Jump to content

ulric

Stjärnflottan
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About ulric

 • Birthday 05/06/1965

ulric's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Hur sjutton kan du följa Kvinnofänsgelset? Den är t.o.m. off hours för mig.
 2. Scott Bakula (kapten Archer i Enterprise) var med i serien Netforce som just avslutades på TV4. Med i Netforce var även Brian Dennehy vars dotter Elizabeth spelade besserwissern Shelby i "Best of both worlds" (TNG)
 3. Ljud är viktigt för hur man upplever en film. Till och med Independence day går ju att se på bara ljudet är bra. Jag kommer ihåg när jag såg Närkontakt av tredje graden på bio, och hur golvet vibrerade när det främmande rymdskeppet drog på bastonerna i slutet. Flera år senare gick den på TV, och det enda som hördes var lite mesigt tutande. Vilken antiklimax.
 4. Jason Alexander spelade ju det elaka geniet Kurros i kvällens episod "Think Tank". Han lär också ha spelat ingen mindre än Kirk i något som heter "Ultimate Trek: Star Trek's Greatest Moments", som jag inte sett men som lär ha varit riktigt gräsligt.
 5. Det står inte i listan att någon kommer från Vagnhärad. Det gör jag. Och metropolen Vagnhärad ligger förstås i Sörmland.
 6. Det brukar påstås att de udda filmerna är kass och de jämna är bra. Tycker det är en liten överdrift, fast de tre bästa filmerna är faktiskt jämna.
 7. Halv elva på söndagskvällar glor jag på TV, så vad mig anbelangar är den nya tiden perfekt. Nu måste jag bara skaffa mig en ny ursäkt att göra kaffe på söndagseftermiddagarna. Med den nuvarande tiden har jag missat flera program pga att jag inte hunnit hem i tid. Risken att man har något Viktigt Ärende på en söndagskväll är väl rätt liten.
 8. Ett Riktigt Bra Avsnitt igen, med den hedervärda sens moralen: Fusk lönar sig! Precis som Kirk lärde Saavik i The Wrath of Khan. Kamp mot övermäktiga odds, list ställs mot list. Kan det bli bättre? Och inte en "boxare" inom synhåll.
 9. Hon är science officer. Och går mest och surar, om nu vulcaner gör sånt.
 10. Alternativt för sprängd Voyager: - Man åker tillbaka i tiden och räddar Voyager - Det visar sig att den sprängda Voyager var en tvilling från fluidic space Alternativ för osprängd, hemkommen Voyager: - Besättningen drar på sig kostymerna och åker till gammakvadranten. Alla utom Chakotay, som stannar hemma för en ny karriär som bokstöd - Borgerna, som aldrig är så uträknade som man tror, gör äntligen slag i saken och invaderar Jorden Alternativ för osprängd, ej hemkommen Voyager: - Business as usual! Sens moral: det är inte slut förrän pengarna är slut.
 11. Min teori är att man nackade (bokstavligen!) borgdrottningen i First Contact utan att det var meningen att det skulle finnas fler. Sedan tyckte man att det var en belastning och gjorde några fler för att kunna fortsätta använda rymdens bästa bovar. Och varför inte, det gick ju bra med Spock. Och Harry Kim.
 12. Enterprise ligger på ungefär samma siffror som Voyager hade när den serien kom. Sedan har Voyager tappat tittare, men sista avsnittet sågs av 8,8 miljoner. Det som är viktigt för Enterprise är att behålla tittarna hela första säsongen och även i fortsättningen.
×
×
 • Create New...