Jump to content

Commander Michels

Stjärnflottans säkerhetsbyrå
 • Posts

  920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Commander Michels last won the day on February 10 2020

Commander Michels had the most liked content!

2 Followers

About Commander Michels

 • Birthday August 8

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Huskvarna
 • Intressen
  Förutom Sci Fi:
  Filosofi
  Fotografering
  Dataspel
  God mat
  Hälsa
  Konst
  Matematik
  Musik
  Vetenskap

Recent Profile Visitors

27,066 profile views

Commander Michels's Achievements

Kommendör

Kommendör (10/15)

1

Reputation

 1. Brädspel har nog de flesta spelat någon gång. Tänk typ Monopol men de spel vi spelar är oftast mer komplexa och tar längre tid.
 2. Jag har varit inaktiv i forumet väldigt, väldigt länge nu, men jag bor i Huskvarna. Har en del kompisar som gillar Trek, men vi har inte direkt några "träffar" om enbart det, utan umgås mer i samband med ex. brädspel. (Jag är en 86:a som arbetar med juridik 😊 ) /Natalie
 3. Ja varför inte? Mina top 5 såhär på rak arm är: (eg är top 6 hehe, och utan någon inbördes ordning, det är för svårt för mig att avgöra) Galaxy Quest Det 5:e elementet The Force Awakens Guardians of the Galaxy (båda!) Star Trek: First Contact
 4. Har döpt min nya kattunge till Sisko :D

 5. Har spelat igenom spelet 2 ggr och måste säga att jag är riktigt nöjd. Många gnäller över grafiken och jämför med trilogin (som jag är ett stort fan av), men jag tycker kritiken är väldigt överdriven. Andromeda är ett riktigt bra spel med mycket djup, bra karaktärer och intressanta vändningar. Roligt är också att de hittat tillbaka till känslan av upptäckande och mysterium som finns i ME1.
 6. Wow! Fick gåshud när jag såg trailern! Så otroligt roligt med någonting nytt! Hoppas det blir riktigt bra!
 7. Det ser ut som att någon fick idétoka ;). tsk tsk tsk...
 8. Hehe, jo du har ju naturligtvis rätt. Men jag ogillar att man slänger bort allt som byggts upp i serierna - man slänger bort karaktärer, historia och kultur som fördjupats över årtionden och "uppfinner" dem på nytt. Det är inte vad jag föredrar när det gäller nyskapande.
 9. Jag har för mig att jag läste någonstans att serien skulle bli i den gamla, och enligt mig riktiga, tidslinjen, men ta det med en nypa salt. Självklart hör den även hemma där enligt min mening. Jag fullkomligt avskyr vad de gjort med de nya filmerna. Helt ok action javisst! Men det är inte trekkigt alls och jag saknar djupet som finns i serierna. Hoppas de gör något vettigt av den nya serien!
 10. Ooooh! *Hoppar och studsar*. Äntligen någonting nytt! Hade nästan gett upp hoppet. Nu är det bara att hoppas att de inte hör pankaka av det hela
 11. Lycka till Marvin . Hoppas det löser sig för dig
 12. Just när det gäller hur de introducerar Kira i Emisary, tänker jag alltid på Ro Laren. Det känns som att det var det enda Bajoranska de hade att gå efter - och därför skulle Kira ha lite samma attityd. Så jag tycker definitivt du har rätt när du säger att det märks att de inte riktigt vet vart de är på väg med karaktärerna. Men det är väldigt skönt att Kira blev som hon blev och inte blev lika defensiv som Ro var, Ro hade ju nästan alltid alla taggarna utåt medan Kira bara tänder till när det behövs. För att snacka mer om karaktärerna i början så måste jag säga att om det är det någon som hittat rätt från start så tycker jag det är Quark, men så är jag ju också otroligt förtjust i den karaktären, han är ju störtskön! Jag måste dock erkänna att jag formligen avskydde honom första gången jag såg serien, men genom åren har det vänt till precis tvärt om. Kanske har jag blivit mer cynisk med åren och fått mer svart humor, men Armin Shimerman är ju även helt briljant i rollen, från start! The Emissary har alltid varit ett av mina favoritavsnitt i första säsongen, jag älskar det "flummiga" i maskhålet eftersom det på ett är helt rätt ur ett filosofickt-linguistiskt perspektiv. Som lite av en språknörd tycker jag det är intressant hur Sisco förklarar conceptet tid för varelserna och hur vi lever i nuet. Den typen av saker har alltid fascinerat mig. det är lite som att förklara för en blind person vad "ljus" är, inte helt lätt med andra ord. Det får mig alltid att tänka på hur lite av universum vi egentligen kan förnimma och vad som potentiellt kan finnas där ute - saker vi inte ens kan föreställa oss. Kapning slut... för den här gången. Något säger mig att jag kommer bli en stamkund här. DS9 är även min favvoserie
 13. Det känns som att jag uppdaterar mig här ganska ofta. Jag ska nämligen byta jobb nu igen. Det är så att jag fått ett trevligt erbjudande från min gamla chef som jag inte kunde tacka nej till, och således ska jag nu återvända till mitt gamla kontorsjobb. Jag känner ju redan folket där så det blir trevligt, och arbetsuppgifterna är även de bekanta plus några nya, så det blir kul. Det är trevligt när man får känna sig eftertraktad och får höra att man är saknad .
 14. Nämnde jag att jag är en enorm Toliken nörd :trollkarl: , jag har ju t.o.m. skrivit en C-uppsats om Gandalf hehe. Dessutom jag tycker Martin Freeman och Ian McKellen är fantastiska i sina roller - ett bristande manus till trots gör de ändå bra insatser. Det faktum att de var med gjorde filmen till en tvåa. ;)
×
×
 • Create New...