Jump to content

RomulanStar

Stjärnflottan
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

About RomulanStar

 • Birthday 09/25/1976

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Hårt arbetande socionom från Göteborg. ST-fan sedan ca 1998. Torskade grovt på Voyager som länge var favorit, men har nu övergått till DS9/ENT-fan. Är också duktigt förtjust i Babylon 5, Buffy, Angel och numera även Battlestar Gallactica.

Recent Profile Visitors

1,874 profile views

RomulanStar's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Nja, i min upplaga av Neelix kokbok så är alla drinkrecept alkoholfria. För Romulan Ale föreslås någon blå sportdryck som Powerade eller Gatorade tillsammans med några tsk bubblor iform av cider eller ckub soda... Serveras i höga champagneglas. Kanske man kan smyga in lite gin där till pappa Kai Dukat? ;) Av någon anledning känns det märkligt att ha en massa alkoholfria recept på Star trekdrinkar när vi veeeet hur många karaktärer som blivit flongfulla på sagda drycker . Och Damars något ohälsosamma överkonsumtion av canar tyder på annat än saft i bägaren. Förresten, canar verkar vara trögflytande i vissa avsnitt. Är det månne en geléaktig dryck..? Whohoo! Star Trek-shots! Whiiii!
 2. Kommunikator. = en bra Star Trektidning
 3. Känner nån btw till nån sida med en genomgång av alla kända Cyloner.. jag har för mig att vi har sett 7 säkra nu... men jag är inte hundra....
 4. Whohooo! Den varianten hade jag gärna sett (alltså inte bokstavligen ;)). Själva grejen med Kim annars är ju att han är för lite man för de kvinnor som finns ombord Voyager och då menar jag de som har haft stora eller någorlunda stora roller. Han är ju en lilleman egentligen. Det är inte överhuvudtaget rimligt att någon av brudarna skulle tända på honom. Tanken på honom med kaptenen känns ju rakt av världsfrånvänd på fler punkter än en... Det hade emellertid kunnat vara en möjlighet att han hade fått sig en hastig glädjestund med Seven på en kall konsol, men mer för att hon hade sin "prova-på-tid", som någon uttryckte det tidigare i tråden, och ville kolla vad det var. Så mycket njutning hade det nog inte kunnat handla om. Tror jag i alla fall .
 5. Nu väntar vi bara på sista avsnittet i säsong 2.... Wohoooo!
 6. Plastskedar får mig att tänka på utflykter med skolan i lågstadiet
 7. Stackars Grip :/. Jag säger flygfä.
 8. Jag har precis sett klart DA nu och undrar lite lätt om någon känner till någon sida som har en bra uppställning över den DA-litteratur som skrivits? Det finns ju en hel del böcker, men jag kan inte riktigt få koll på hur de hänger ihop. Om det är någon som läst någon bok får ni gärna berätta vad ni tyckte!
×
×
 • Create New...