara svårt att motstå. Det är stor chans att de skulle dö medans försöka ta sig hem. Självbevarelseinstinkt, antingen lever de eller så låter de en grupp okända aliens leva. Håller med Great Bird of the Galaxy, det faktum att Janeway heldre dör än begår samma fruktansvärd handlingar som Ransom gör henne till en bättre befälhavare, även bättre människa för den delen..
 10. Valde Tuvok, väldigt svårt val dock. Funderade även på janeway, men det skulle vara skrämmande att vara på awaymission med kaptenen :blink: Jag valde Tuvok för han är väldigt duktig på väldigt mycket, självklart är de andra också väldigt duktiga men jag gillar Tuvoks personlighet (av nån anledning :P ) Tuvok har också mycket erfarenhet så det skulle kännas säkrare. Fast jag åker gärna med vem som helst bara jag får åka :P
 11. Thirteen

  Endgame

  Att försöka förstå tidresor ger mej bara huvudvärk <{POST_SNAPBACK}> Ha, mig med :P men det är endå kul att tänka på, fascinerande.
 12. Hade nog valt tricorder, hade varit kul att kunna scanna saker
 13. Första gången jag såg ST var jag 8 år och hade aldrig hört ordet star trek innan. Råkade bara starta TV:n en dag, jag såg ett halvt voyager avsnitt och blev så galen i serien att efter jag kolla vad den hette skrev en massa komihåg-lappar så jag inte skulle missa det veckan efter.
 14. Nu har våren definitivt kommit, det ösregnar. Trevligt med lite regn... Och, ja, hästen har verkligen börjat fälla :P väldigt säkert värtecken, väldigt.
 15. "catwalk" är ett av mina favorit avsnitt, jag vet inte riktigt varför, tycker bara det är riktigt bra. Intressant att se lite hur besättningen lever när de inte arbetar, även om det är under lite annorlunda omständigheter. "shutlepod one" är också ett bra avsnitt, gillar bara inte att de blir lite halv-fulla tillslut... <_< No drunk people on Enterprise, please!
 16. "En gång i tiden skapades universum, detta har gjort många människor mycket arga och har länge betraktats som ett dåligt beslut." -Liftarens guid till galaxen Så kul!
 17. Thirteen

  Farscape

  Bästa SF?! nånsin hört talas om star trek? :P Verkar som om alla andra skarpt gillar Farscape så jag får väl ge serien en ny chans...
 18. Haha!! det bästa jag läst på länge men, "Han var, redan i begynnelsen, den sortens nörd som andra nördar snor mössan av och kastar upp på skoltaket." varför just en han.. :P diskriminering ju :P
 19. Isch, insekter är ett säkert vårtecken, inte allt för trevligt dock.. Ett trevligare vårtecken jag hittade idag, snödroppar!
 20. Min är jennyandersson_89@msn.com
 21. Killing game är klart bäst! Självklart är de andra också bra, fast jag gillar dem inte, har sett dem ALLDELES för många gånger :P
 22. Valde science, att få utforska en närmare helt outforskad kvadrant.. vilken dröm! Fast alla jobb verkar väldigt intressanta..
 23. Jag tycker serien är bra, väldigt klassiskt tema med gott mot ont men väldigt bra. Min favorit syster är nog Phoebe, hon har humor Fast favorit kraft, tycker demonerna har lite mer intressanta krafter än systrarna, men kraften att frysa saker är rätt häftig.
 24. Ett säkert vårtecken, alla lärare får prov-mani och ger ut flera prov i månaden än sammanlagt under hösten. Yay! älskar verkligen våren :P
 25. Om det inte fanns något innan Big Bang, varifrån kom partiklarna som var med i den stora smällen? hur kan en explosion inträffa om inget existerar? En annan sak du kan skriva om är, kommer inte ihåg vad teorin hette, men den om att om man skulle färdas i rymden skulle man hela tiden kommat tillbaka till där man redan varit så det blir omöjligt att komma till slutet. Lite konstigt förklarat men jag hoppas du fattar.
×
×
 • Create New...