Gå till innehåll

Jean-Luc Picard

Stjärnflottan
 • Innehållsantal

  77
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Jean-Luc Picard

 • Rank
  Flottiljförvaltare

Kontaktmetoder

 • Webbplats URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Onlinespel, datorer, mat och film
 1. Jean-Luc Picard

  Söker efter en film/Serie

  Ytterligare några år senare (Trodde tråden var död sen länge), jag tror du fixade biffen. Jag har googlat i två dar nu, och är 99% säker på att det är den filmen, har bara inte lyckats få tag i den än men jag ger inte upp än. Tack ska du ha, så ***** gött alltså
 2. Är det bara jag som märkt att TOS är den enda star trek serien där ljussättningen på kvinnor (Ibland även på vissa män) ofta gör att dom glänser lite extra mkt för att få dom att se vackrare ut på något sätt? Och ibland även något typ av "glittrande" bakgrundsljud. Svårt att se denna "Blänkande kristallglans" på stillbilder, men jag tog med 3 exempel. Skulle man kunna göra en serie idag på samma sätt? Det tror inte jag iaf, man får ju lixom kolla på serien ifrån en äldre synvinkel typ.
 3. Igår kollade jag in och gick runt i Enterprise 1701-D i Minecraft. Det är riktigt riktigt stort. Konstigt att ingen skrivit en post om det här än. Här är mer info om projektet https://www.facebook.com/MineTrek Server IP: 50.46.235.61:17011 Forum: Shipyards.Freeforums.org Någon annan som sett detta projekt eller kanske vart in och kollat själv? Vad tyckte du om det?
 4. Jean-Luc Picard

  Andra filmer med Q liknande varelser?

  Finns det andra filmer eller serier som har Q liknande varelser (krafter) som man kan kolla på?
 5. Jean-Luc Picard

  Nagilum vs Q

  I avsnittet: Where Silence Has Lease - TNG Så finner du Nagilum http://memory-alpha.org/en/wiki/Nagilum http://en.wikipedia.org/wiki/Where_Silence_Has_Lease Och alla vet ju vilken/Vilka Q är. Vilken av dessa har störst makt egentligen tror du ?
 6. Jean-Luc Picard

  Vad vet the Borg om Q ?

  Borg borde ju veta en hel del om Q då dom har assimilerat Picard till ex...
 7. Jean-Luc Picard

  Vad vet the Borg om Q ?

  Fasst det vore ju inte optimalt för borg att ge allt för att assimilera Q enbart, för att klara av att assimilera Q så kan man ju inte vara en handfull drones. Så ju fler galaxer Borg kan assimilera desto bättre chans att få Q tillslut är det.
 8. Jean-Luc Picard

  Vad skulle du replikera med en replikator?

  1. Pengar som är skapta själv är ju falska, så vad sägs om guld istället ? eller Rhodium som ja tror är dyrare än guld, eller ja skulle söka i ämnet å ta reda på vilket som är värt mest.. så skulle jag göra så mkt som får plats på en omgång. (Proppfull box alltså) 2. En replicator till med massa reservdelar som ja kan använda själv till mat/kläder osv. 3. En Cognac så ja kan fira att jag nu har allt som behövs för att leva livet ut som jag vill..
 9. Jean-Luc Picard

  Vad vet the Borg om Q ?

  Sitter å kollar på Voyager 7x19 Q2 och börjar fundera på hur mkt Borg vet om Q egentligen ? Någon som vet (sett) något inslag där borg sagt något om Q, vad som hellst ?
 10. Jean-Luc Picard

  Uniformer med tillbehör

  Jag vill oxå ha en Captain Picard Command Uniform Har försökt leta efter ritningar för att sy en men det verkar bara finnas genom att köpa det.
 11. Jean-Luc Picard

  Neelix borde inte varit med

  Ja tyckte neelix va riktigt bra i serien ja...
 12. Jean-Luc Picard

  Jean-Luc Picard-bild

  Hittade en, men den är så missfärgad i färgen, inte vit längre
 13. Jean-Luc Picard

  Jean-Luc Picard-bild

  Vart kan man hitta denna bilden utan autograf ? (Denna är oxå förminskad)
 14. Jean-Luc Picard

  Skådesspelare

  Ganska synd faktiskt, att det inte finns någon svensk skådesspelare med i Star Trek...
 15. Jean-Luc Picard

  Windows Vista "Longhorn"?

  Ja funderar mest på när nya explorer släpps jag. (Om det blir i samband med Windows Vista eller ej)
×