Jump to content

Homer

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About Homer

 • Birthday 04/05/1977

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Uppsala
 • Intressen
  Star Wars, Stargate, Star Trek, Simpsons, Futurama, RPG, Brädspel, Musík, WoW, Fika, läsa, film och allmänt slöande..

Homer's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. UFP

  Håller med P"kea

 2. Vad har evolution med detta att göra??? :blink:
 3. Får hålla med om att det är en schysst serie, det var synd att det inte blev mer än 2 säsonger. Måste tyvärr också säga att sista avsnittet av säsong 2 redan har gått på tv, kan dock säga att de 3 sista avsnitten går i repris på lördag i tv2 star kl 12:35
 4. Homer

  Härskarringen

  Det kan ju varit en ekonomisk fråga när det gäller att försökte pusha 2 filmer istället för 3 eftersom det nog skulle vara billigare än 3. För när allt kommer till kritan så spelar det nog ingen roll hur bra manus du än har om inte bolagen tror att filmen kommer generera pengar så får du inte göra den. Tror nog att det kommer att dröja ett tag innan vi får se Bilbo om Peter Jackson ska göra den, då han verkar vara knuten til andra projekt för tillfället, bla Halo, vilket kommer bli intressant hur den kommer att bli, gillar spelen men det får vi ta i en anna tråd.
 5. Tyvär har väl det idag blivit lite väl mycke effekt hysteri, har filmen inga bra effekter så är den inge bra. Många filmer drivs idag av att de ska få in så många coola effekter som möjligt istället för att få bra story känns det som i alla fall. tycker att Sagan om ringen har fått in bra blandning på blandningen mellan olika typer av effekter,när det gäller kostymer, modeller och datoranimerat, nåt jag saknar i de nya star wars filmerna. Får jag hålla med dig Tom_Hell visst är Jabba snygg i de nya filmeran men han är så mycke mer coolare i de gamla filmerna, hade varit schysst i de nya filmerna om att alla närbilder på clonetroppers inte var animerade , bara för att det är animerat så är det inte bättre än en kostym eller modell. Sedan är det lite svårt att jämföra filmer med serie när det gäller effekter vilket antagligen den där nissen hade gjort som upprörde dig Beverly, de har ju oftast inte riktigt samma budget, när det gäller sånt. Här kommer också en sådan där "på min tid så var det" Men dagens ungdomar som är typ 10-15, har inte upplevt den tid då gamla star wars filmerna eller terminator 2 var det bästa som fanns att erbjuda när det gäller special effekter, det har ju hänt så otroligt mycke de senast 30 åren och även 15 för den delen också.
 6. Ännu en trekspotting, satt och kollade genom aftonbladet/expressen på jobbet och såg en liten notis om att polisen i England skulle ha knivamnesti, alltså att man kan lämna in sina kniv till polisen utan att de åtalar en. Det roliga vara att polisen på bilden hade en Bat'leth.
 7. Såg på Southpark idag på Mtv. Då var det en kille som hade en "red shirt" som blev uppäten av ett monster.
 8. Får tyvär säga att du har fel, jag har nämligen sett Firefly på nån av tv4 extra kanaler.
×
×
 • Create New...